Třinec – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Zlín – Litvínov 4:2 (kon.) | Liberec – Vítkovice 4:2 (kon.)
Olomouc – Sparta 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 2:1 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 7:1 (kon.)
Slavia – K. Vary 1:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (3:0, 3:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
Pátek 13.02.2015, 18:00 • Hala Rondo • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Petr SÝKORA - 7:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    První trefa hostujícího celku v dnešním utkání. Tybor našel křižným pasem dobře postaveného PETRA SÝKORU, který z levého kruhu neměl problém propálit z první přesouvajícího se Čiliaka. Asistence: Radoslav Tybor, Ladislav Havlík.
    Petr TON - 7:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    40:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Troufám si tvrdit, že tři body dnes Kometě už nikdo nesebere! Brňané se chvíli po začátku třetí části dostali do přečíslení dva na jednoho, PETR TON však vzal celo zodpovědnost na sebe a místo přihrávky Honejskovi zavěsil sám. Asistence: František Ptáček, Tomáš Malec.
    Martin DOČEKAL - 6:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    30:04
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je tu šestá trefa v pardubické síti. Po střele Hanzlíka se k dorážce dostal MARTIN DOČEKAL a svým typickým buldočím způsobem dotlačil puk do hostující brány. Asistence: Jan Hanzlík, Leoš Čermák.
    Petr MRÁZEK - 5:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    23:09
    Kometa právě vstřelila branku!
    Jubilejní extraligová trefa PETRA MRÁZKA ze hry je zde! Brněnský mladík se dostal po pasu Němce sám před bránu a kolem Kristana pohodově zametl puk do svatyně. Asistence: Vojtěch Němec, David Ostřížek.
    Jan KÁŇA - 4:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    22:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přesilovku znovu nevyužila, opět ale udeřila po jejím skončení. Dočekal v přečíslení dva na jednoho naznačil střelu, stáhl na sebe obránce, místo toho ale poslal puk JANU KÁŃOVI, který měl již snadnou práci. Asistence: Martin Dočekal, Leoš Čermák.
    Michal KEMPNÝ - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    19:48
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak ještě jedna trefa do první přestávky! Hruška vyslal ze středního pásma na útočný výpad MICHALA KEMPNÉHO, který se prodral do útočného pásma a nekompromisní střelou od modré čáry prostřel Kristana mezi betony. Asistence: Jan Hruška, Jan Hanzlík.
    Petr TON - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    18:16
    Kometa právě vstřelila branku!
    V ponechané výhodě střílí Kometa druhou branku v utkání! Po dalším závaru před pardubickou brankou se odražený puk dostal k volnému PETRU TONOVI, který nemohl střílet a vypadalo to, že spíš objede bránu. To se nakonec nestalo, kanonýr místo toho u zadní tyče prohodil přes dlouhou hůl bekhendem puk přímo do brány. Asistence: Martin Dočekal.
    Tomáš VONDRÁČEK - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    02:35
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa přesilovou hru nevyužila, z pokračujícího tlaku ale otevírá skóre zápasu! Dočekal zpoza brány našel TOMÁŠE VONDRÁČKA, který dobře postavený před brankářem Pardubic vsítil úvodní branku duelu. Asistence: Martin Dočekal, Jakub Koreis.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 3. Vondráček (Dočekal, Koreis), 19. Ton (Dočekal), 20. Kempný (Hruška, Hanzlík), 23. Káňa (Dočekal, Čermák), 24. Mrázek (Němec, Ostřížek), 31. Dočekal (Hanzlík, Čermák), 41. Ton (Ptáček, Malec) – 41. Sýkora (Tybor, Havlík)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Vágner, Malec, Kuboš, Bilčík – Honejsek, Hruška, Ton – Dočekal, Koreis, Vondráček – Káňa, Čermák (C), R. Zohorna – Ostřížek, Němec, Mrázek.
    HC Dynamo Pardubice: Kristan (od 24. Halász) – Čáslava (C), Gregorc, Čutta, Benák, Havlík, Píša, Ščotka, Korím – T. Zohorna, Marcinko, P. Sýkora – Tybor, Nahodil, Radil – Semorád, Cetkovský, Starý – Kaut, Špaček, Voženílek.

    Rozhodčí: Mikula, Mrkva – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri