Kometa Brno – Pardubice 3:4 (1:2 po s.n.) | Sparta – HC Plzeň 4:3 (po pr.) | HC Litvínov – Jihlava 5:4 (kon.)
Slavia – Kladno 4:3 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 4:0 (kon.) | Olomouc – Č. Budějovice 4:2 (kon.)
Zlín – Chomutov 1:3 (kon.)
konec
HC Litvínov
5:4 (3:0, 1:1, 1:3)
HC Dukla Jihlava
Sobota 17.01.2015, 16:00 • ZS Ivana Hlinky, Litvínov • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    60:00
    Konec zápasu. (18:13:11)
     
    59:52
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté 8 vteřin před koncem snižují na rozdíl jediné branky! Střelu Dundáčka tečoval před brankou volný LUKÁŠ JÍCHA a dovršil tak svůj hattrick! Asistence: Filip Dundáček a Simon Beran.
     
    59:10
    Poslední šance pro hosty! Vyloučen Mical za nedovolené bránění!
     
    57:52
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují! Šimeček s Micalem zavezli v přesilovce puk do pásma a prvně jmenovaný vypálil. Puk se odrazil k DAVIDU ŠESTÁKOVI, který přesnou dorážkou poslal gumovou pryž za záda Svobody. Asistence: Jaroslav Šimeček a Martin Mical.
     
    56:41
    Nepříjemná komplikace pro Jihlavu! Hrála v šesti, a tak bude muset někdo z hráčů jít odsedět dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    52:06
    Štěpka zastavil kolenem v útočném pásmu jednoho z hostujících obránců a oslabuje tak svůj tým.
     
    49:00
    Domácí jsou teď jako opařený a Jihlava je čím dal více nebezpečná. Pokud chtějí chemici pomýšlet na body, tak se jejich hra musí výrazně změnit.
     
    47:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté stahují na rozdíl pouhé branky! Jihlava se usadila v pásmu a na konci akci stál na modré čáře s dostatkem času i prostoru LUKÁŠ JÍCHA, který tvrdou ranou k tyči překonal Klečku! Asistence: Ladislav Pospíchal a Simon Beran
     
    44:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava snižuje! Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho a LUKÁŠ JÍCHA ho vyřešil nádherně! Trefil se přesně do vinglu Klečkovy branky, domácí brankář neměl šanci zasáhnout. Asistence: Lukáš Anděl a Tomáš Kochánek.
     
    42:00
    Ve třetí třetině sledujeme podobný obraz hry jako ve druhé. Prakticky se jen bojuje o přechod přes střední pásmo.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina nenabídla příliš atraktivní podívanou. Hosté dokázali snížit, ale domácí si opět vzali tříbrankový náskok zpět. V závěrečné siréně ještě padla jedna branka, ale rozhodčí gól domácím neuznal, protože padl těsně po zaznění klaksonu na znamení ukončení druhé části.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:34
    Další početní výhoda pro domácí celek! Vyloučen jihlavský Tobola za hrubost.
     
    30:23
    Stříbrný byl zasažen vysokou holí od Dundáčka a litvínovský útočník dlouho ležel v rohu na ledě. V obličeji se mu objevil krvavý šrám, a tak si domácí zahrají čtyřminutovou přesilovku!
     
    27:29
    Přesilová hra pro Litvínov. Střecha vyhodil puk do hlediště z vlastního obranného pásma a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    27:15
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí přichází s bleskovou odpovědí! Krásná akce v podání Litvínovských. Šesták nahrál Micalovi, který vypálil, ale Svoboda dokázal puk ještě vyrazit. Kotouče se ujal na modré čáře FILIP MORAVEC a bombou o tyč vrátil svému týmu tříbrankové vedení! Asistence: Martin Mical a David Šesták.
     
    26:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava využívá přesilovou hru! Střecha nahodil puk na Klečku, ten jeho pokus nedokázal zkrotit mezi svými betony a s dorážkou nakonec se štěstím uspěl dobře číhající LADISLAV POSPÍCHAL! Asistence: Tomáš Střecha.
     
    24:35
    Přesilovka pro Jihlavu! Stříbrný sekl jednoho z hostujících útočníků a odpyká si trest.

    Branky a nahrávky: 13. Štěpka (Cvrk), 14. Ujfaluši (Šefl), 16. Šimeček, 28. Moravec (Mical, Šesták), 58. Šesták (Šimeček, Mical) – 27. Pospíchal (Střecha), 45. Jícha (Anděl, Kochánek), 48. Jícha (Pospíchal, Beran), 60. Jícha (Dundáček, Beran)


    HC Litvínov: Klečka – Moravec, Šesták, Cvrk, Kokeš, Sklenička, Šefl, Bárdoš, Stříbrný, Sládek, Ujfaluši, Mical, Šimeček, Válek, Štěpka.
    HC Dukla Jihlava: Svoboda – Tobola, Leština, Pospíchal, Hohl, Kochánek, Dundáček, Port, Balaštík, Střecha, Dvořák, Mahút, Bambula, Marcilis, Beran, Jícha, Anděl.

    Rozhodčí: Petružálek – Toman, Belko
    bahis siteleri