Carolina – Anaheim 1:2 (kon.) | NY Islanders – Toronto 3:2 (kon.) | Montreal – Edmonton 3:4 (po pr.)
Ottawa – Pittsburgh 4:5 (0:1 po s.n.) | Tampa – St. Louis 3:6 (kon.) | Nashville – Winnipeg 3:1 (kon.)
Minnesota – Florida 2:1 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:6 (kon.) | Los Angeles – Calgary 5:3 (kon.)
konec
New York Islanders
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 13.02.2015, 01:05 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Anders LEE - 3:2
     
    32:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Islanders si berou ztracené vedení zpět! Proti Hamonicove ráně, kterou nejspíše ještě tečoval Bailey, nezasáhl brankář Toronta úplně dobře, když puk vyrazil pouze před sebe. Tam se kusu černé gumy ujal ANDERS LEE a střelou mezi betony Jonathana Berniera přidává svůj druhý gól v utkání! Asistence: Josh Bailey, Travis Hamonic.
    SMITH - 2:2
     
    24:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A máme vyrovnáno! TREVOR SMITH se vrátil z trestné lavice, vybojoval kotouč a přikopl ho Pánikovi, který mu před brankou touš vrátil a kanadský forvard ho dokázal zasáhnout ve vzduchu a vrací Maple Leafs zpět do utkání! Asistence: Richard Pánik, Tyler Bozak.
    Richard PÁNIK - 2:1
     
    21:32
    Toronto právě vstřelilo branku!
    No vida, Toronto vstoupilo do druhé třetiny aktivně a snižuje! Holzer vypálil od modré čáry vedle, ale kotouč se od zadního mantinelu odrazil přesně na hůl RICHARDA PÁNIKA, který už měl velmi jednoduchou práci. Asistence: Korbinian Holzer, Leo Komarov.
    Casey CIZIKAS - 2:0
     
    04:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hráči Toronta nechali opět obrovskou díru v obraně a Islanders touto možností nepohrdli! McDonald se uvolnil na levém křídle a dostal se až k Bernierovi, který jeho střelu dokázal pokrýt, avšak na dorážku CASEYHO CIZIKASE už byl krátký. Asistence: Colin McDonald, Matt Martin.
    Anders LEE - 1:0
     
    01:11
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak to je vstup jako z partesu v podání domácího týmu! Cody Franson vyrobil školáckou hrubku, když na vlastní modré přišel o puk, který mu sebral ANDERS LEE, který si položil Berniera a forhendovým blafákem posílá Islanders do vedení! Bez asistence.

    Vojtěch Tůma

    Branky a nahrávky: 2. Lee, 5. Cizikas (McDonald, Martin), 33. Lee (Bailey, Hamonic) – 22. Pánik (Holzer, Komarov), 25. Smith (Pánik, Bozak)


    New York Islanders: Halák (Johnson) – Boychuk, Leddy, Hamonic, Strait, Višňovský, Hickey – Bailey, Tavares, Lee – Strome, Nielsen, Grabovskij – Clutterbuck, Nelson, Kuljomin – McDonald, Cizikas, Martin
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Franson, Gardiner, Polák, Rielly, Robidas, Holzer – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Komarov, Holland, Clarkson – Winnik, Kadri, Santorelli – Booth, Smith, Pánik

    Rozhodčí: Paul Devorski, Ghislain Hebert – Tim Nowak, Bryan Pancich

    Diváci: 15388
    bahis siteleri