USA – Rusko 7:1 (kon.) | Švýcarsko – Japonsko 2:1 (kon.) | Rusko – Finsko 4:3 (kon.)
konec
Švýcarsko
2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Japonsko
Pátek 09.01.2015, 18:00 • Harborcenter, Buffalo (USA) • Mistrovství světa žen do 18 let
Partner:
     
    59:03
    Ještě před tím si japonský kouč vyžádal oddechový čas! Brankářka Tonosakiová však musí zůstat ve svém brankovišti!
     
    56:13
    Tak to by mohla být šance pro Japonky! Kaleigh Quennecová (SUI) obdržela za vražení na hrazení dvouminutový trest, za dvacet vteřin budou hrát Japonky přesilovou hru!
     
    54:33
    Velká nepříjemnost pro japonské mužstvo, za nedovolené bránění je vyloučení Jošino Enomotová (JPN).
     
    53:09
    Ran Hinataová zkusila štěstí z pravého kruhu bekhendem, puk poskakoval po výstroji Brandliové. Švýcarská brankářka ho ale nakonec dokázala včas zkrotit!
     
    46:46
    Išidaová vybojovala za švýcarskou brankou již ztracený kotouč, naservírovala ho do brankoviště, kde ho ve stoprocentní šanci minula Jošino Enomotová! To je velká škoda pro japonský výběr!
     
    43:13
    Asijským hráčkám však přesilová příliš dlouho nevydržela, Aoi Šigaová (JPN) je poslána za katr za hákování. Pokračovat se bude ve čtyřech.
     
    42:35
    Japonská převaha bude ještě umocněna švýcarským vyloučením. Podruhé během čtyř minut jde za katr Noemi Ryhnerová (SUI), tentokrát za podražení.
     
    38:34
    Nyní dostanou dobrou příležitost, Noemi Ryhnerová (SUI) je totiž vyloučena za držení.
     
    33:00
    Další velkou příležitost na navýšení vedení měla Rahel Enzlerová, která se zjevila na brankovišti s kotoučem na holi! Nakonec do něj plácla bekhendem, Tonosakiová na poslední chvíli koncem hokejky vyškrábla puk mimo!
     
    30:01
    Quennecová se skvěle uvolnila na mezikruží, dostala přihrávku a z první poslala kotouč směrem na japonskou klec! Bohužel pro Švýcarsko jen o milimetry minula vzdálenější tyč!
     
    29:23
    Situace japonských juniorek se ani nyní nestane růžovější. Mizuku Nišiová (JPN) si ze souboje v rohu kluziště odnesla dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    26:45
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hráčky helvétského kříže otáčejí skóre ve svůj prospěch! Rostoucí tlak je po zásluze odměněn, když se prosadila zatím nejproduktivnější švýcarská hráčka na turnaji ALINA MÜLLEROVÁ, která neomylně prostřelila brankářku Tonosakiovou – 2:1! Asistence: Tess Allemannová.
     
    21:05
    Švýcarskou útočnici zasáhla za japonskou brankou holí do obličeje Jošino Enomotová (JPN), která tak odjíždí se znechuceným výrazem za katr. Švýcarsko má naopak šanci zvrátit skóre na svoji stranu.
     
    17:25
    Nyní však měla Brandliová velké starosti s tečí a následnou dorážkou Mei Miuraové, která dostala na brankovišti až příliš prostoru! Švýcarská gólmanka nakonec svoji branku uhájila!
     
    15:47
    Naprosto zbytečně se Jessica Schlegelová (SUI) opřela do jedné z japonských hráček v útočném pásmu. Tlak helvétského kříže je ta tam, následuje přesilová hra Japonska.
     
    09:01
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarské přání se stává skutkem! Helvétský kříž stejně jako Japonky přesně po dvaceti vteřinách od vyloučení dostávají puk za brankovou čáru, oslavovanou střelkyní je SABRINA MÜLLEROVÁ – 1:1! Asistence: Nicla Gianettoniová.
     
    08:41
    Kokoro Otaová (JPN) to přehnala s důrazem u mantinelu, za vražení na hrazení je vykázána na dvě minuty na lavici hanby. Podaří se švýcarskému celku taktéž využít přesilovou hru?
     
    05:33
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo opravdu rychlé! Japonské juniorky využívají nabídnutou přesilovou hru, když puk za záda Andrey Brandliové dostala CHISATO MIJAZAKIOVÁ – 0:1! Bez asistence.
     
    05:13
    Rázem zde máme první trest dnešního střetnutí, Lara Zimmermannová (SUI) si počínala nedovoleně, za hákování je totiž odkázána na trestnou lavici.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 10. S. Müllerová (Gianettoniová), 27. A. Müllerová (Allemannová) – 6. Mijazakiová


    Švýcarsko: Brandliová (Bolingerová) – Gianettoniová, Sigristová, Huwilerová, Gremaudová, Wetliová, Weissová, Hanggiová, Minderová – Allemannová, Quennecová, A. Müllerová – Ruediová, J. Müllerová, Zimmermannová – Enzlerová, Ryhnerová, Schlegelová – Brunnerová, S. Müllerová, Ryserová. Trenér: Andrea Kroniová.
    Japonsko: Tonosakiová (Kondová) – Sekiová, Šigaová, Takenakaová, K. Otaová, Sugimotová, Sonodaová, Itová, Sakuraiová – Mijazakiová, Toková, Sakamotová – A. Otaová, Nišiová, Enomotová – Cukimotová, Hinataová, Sanová – Miuraová, Otakiová, Išidaová. Trenér: Jošifumi Fujisawa.

    Rozhodčí: Cugliettaová (Velká Británie) – Lee (Jižní Korea), Strattonová (Kanada)
    bahis siteleri