Rakousko – Česko 0:11 (kon.)
konec
Rakousko
0:11 (0:4, 0:3, 0:4)
Česko
Sobota 07.02.2015, 16:45 • Ilfis Stadion, Langnau im Emmental • Reprezentace žen do 15 let
Partner:
     
    Není co řešit! Po včerejší výhře 7:0 nad Německem si české hokejistky do 15 let poradily bez sebemenších potíží také s Rakouskem, kterému nasázely jedenáct branek. Hattrick tentokrát zaznamenala Sandra Halounová, čisté konto vychytala po Karolíně Juřicové i Viktorie Švejdová.

    To nejtěžší čeká naši reprezentaci zítra, kdy turnaj zakončí. Od 13:45 se v Langnau střetne s domácím Švýcarskem a věřme, že tentokrát půjde o důstojnou prověrku kvalit českého týmu – a taky se šťastným koncem pro svěřenkyně trenéra Rudolfa Vally. Příjemný zbytek večera! (18:49:30)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    A ještě jedna třešnička na rakouském dortu, který dnes naše hokejistky sluply jako malinu. Z první reprezentační trefy se raduje třebechovická VALENTÝNA ČERNÁ – 0:11! Asistence: Martina Exnerová, Patricie Škorpíková.
     
    54:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tady! Šest minut před koncem zápasu české hokejistky zaokrouhlují skóre. Po čtyřech asistencích se ALEXANDRA HALOUNOVÁ sama zapisuje do střeleckého účtu zápasu – 0:10. Asistence: Veronika Lorencová, Sandra Halounová.
     
    48:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hned v dalším střídání přidává jihlavská hokejistka z přesilovky další branku. Po druhém úspěchu KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ chybí naší reprezentaci už jen jeden gól do vytoužené desítky – 0:9! Asistence: Magdalena Erbenová, Adéla Škrdlová.
     
    48:27
    Po delší době si vyzkoušíme početní výhodu, Laura Lüfteneggerová (AUT) je vyloučena za podražení.
     
    46:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Teď už je jasné, že náš tým překoná střelecký výkon z prvního zápasu! Na 8:0 z českého pohledu zvyšuje KRISTÝNA KALTOUNKOVÁ. Asistence: Natálie Mlýnková, Laura Lerchová.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    O vítězi utkání pochopitelně dávno není pochyb, po čtyřiceti minutách je stav stejný jako včera proti Německu – tedy 7:0 pro českou reprezentaci. Dokáží tentokrát naše hokejistky přidat ještě další branky? Snad ano!

    Třetí třetina začne přibližně v 18:14.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    34:05
    Česko právě vstřelilo branku!
    Dodrží naše hokejistky normu čtyř gólů za třetinu? Přibližuje je k tomu VERONIKA LORENCOVÁ, jejíž trefa znamená stav 0:7. Asistence: Anna Kotounová, Sabina Matoušková.
     
    29:49
    Pár chvilek po gólu se bude muset národní tým bránit, Patricie Škorpíková (CZE) je vyloučena za hru tělem.
     
    29:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesně s koncem početní výhody naše hokejistky znovu navyšují své vedení. Úspěšnou střelkyní je MARTINA EXNEROVÁ, která se prosazuje v reprezentaci poprvé – 0:6. Asistence: Daniela Pejšová, Patricie Škorpíková.
     
    27:31
    Potčvrté v utkání odchází Rakušanky na trestnou lavici. Anna Felderová (AUT) si odpyká menší trest za krosček.
     
    26:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    A máme tady hattrick! Krátce před polovinou utkání zaokrouhlují české naděje pověstné "bůro", potřetí v zápase se raduje SANDRA HALOUNOVÁ – 0:5! Asistence: Nikola Dýcková, Alexandra Halounová.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Dvacet minut je za námi a bitva české patnáctky s rakouským outsiderem nabrala očekávaný spád. V síti našich soupeřek skončily rovnou čtyři kotouče, třikrát se prosadila druhá formace Veroniky Lorencové s dvojčaty Halounovými. Věřme, že budeme pokračovat v podobném duchu i dál!

    Druhá třetina začne přibližně v 17:32.
     
    20:00
    První třetina skončila.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Lorencová (A. Halounová, S. Halounová), 9. S. Halounová (A. Halounová, Lorencová), 9. Pejšová (Lerchová), 17. S. Halounová (Lorencová, A. Halounová), 27. S. Halounová (Dýcková, A. Halounová), 30. Exnerová (Pejšová, Škorpíková), 35. Lorencová (Kotounová, Matoušková), 47. Kaltounková (Mlýnková, Lerchová), 49. Kaltounková (Erbenová, Škrdlová), 55. A. Halounová (Lorencová, S. Halounová), 59. Černá (Exnerová, Škorpíková)


    Rakousko: Adamitschová (Scharmitzerová) – Felderová, Auspergerová, Poschová, Schneebergerová, Rattenspergerová, Woschitzová – Heubergerová, Lüfteneggerová, Burghartová – Zandonellaová, Dahlová, Kattingová – Schmachenhoferová, Mayrová, Bachlerová. Trenér: Jozef Hosmaj.
    Česko: Švejdová – Pejšová, Jandušíková, Kotounová, Hrůšová, Šmajdová, Sovjáková, Erbenová "C", Škrdlová – Lerchová, Dýcková, Matoušková – A. Halounová, S. Halounová, Lorencová – Černá, Škorpíková, Exnerová – Kaltounková, Mlýnková. Trenér: Rudolf Valla.

    Rozhodčí: Jäggi – Stuckiová, Schwarzová.
    bahis siteleri