Slovensko OT – Itálie 1:2 (kon.)
konec
Slovenský olympijský tým
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Itálie
sk Čtvrtek 05.02.2015, 16:00 • Albert Schultz Eishalle (Viedeň) • Euro Hockey Challenge
Partner:
     
    52:37
    Taliansko dalo gól!

    Taliani využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia. Naši súperi sa ihneď usadili v pásme a puk nahodili pred bránku, kde následne vznikol obrovský zmätok. Melicherčík vôbec nič nevidel a nedokázal zareagovať, a tak puk za čiaru dorazil BRIAN IHNAČÁK. Asistencie: Robert di Casmirro, Luca Ansoldi.
     
    45:29
    Taliansko dalo gól!

    Taliani napokon vyrovnávajú. Tudin vypálil z ľavej strany, Melicherčík puk nestihol udržať a DANIEL TUDIN sa ho opäť zmocnil. Taliansky hráč si obkorčuľoval bránku a za bezmocného gólmana pohodlne zakončil. Asistencia: Simon Kostner.
     
    28:13
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Naši hokejisti sa ujímajú vedenia! Po výhernom buly sa puk dostal na modrú čiaru, kde bol pripravený iba 17-ročný obranca HC Košice ERIK ČERNÁK, ktorý okamžite tvrdo vypálil. Jeho rana síce skončila najskôr na žrdi, ale od nej sa následne odrazila až za bránkovú čiaru. Asistencie: Mislav Rosandič, Miroslav Preisinger.

    Veronika Pancuráková

    Michal Kováčik

    Branky a nahrávky: 29. Černák (Rosandič, Preisinger) – 46. Tudin (Kostner), 53. Ihnačák (di Casmirro, Ansoldi)


    Slovenský olympijský tým: Melicherčík (Godla) – Bokroš, Trška, Lapšanský, Rác, Kytnár(C) – Černák, Rosandič, Bakoš, Preisinger, Kudrna – Holenda, Brejčák, J.Sýkora, Galamboš, Gašparovič – Macejko, Pokovič, Zuzin, Hrnka, Skalický. Tréner V.Országh.
    Itálie: Bernard (M.Demetz) – Helfer, Borgatello, Caletti, B.Ihnačák, Ansoldi – Sullivan, Trivellato, Frei, Di Casmirro, Gander – Willeit, A.Hofer, Felicetti, Tudin, Kostner – Rampazzo, R.Hofer, I.Demetz, Morini, Goi. Tréner: S.Mair

    Rozhodčí: Ulrich Erd – Oscar Johnston, Christian Kaspar
    bahis siteleri