Slovensko OT – Itálie 1:2 (kon.)
konec
Slovenský olympijský tým
1:2 (0:0, 1:0, 0:2)
Itálie
sk Čtvrtek 05.02.2015, 16:00 • Albert Schultz Eishalle (Viedeň) • Euro Hockey Challenge
Partner:
     
    To je od nás priamo z Viedne v tejto chvíli všetko. Ďakujeme za pozornosť pri sledovaní podrobného textového prenosu slovenskej reprezentácie a tešíme sa na vás pri ďalšom dueli našich chlapcov. Onlajny.eu. (18:06:16)
     
    Slovensko napokon v samom závere nič nevymyslelo a zápas sa končí víťazstvom talianskeho tímu.
     
    59:30
    Slovensko si berie oddychový čas.
     
    59:30
    Tak toto bolo tesné. Taliani nám dokázali vypichnúť puk a veľmi s ním nevymýšľali, takže ho zo stredového kruhu vypálili smerom na prázdnu slovenskú svätyňu, ale našťastie mierili iba tesne vedľa.
     
    59:14
    Slovenský brankár Marcel Melicherčík korčuľuje na striedačku a budeme hrať powerplay! Taliansko sa bránia ako o život, hostia sa ani nepohnú spred svojej bránky.
     
    53:17
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje za napadnutie hlavy a krku Pavol Skalický, ktorý inkasuje 2+10 minút.
     
    52:37
    Taliansko dalo gól!

    Taliani využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia. Naši súperi sa ihneď usadili v pásme a puk nahodili pred bránku, kde následne vznikol obrovský zmätok. Melicherčík vôbec nič nevidel a nedokázal zareagovať, a tak puk za čiaru dorazil BRIAN IHNAČÁK. Asistencie: Robert di Casmirro, Luca Ansoldi.
     
    52:26
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Peter Galamboš.
     
    48:59
    Zo situácie sa napokon najlepšie vymotal Pavol Skalický. Ten puk pohotovo od mantinelu poslal pred bránku, kde bol Peter Zuzin, ale druhý menovaný v rýchlosti zakončil iba mimo troch žrdí.
     
    45:35
    Tak toto je neuveriteľné! Slováci ihneď po vyrovnávajúcom góle zamierili do útočného pásma a chceli sa dostať späť do vedenia. Veľmi tvrdo vypálil Peter Zuzin, ale jeho pokus zastavila iba konštrukcia bránky. Už tretíkrát v zápase nás o gól obrala tyč Bernardovej svätyne.
     
    45:29
    Taliansko dalo gól!

    Taliani napokon vyrovnávajú. Tudin vypálil z ľavej strany, Melicherčík puk nestihol udržať a DANIEL TUDIN sa ho opäť zmocnil. Taliansky hráč si obkorčuľoval bránku a za bezmocného gólmana pohodlne zakončil. Asistencia: Simon Kostner.
     
    42:49
    Slovenskí hokejisti sú stále aktívni a takmer sa im podarilo zaujímavé prečíslenie! Mohol sa doň nahrnúť Peter Galamboš a Jakub Gašparovič, ale prvý menovaný si zle hodil puk a jediný obranca Hofer ho odzbrojil.
     
    39:03
    Taliani sa do pásma vrátili a už-už to vyzeralo, že sa im podarí vyrovnať! Po nahodení od modrej čiary sa puk stratil všetkým z dohľadu a niektorí z našich súperov sa už takmer tešili z gólu, ale napokon vysvitlo, že bravúrny Melicherčík situáciu ustál a bude nasledovať buly pred jeho bránkou.
     
    38:20
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza za nedovolené bránenie Erik Černák.
     
    35:56
    Slováci sa ale v obrannej tretine dlho nezdržali a rýchlo sa presunuli späť do pásma. Z pravého kruhu tam tvrdo vypálil urastený Tomáš Hrnka, ale Bernard jeho pokus v rýchlosti vyrazil iba tesne vedľa tyčky vlastnej bránky. Taliani mali opäť kusisko šťastia.
     
    31:35
    Taliani sa počas vlastnej preislovky ale do pásma predsa len dostali a takmer sa im podarilo aj vyrovnať! Oslabení Slováci nedokázali pokryť všetok priestor, po Melicherčíkovom zákroku ostal kus bránky odkrytý, no našťastie pre nás sa naši súperi do prázdnej siete netrafili.
     
    29:49
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za nedovolené bránenie Miroslav Macejko.
     
    28:13
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Naši hokejisti sa ujímajú vedenia! Po výhernom buly sa puk dostal na modrú čiaru, kde bol pripravený iba 17-ročný obranca HC Košice ERIK ČERNÁK, ktorý okamžite tvrdo vypálil. Jeho rana síce skončila najskôr na žrdi, ale od nej sa následne odrazila až za bránkovú čiaru. Asistencie: Mislav Rosandič, Miroslav Preisinger.
     
    26:02
    Spomínaná trojica sa dostala aj do niekoľkých zakončení! V najnebezpečnejšom z nich bol Peter Gamalboš, ktorý svojou prudkou strelou takmer otvoril skóre tohto zápasu. Proti nemu bol ale pozorný Bernard, ktorý puk betónom vyrazil za bránku.
     
    23:45
    Tak toto je neuveriteľné! Už druhýkrát v zápase našu strelu zastavila iba konštrukcia bránky talianskeho tímu. Tentokrát z uhla nebezpečne vypálil Roman Rác, ale Bernard mal opäť kusisko šťastia.
     
    19:20
    Pred bránkou Slovenska bol skutočne poriadny zmätok! V neprehľadnej situácii sa však našťastie pre náš tím najlepšie zorientoval gólman extraligových Košíc Melicherčík, ktorý situáciu upokojil a puk prikryl lapačkou.
     
    17:02
    Slováci ešte ostali v pásme a bola z toho veľmi zaujímavá situácia! Peter Galamboš dostal puk do dobrej pozície medzi kruhmi, ale v rýchlosti ho napálil iba do lapačky talianskeho brankára.
     
    13:16
    Pozor si ale musíme dávať pri útoku nášho súpera. Tudin našiel prihrávkou priamo pred bránu Moriniho, ktorý pálil do pravého horného rohu, ale skvelý Melicherčík priestor vykryl svojou lapačkou.
     
    12:16
    Slováci sa dostávali do skvelej príležitosti! Talianski hráči nezvládli prechod do obrannej tretiny a naši chlapci sa vrhli do prečíslenia troch proti dvom, no na jeho konci sa napokon Sýkorovi nepodarilo prihrať cez posledného obrancu.
     
    06:20
    Pavol Skalický vo veľkej príležitosti triafa z bezprostrednej blízkosti len betóny Bernarda!
     
    03:30
    Slovensku sa v presilovke takmer podarilo otvoriť skóre tohto zápasu! Až do zakončenia sa natlačil Tomáš Bokroš z Dukly Trenčín, ale jeho ranu zastavila iba konštrukcia bránky!
     
    3:20
    Slovensko si zahrá presilovú hru! Na trestnú lavicu odchádza za podrazenie Alexander Frei.

    Veronika Pancuráková

    Michal Kováčik

    Branky a nahrávky: 29. Černák (Rosandič, Preisinger) – 46. Tudin (Kostner), 53. Ihnačák (di Casmirro, Ansoldi)


    Slovenský olympijský tým: Melicherčík (Godla) – Bokroš, Trška, Lapšanský, Rác, Kytnár(C) – Černák, Rosandič, Bakoš, Preisinger, Kudrna – Holenda, Brejčák, J.Sýkora, Galamboš, Gašparovič – Macejko, Pokovič, Zuzin, Hrnka, Skalický. Tréner V.Országh.
    Itálie: Bernard (M.Demetz) – Helfer, Borgatello, Caletti, B.Ihnačák, Ansoldi – Sullivan, Trivellato, Frei, Di Casmirro, Gander – Willeit, A.Hofer, Felicetti, Tudin, Kostner – Rampazzo, R.Hofer, I.Demetz, Morini, Goi. Tréner: S.Mair

    Rozhodčí: Ulrich Erd – Oscar Johnston, Christian Kaspar
    bahis siteleri