Slovensko OT – Rakousko 3:2 (kon.)
konec
Slovenský olympijský tým
3:2 (0:0, 0:1, 3:1)
Rakousko
sk Sobota 07.02.2015, 18:00Euro Hockey Challenge
Partner:
     
    Napokon sa nášmu Slovenský olympijský tímu podarilo vyhrať až v poslednom zápase, keď po skvelej tretej tretine porazilo domáce Rakúsko 3:2! Za najlepšieho hráča c našom tíme bol vyhlásený pochopiteľne Jakub Gašparovič.

    Hlavným cieľom tohto turnaja a v podstate aj projektu reprezentácie bolo, aby mladí hráči ale aj tí, ktorý moc šancí v reprezentácii nedostávajú nazbierali nejaké tie skúsenosti a ukázali čo v nich je. Či to celé malo nejaký zmysel a podobne je už na zhodnotení kompetentných. Dva zápasy, ktoré sme mali vyhraté sme napokon prehrali o jeden gól, jeden zápas sme vyhrali.

    Výsledky Slovenské olympijského tímu na Euro Hockey Challenge v Rakúsku:
    Slovensko 1:2 Taliansko
    Slovensko 2:3 Slovinsko
    Slovensko 3:2 Rakúsko

    Ďakujeme Vám za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok neskorého sobotného večera. Dovidenia pri ďalších športových portáloch na športovom portáli onlajny.eu! (20:19:39)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:58
    Naša reprezentácia posiela puk do bezpečia, už sa nič nestane, tento zápas tak vyhráme!
     
    59:50
    Domáci opäť odvolávajú brankára, do konca tretiny ostávajú už len sekundy!
     
    59:42
    Oddychový čas si vyžiadalo Rakúsko!
     
    59:42
    Rakúsko dalo gól!

    Rakúsko sa natlačilo do nášho obranného pásma a 18 sekúnd pred koncom tretiny ešte znižuje na 2:3 a spravilo tak poriadnu záverečnú drámu! Pred našou bránkou sa najlepšie zorientoval ALEXANDER CIJAN a dáva druhý gól domácich v tomto zápase!
    CIJAN - 3:2
     
    59:35
    Rakúsko sa však ešte nevzdáva a naďalej bojuje s pukom v našom obrannom pásme.
    BAKOŠ - 3:1
     
    59:06
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Rakúsko bolo v našom obrannom pásme, puk však zachytil na svoju hokejku MARTIN BAKOŠ, ktorý skoro od našej bránky posiela puk do prázdnej bránky domácich a náš tím tak vyhráva 3:1!
     
    58:30
    Rakúsko si po zákroku Godlu zaistilo vhadzovanie v našom obrannom pásme a odvolávajú tak brankára! Domáci tím hrá power-play!
     
    58:00
    Posledné dve minúty tretej tretiny, pri puku je naša reprezentácia a drží sa aj v útočnom pásme. Rakúsko sa tak nemôže dostať ku záverečnému tlaku.
     
    57:45
    Po strele domáceho hráča zazvonila na našej bránke pravá tyčka! Tak teraz sme mali naozaj veľké šťastie!
     
    57:35
    Až teraz sa podarilo domácim získať puk na svoje hokejky a prebojovať sa do nášho obranného pásma. Ku ničomu vážnemu sa však nemôžu dostať.
     
    56:25
    Aj naďalej je puk na našich hokejkách a navyše sa aj držíme v útočnom pásme. Rakúsko tak nemôže začať útočiť a moc času do konca poslednej tretej tretine neostáva.
     
    55:45
    Tak toto asi čakal málokto! Slovensko sa pár minút pred koncom poslednej tretej tretiny dostáva do vedenia o jeden gól a má tak konečne šancu na tomto turnaji zaznamenať víťazstvo. Momentálne sme pri puku a snažíme sa preniknúť do útočného pásma.
    GAŠPAROVIČ - 2:1
     
    54:26
    Slovenský olympijský tím dáva gól!
    Výborne! Naši reprezentanti pridávajú svoj druhý gól v dnešnom zápase, ktorým otáčajú vývoj stretnutia vo svoj prospech a dostávame sa do vedenia 2:1! Krásna kombinácia našich chlapcov, keď to celé začalo u Preisingera, ktorý výborne potiahol puk do útočného pásma, prihral ho pred bránku na Bakoša, ten našiel na ľavej strane nikým nekrytého JAKUB GAŠPAROVIČ a ten krásnou strelou prekonal domáceho brankára!
     
    53:31
    Bokroš je späť na ľade a tak hrá náš tím už v plnom počte.
     
    52:35
    Opäť sa nám podarilo vyhodiť puk do bezpečia a nazbierať tak veľmi cenné sekundy. Domáci sa už presilovka kráti.

    Veronika Pancuráková

    Miroslav Revaj

    Branky a nahrávky: 51. Gašparovič (bez asistencie), 55. Gašparovič (Bakoš, Preisinger), 60. Bakoš (bez asistencie) – 23. Hergurger (Heinrich, Huber), 60. Cijan (Kristler, Komarek)


    Slovenský olympijský tým: Godla (Melicherčík) – Trška, Bokroš, Rosandič, Černák, Holenda, Brejčák, Macejko, Pokovič – Lapšanský, Kytnár, Rác – Gašparovič, Preisinger, Bakoš – Sýkora, Galamboš, Hrnka – Skalický, Bortňák, Paločko
    Rakousko: Madlener (Kickert) – Altamann, Peter, Heinrich, Pallestrang, Lembacher, Mitterdorfer Vallant, Bacher – B. Petrik, Hergurger, Huber – Kristler, Komarek, Cijan – N. Petrik, Fischer, Iberer – Geier, Hunderpfund, Rotter

    Rozhodčí: Kellner – Hofstätter, Johnston
    bahis siteleri