Kladno – Vsetín 9:1 (kon.) | Jihlava – Poruba 2011 3:2 (kon.) | Sparta – K. Vary 4:5 (kon.)
HC Litvínov – Písek 4:1 (kon.) | Vítkovice – Slavia 1:0 (2:1 po s.n.) | Zlín – Pardubice 4:1 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 5:4 (1:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Havířov 4:1 (kon.) | PZ Kladno – Olomouc 4:5 (kon.)
Letňany – Č. Budějovice 1:2 (po pr.) | Liberec – Chomutov 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Hr. Králové 1:5 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:1, 1:0, 0:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Sobota 17.01.2015, 12:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    Je dobojováno! Ve třetí části již nic moc zajímavého k vidění nebylo. Hosté ale v závěru vykřesali naději, po přečíslení se prosadil Ivo Dohnal. V závěrečné minutě ještě ostravští mladíci zkusili hru bez brankáře, ovšem ta kýžené ovoce nepřinesla. Dukla tak zdolala Porubu těsně 3:2. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (14:02:11)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Škoda podruhé prchá na střídačku. Poruba už to asi ale nestihne...
     
    59:46
    Nyní byl ale atak Ostravanů úspěšnější! Dominik Csabala se prokličkoval až na pravý kruh, odkud trefil pouze hruď Jana Brože. Hra je následně vykázána do středního pásma pro nedovolené počínání si na brankovišti.
     
    59:42
    Současně s protiútokem hosté míří na střídačku Marcel Škoda! Hosté tak zkoušejí hru bez brankáře. Podaří se jim srovnat s domácími krok?
     
    59:21
    Poruba se dostala po buly k puku, ale kostrbatě se dostala na modrou čáru, odkud pouze nahodila.
     
    59:05
    Celek Poruby si bere oddechový čas. Trenéři chtějí svým hráčům říci pár slov k tomu, jak nejefektivněji zaútočit, popřípadě vyrovnat.
     
    59:05
    Vojtěch Pražák dostal nabito na modrou, odkud také ihned vypálil. Hostující gólman ale celou sitaci velmi dobře viděl, proto mohl bez problémů zasáhnout a přerušit hru.
     
    58:46
    Dukla následně vytvořila útočný brejk, který ale zastavil jeden z obránců, který vytlačil najíždějícího hráče z pozice vhodné pro zakončení.
     
    58:34
    Hosté aktivně bojují v útočném pásmu, kde ale zatím spíš honí kotouč po rozích. Domácí se brání v poklidu, závěr utkání mají zatám plně pod kontrolou.
     
    57:59
    Kryštof Chylík se dostal mezi kruhy ke střele, ale jeho rána skončila jen na betonech pozorného Marcela Škody.
     
    57:38
    Hosté se poté zkusili prosadit střelou z pozice pravého kruhu, která ale postrádala přesnost a razanci. Škoda tak mohl v poklidu přerušit hru.
     
    57:30
    Hned po vhazování přiklepl Jaromír Široký na modré puk Filipu Boháčovi, jehož rána se ale svezla jen těsně vedle Brožovy svatyně.
     
    57:24
    Hosté dostávají již druhý osobní trest. David Nardelli (POR) obdržel deset minut za nesportovní chování.
     
    57:24
    Na druhé straně se ale proklestil skrze několik hráčů David Nardelli, ale v rozhodujícím momentu mu sjel touš z čepele a Brož jej stihl přikrýt pod lapačku.
     
    57:05
    David Vala se dostal zcela sám před Marcela Škodu, ovšem vynikající pozici trestuhodně zazdil. Z mezikruží poslal kotouč zhruba metr vedle levé tyče.
     
    56:30
    Červenožlutí se pokusili přejít rychle střední pásmu, v čemž jim zabránil hvizd hlavního arbitra. Oldřich Hejduk odpískal přihrávku rukou.
     
    56:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba ale založila rychlý brejk, který skončil až za zády maskovaného muže Jihlavy! Dukla propadla ve středním pásmu a Ostravané přečíslili svého soupeře v poměru dva ku jedné. David Nardelli si počkal zkušeně na pohyb bránícího hráče a ujištěn, že ten už puk nezastaví, šoupl jej na pravé křídlo IVU DOHNALOVI, jenž z první pokořil přesouvajícího se Brože mezi betony. Asistence: David Nardelli a Lukáš Horváth.
     
    55:58
    Richard Peschout se zkusil probít přes dva hostující obránce. Prvního přešel, ovšem druhý mu vystavil ukázkovou stopku. Domácí se tak do šance nedočkali.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 6. Čermák (Najman), 13. Oščádal (Vala, Ondráček), 25. Mejzlík (Najman) – 3. Žídek, 57. Dohnal (Nardelli, Horváth)


    HC Dukla Jihlava: Brož (Kořenář) – Srnský, Pražák, Huňáček, Váňa, Klofáč, Smutný, Krtek – Oščádal, Vala, Ondráček – Kousal, Najman, Peschout – Kolouch, Mejzlík, Čermák – Chylík
    HC RT TORAX Poruba 2011: Škoda (Dobečka) – Široký, Boháč, Bijota, Halška, Prokeš, Pažický, Žídek, Dang – Nardelli, Horvát, Dohnal – Csabala, Malát, Šustala – Irgl, Stach, Konvička – Bialoň, Holub, Konečný

    Rozhodčí: Hejduk – Guth, Kotlík
    bahis siteleri