Přerov – Val. Meziříčí 5:1 (kon.) | Opava – Vsetín 1:4 (kon.) | Břeclav – Technika Brno 3:2 (po pr.)
Frýdek-M. – SK Karviná 4:3 (kon.) | SHK Hodonín – Poruba 2011 4:5 (1:2 po s.n.) | Klášterec nO – Pelhřimov 3:7 (kon.)
Žďár n/S – Tábor 3:6 (kon.) | Bílina – Řisuty 3:9 (kon.) | Vrchlabí – Klatovy 8:4 (kon.)
Nymburk – Kolín 5:6 (kon.) | Kobra – Mor. Budějovice 9:7 (kon.) | Trutnov – Sokolov 1:7 (kon.)
Jablonec n/N – Jindř. Hradec 8:3 (kon.)
po s.n. (1:2)
SHK Drtiči Hodonín
4:5 (1:1, 2:3, 1:0 - 0:0)
HC RT TORAX Poruba 2011
Středa 11.02.2015, 18:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC RT TORAX Poruba.

    Rozhodující nájezd proměnil PETR SEIDLER a jeho tým se tak může radovat ze zisku dvou bodů za výhru v samostatných nájezdech.
     
    51:04
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči srovnávají stav utkání! Drtiči kombinovali před Tihlářem až se ke střele odhodlal Grman, jeho pokus ještě Tihlář vyrazil, ale následnou dorážku MARTINA DUFKA již chytit nedokázal. Asistence: Kristián Grman.
     
    39:50
    Poruba právě vstřelila branku!
    Michal Kuba ztratil kotouč v obranném pásmu Poruby. Puk si vzal Adam Červenka a přihrál rozjetému JAKUBU HULVOVI, který se protáhl kolem mantinelu a přízemní střelou překonal Rozuma. Asistence: Adam Červenka, Jakub Báca.
     
    37:18
    Poruba právě vstřelila branku!
    A Poruba srovnává stav utkání! Netrvalo to dlouho co domácí Mika usedl na trestnou lavici. Poruba rozjela kombinaci na jejimž konci stál MARTIN BUČEK, který překonal Rozuma. Asistence: Luděk Krayzel, Petr Seidler.
     
    36:28
    Poruba právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a Poruba využívá přesilovou hru. Marek Slavík vyslal prudkou střelu na Rozuma, která mířila někam do pravého rohu branky. Těsně před Rozumem střelu tečoval JAN CHALOUPKA a vstřílí tak druhý gól svého týmu. Asistence: Marek Slavík, Adam Červenka.
     
    32:24
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči rozehráli přesilovou hru velmi dobře. Když se puk dostal k Juráskovi, který stál u pravé tyče Tihlářovi branky tak nekompromisní střelou vstřílí třetí gól domácích. Asistence: Michal Kuba, Petr Peš.
     
    29:52
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtiči dávají gól ve vlastním oslabení! Obráncům ujel Kuba s Pešem. Druhý jmenovaný posílal střílenou přihrávku na Kubu před Tihláře a ten kotouč tečoval a skončil až za zády Tihláře. Asistence: Petr Peš.
     
    15:03
    Drtiči právě vstřelili branku!
    A netrvalo to dlouho a je srovnáno. Hostující tým se sice velmi zlobí protože si zřejmě myslel, že kotouč skončil na horní tyčce, ale rozhodčí ukázal směrem ke středu ledu a gól je uznán. Autorem branky je MICHAL KUBA, který dostal pěknou přihrávku od Sajdla. Počkal si až bude tihlář na zemi a následně poslal puk pod horní tyčku. Asistence: Jakub Sajdl.
     
    09:42
    Poruba právě vstřelila branku!
    Seidler si vzal kotouč ve středním pásmu a dokázal si vybruslit až před Rozuma. Následně objel domácí branku a snažil se zakončit. Puk poskakoval po brankové čáře kde si ho jako první všimnul LUDĚK KRAYZEL a posílá hosty do vedení. Asistence: Petr Seidler, Aleš Kilnar.

    Adam Krátký

    Branky a nahrávky: 16. Kuba (Sajdl), 30. Kuba (Peš), 33. Jurásek (Kuba, Peš), 52. Dufek (Grman) – 10. Krayzel (Seidler, Kilnar), 37. Chaloupka (Slavík, Červenka), 38. Buček (Krayzel, Seidler), 40. Hulva (Červenka, Báca), rozh. náj. Seidler

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Jakub Hulva (POR)
    0:0   Jakub Sajdl (HOD)
    2. série:
    0:1   Petr Seidler (POR)
    0:1   Zdeněk Jurásek (HOD)
    3. série:
    0:1   Luděk Krayzel (POR)
    1:1   Zdeněk Kučera (HOD)
    4. série:
    1:1   Zdeněk Kučera (HOD)
    1:1   Aleš Kilnar (POR)
    5. série:
    1:1   Petr Peš (HOD)
    1:2   Petr Seidler (POR)


    SHK Drtiči Hodonín: Rozum (Luner) – Dufek, Škápik, Grman, Sedlák, Polesný – Černohous, Kučera, Tomi, Smetana, Peš (A), Kuba, Sajdl (A), Jurásek (C), Vrba L., Hložánek, Mika
    Trenér: Lubomír Oslizlo

    HC RT TORAX Poruba 2011: Tihlář (Vrba A.) – Buček, Vajda, Ovšák, Slavík, Javín (C), Puškár, Báca – Krayzel (A), Kilnar, Červenka, Seidler, Chaloupka, Hulva, Sedlář, Pavlačka, Schwarz, Mihal
    Trenér: Tomáš Sršeň

    Rozhodčí: Radim Slavka – Tomáš Měkýš, David Otáhal
    bahis siteleri