Letňany – Poruba 2011 4:5 (po pr.) | Zlín – K. Vary 3:1 (kon.) | PZ Kladno – Písek 2:1 (kon.)
Kladno – Č. Budějovice 3:7 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 4:7 (kon.) | Liberec – Slavia 6:5 (kon.)
Sparta – HC Plzeň 9:3 (kon.) | Vítkovice – Pardubice 2:6 (kon.) | HC Litvínov – Havířov 8:4 (kon.)
Jihlava – Olomouc 2:1 (2:1 po s.n.) | Mladá Boleslav – Vsetín 5:1 (kon.) | Třinec – Hr. Králové 5:0 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
4:7 (1:2, 3:1, 0:4)
Piráti Chomutov
Pátek 20.02.2015, 16:00 • Sportcentrum Lužánky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Troufám si tvrdit, že výhra Chomutova je zpečetěna. Do prázdné klece se trefuje ROMAN ROHLA. Asistence: Josef Rindoš a Matyáš Svoboda.
     
    52:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté využívají další přesilovky a odskakují Brnu na rozdíl dvou gólů. Třetí trefu ve třetí třetině má na svědomí TOM POLÁK. Asistence: Alan Lyszczarczyk.
     
    46:27
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přeci jen se to Chomutovu povedlo! Po vyhraném buly se puk dostal během pár sekund za záda Slavíčka. Autorem gólu je ROMAN ROHLA. Asistence: Josef Rindoš.
     
    41:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Stejně jako na začátku druhé třetiny, i nyní je stav znovu vyrovnaný! Snad první akce hostů ve třetí třetině končí gólem, o který se postaral ROMAN ROHLA. Asistence: Josef Rindoš.
     
    38:27
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nechce odejít do kabin jinak, než s vedením. Do rychlé akce se sám dostal MAREK ŠKVRNĚ, který přesně zakončil k levé tyči. Asistence: Radim Ferda a Martin Nečas.
     
    38:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Znovu je stav nerozhodný. Nakonec se přeci jen podařilo Chomutovu využít druhé přesilovky. K dorážce puku, který se pohyboval okolo brankové čáry před odkrytou klecí, se dostal TOM POLÁK. Asistence: Matyáš Svoboda a Patrik Lidák.
     
    24:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Výtečná akce! TOMÁŠ HAVRÁNEK dostal na přihrávku na polovinu hřiště. Přejel přes útočnou modrou, překonal ležícího obránce a následně vypálil přesně pod horní tyč chomutovské klece. Kometa otáčí vývoj utkání a poprvé se dostává do vedení. Asistence: Michal Furch.
     
    20:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak i domácí skórují ve vlastním oslabení a taktéž svoji druhou trefu! Poměrně nenápadně celá akce začala na polovině modrobílých, odkud vyvezl puk Zukal a přenechal jej úspěšně střílejícímu TOMÁŠI MLYNÁŘOVI. Asistence: Lukáš Zukal.
     
    16:08
    Piráti právě vstřelili branku!
    Ve vlastním oslabení si hosté vrací vedení. V úniku se proti Slavíčkovi prosadil ZDENĚK GRÖGER. Asistence: Patrik Lidák a Josef Toman.
     
    12:18
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je srovnáno! Chomutov nedokázal odskočit na rozdíl dvou branek, čemuž zamezila tyč domácí klece a Kometa vzápětí srovnává. Do částečně odkryté klece poslal puk po zemi TOMÁŠ HAVRÁNEK. Asistence: Michal Furch.
     
    10:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Delší dobu se hrálo bez přerušení. Chomutov si dokázal vytvořit dvě slibné šance, přičemž z druhé se dorážkou gólově prosadil MATYÁŠ SVOBODA. Asistence: Alan Lyszczarczyk.

    Michal Kuba

    Branky a nahrávky: 13. Havránek (Furch), 21. Mlynář (Zukal), 25. Havránek (Furch), 39. Škvrně (Ferda, Nečas) – 11. Svoboda (Lyszczarczyk), 17. Gröger (Lidák, Toman), 39. Polák (Svoboda, Lidák), 42. Rohla (Rindoš), 47. Rohla (Rindoš), 53. Polák (Lyszczarczyk), 60. Rohla (Rindoš, Svoboda)


    HC Kometa Brno: Slavíček (Huzlík) – Petrla, Trnka, Jirůšek, Furch, Sedláček, Zukal, Kratochvíl "C", Mikyska, Gotthard – Mlynář, Havlát, Heinrich, Hasoň, Škvrně, Čejka, Knap, Ferda, Havránek, Nečas
    Piráti Chomutov: Zvědělík (Strejc) – Lidák, Hlaváček, Dvořák, Běhula, Gröger, Novák, Hajič – Toman, Polák, Lyszczarczyk, Kulich, Palička, Svoboda, Tůma, Rindoš, Hřebíček, Rohla, Šilar, Adámek "C"

    Rozhodčí: Dědek – Měkýš, Musil
    bahis siteleri