Bohemians 1905 – Jihlava 0:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Hr. Králové 2:2 (kon.) | Brno – Dukla Praha 0:1 (kon.)
Liberec – Slavia 1:3 (kon.) | Teplice – Ostrava 1:0 (kon.) | Plzeň – Č. Budějovice 6:0 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
0:0 (0:0)
FC Vysočina Jihlava
Sobota 21.02.2015, 17:00 • Ďolíček • Synot liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Po dvaapadesáti dnech se opět rozběhla tuzemská nejvyšší fotbalová soutěž. Vítám vás u sledování podrobného online přenosu z utkání 17. kola Synot ligy mezi týmy Bohemians Praha 1905 a FC Vysočina Jihlava. Souboj dvou celků z dolní poloviny tabulky vám z vršovického Ďolíčku přiblíží v sobotu od 17 hodin Jiří Čihák.
     
    Skoro tříměsíční čekání na český ligový fotbal je u konce. Synot liga vstoupila do své jarní části páteční předehrávkou Slovácka s Jihlavou. Sobotní fotbalové menu nabízí hned šest lahůdek, dohrávkou uzavře první jarní kolo pražská Sparta, jež přivítá na Letné Příbram. Všechny zápasy můžete samozřejmě sledovat na portálu Onlajny.com, a to včetně animací vstřelených gólů.
     
    Bohemians Praha 1905

    Můj dům, můj hrad. Tohle rčení v Ďolíčku na podzim rozhodně neplatilo. „Klokani“ se po dobrém vstupu do sezony začali postupně propadat ligovou tabulkou až na současné 13. místo, jen dva body nad pásmo sestupu. Pivarníkovi svěřence na podzim trápila především špatná domácí forma, ve Vršovicích zelenobílí zvítězili jen dvakrát a z celé šestnáctky prvoligových celků jsou v tomto ohledu vůbec nejhorší. Úplně jiná písnička je to pro Bohemians na hřištích soupeřů, i když na nich získali jen o bod více než doma v Ďolíčku, stačí to na celkové čtvrté místo v tabulce venkovních zápasů.

    Proti Jihlavě se mohou fanouškům poprvé v soutěžním zápase představit nové zimní akvizice. Klub z Vršovic během fotbalového zimního spánku postupně posílili Pavol Cicman, Aleš Škerle, Marek Jarolím, Zdeněk Zlámal a Zoran Gajič. Největší ztrátou pak pro „klokany“ bude bezpochyby odchod velezkušeného obránce Ericha Brabce, jemuž v Ďolíčku vypršela smlouva.

    Ligová generálka:

    Bohemians Praha 1905 – FK Baník Sokolov 2:1 (1:1)
    Branky: 33. Bratanovič, 69. Bartek – 40. Čada.
    Sestava Bohemians: Švenger (46. Zlámal) – Pauschek, Škerle (46. Šmíd), Gajič, Šírl – Bratanovič (77. Cicman), Jindřišek (46. Bartek), Rada, Moravec (46. Mosquera) – Jarolím – Mikuš (61. Lietava).
     
    FC Vysočina Jihlava

    Zatímco výkonnostní křivka Pražanů měla po vydařeném začátku ligy spíše sestupnou tendenci, u Vysočiny tomu bylo přesně naopak. Jihlava čekala na svou první podzimní výhru až do 7. kola, kdy zvítězila na půdě posledního Hradce Králové. Po ukončení spolupráce s trenérem Petrem Radou však Vysočina dokázala zvítězit i třikrát v řadě a připsala si i skalp první Plzně, podzim pod vedením dočasného trenéra Romana Kučery tak Jihlavští zakončili s osmnácti body na 11. příčce. S úkolem zachránit Jihlavu co nejdříve v lize pak vedení klubu pro jarní část soutěže angažovalo trenéra Luďka Klusáčka.

    Ten přišel během zimní přípravy o důležitý článek týmu – talentovaný Lukáš Masopust přestoupil do Jablonce. Ze srbské ligy naopak do největšího města Českomoravské vrchoviny přišel Augusto Batioja. Z hostování se do kádru Vysočiny vrátili Vojtěch Přeučil, Jakub Teplý a Jan Kotnour, šanci v prvním týmu vyhlížejí také mladíci Patrik Demeter a David Štěpánek.

    Ligová generálka:

    FC Vysočina Jihlava – MFK Chrudim 2:0 (2:0)
    Branky: 19. a 23. Mešanović.
    Sestava Vysočiny: Blažek – Marek, Tlustý, Krejčí (72. Kryštůfek), Hybš (72. Batioja) – Štěpánek, Kučera (72. Přeučil) – Kliment (72. Fulnek), Šulek, Vaculík (72. Marcin) – Mešanović (60. Harba).
     
    Zajímavosti

    • Pikantní souboj čeká na trenéry Romana Pivarníka a Luďka Klusáčka. V minulosti totiž oba stáli na lavičkách svých sobotních soupeřů. Slovenský kouč vedl Jihlavu dvakrát, poprvé v sezoně 2002/03, podruhé pak v letech 2012-2013. Vzpomínka Luďka Klusáčka na Ďolíček je daleko čerstvější. Osmačtyřicetiletý kouč totiž Bohemku v minulé sezoně zachránil v nejvyšší soutěži – fanoušci zelenobílých mají v paměti především heroický výkon „klokanů“ v posledním kole proti Plzni.

    • Vzájemná ligová bilance těchto soupeřů hovoří zcela jasně pro Bohemians. V deseti zápasech „klokani“ zvítězili pětkrát, čtyřikrát remizovali a jen jednou Vysočině podlehli, stalo se tak 29. září 2006.

    • Letošní první vzájemný souboj v Jihlavě vyhrála Bohemka 2:1. Za hosty se prosadili Matúš Mikuš a Martin Cseh. Jediný gól domácích vstřelil Tomáš Kučera.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

    Jihlavská kabina v Ďolíčku.
     
    Dobré odpoledne z Vršovic, Synot liga je zpět a v sobotu pokračuje šesti zápasy 17. kola. V jediném dnešním utkání na území hlavního města se utkají fotbalisté domácích Bohemians Praha 1905 proti hostující Vysočině Jihlava. Zápas začíná za necelých 20 minut, tak zůstaňte věrni serveru Onlajny.com a nic vám neunikne!
     
    Úvodní sestavy:

    Bohemians Praha 1905: Švenger – Pauschek, Škerle, Gajič, Šírl – Bratanovič, Jindřišek (C), Rada, Mosquera – M. Jarolím – Mikuš.
    Náhradníci: Zlámal – Bartek, Kalina, Lietava, Šmíd, Moravec, Cicman.

    FC Vysočina Jihlava: Blažek – Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Hybš – T. Marek, Kučera – Kliment, Šulek, Vaculík (C) – Mešanović.
    Náhradníci: Kotnour – Fulnek, Batioja, Marcin, Harba, Demeter, Štěpánek.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Jan Paták, Jiří Jiřík.
    Do prvního jarního výkopu v Ďolíčku zbývá necelých 10 minut!

     
    Tribuny vršovického Ďolíčku se zaplňují, fanoušci již vyhlížejí hráče, které za malou chvíli přivede na hřiště hlavní sudí dnešního zápasu Zbyněk Proske.
     
    Na hřiště přicházejí aktéři dnešního duelu. Domácí tradičně v zelenobílém, hosté ve žlutém. Po doznění tradiční znělky fotbalové Synot ligy se hráči pozdraví a utkání může začít!
     
    Ještě před zápasem se na hřišti objevil fanoušek Andrew z daleké Austrálie, kde „klokaní“ klub z Vršovic dostal své jméno. Andrew gratuluje předsedovi představenstva vršovického klubu, panu Jakubowiczovi.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    První ligový zápas roku 2015 v Ďolíčku zahájili výkopem hostující hráči Vysočiny Jihlava.
     
    1
    Hosté se usadili na polovině soupeře a jsou v držení míče, Švenger však zatím žádné nebezpečí řešit nemusel.
     
    2
    Na polovinu soupeře se vydali poprvé hráči Bohemians, Bratanoviče ale zastavil ofsajd.
     
    3
    Jhon Mosquera se probíjel kupředu po levé straně, ale jihlavský Petr Tlustý kolumbijského záložníka čistě obral o balon.
     
    4
    Ve statistice držení míče zatím výrazně kraluje Jihlava, její kombinace se ale povětšinou odehrává daleko od domácí branky.
     
    6
    Lukáš Kryštůfek trochu zariskoval, když jako poslední při rozehrávce trefil napadajícího Jakuba Radu, celou situaci ale zvládl ve prospěch svého týmu zachránit.
     
    7
    První střelecký pokus domácího celku měl na svědomí Matúš Mikuš, jeho střela z velké dálky ale mířila daleko od brány střežené zkušeným Jaromírem Blažkem.
     
    8
    Přesněji pálil na druhé straně Tomáš Kučera, po nedůrazné hlavičce Jakuba Rady se k němu dostal míč za hranicí velkého vápna, svou střelu ale jihlavský středopolař nasměroval jen do náruče Milana Švengera.
     
    9
    Peter Šulek se po přihrávce Mešanoviće zjevil v pokutovém území Bohemians, jenže v tísní nedokázal vůbec zakončit.
     
    10
    Tomáš Kučera rozehrál standardní situaci, v pokutovém území Bohemians ale vysokočil nejvýše stoper Gajič. Po zablokované střele Šuleka ale Vysočina rozehraje roh.
     
    12
    Z rohu nebezpečí pro „klokany“ nevzešlo. Domácí ale rychle vyrazili do protiútoku, po němž se ve výborné střelecké pozici objevil Marek Jarolím, po přihrávce od Mikuše však Blažkovu bránu těsně přestřelil.
     
    13
    Domácí se po dlouhé době na delší časový úsek usadili na polovině Jihlavy, podobnou šanci, jakou před okamžikem spálil Jarolím, už si ovšem nevytvořili.
     
    14
    Míč je už znovu v moci jihlavských fotbalistů, kteří opět kombinují okolo poloviny hřiště.
     
    16
    Mosquera přisvištěl z levé strany do pokutového území, na rohový kop odehrál čistým skluzem Petr Tlustý.
     
    17
    Centr Marka Jarolíma byl přetažený, do vápna ale z pravé strany vrátil balon Bratanovič, hlavičkující Mosquera zamířil jen do rukavic hostujícího brankáře.
     
    18
    Další roh rozehráli pro změnu hosté, po defenzivní práci Pauscheka si jej z druhé strany zopakují.
     
    19
    Vysočina zahrávala i třetí roh v řadě, ani z něj ale Milana Švengera neohrozila. U míče jsou nyní domácí „klokani“.
     
    20
    Lukáš Pauschek hledal dlouhým pasem za obranu Jhona Mosquera, jenž si nepohlídal ofsajdové postavení.
     
    21
    Několik nepřesností na obou stranách zvedá ze sedaček fanoušky, kteří po hráčích žádají lepší výkony.
     
    22
    Další ztráta stála zajímavou šanci hosty. Kapitán Lukáš Vaculík si dobře narazil míč se spoluhráčem, poté mu ale balon odskočil daleko od nohy.
     
    23
    Nevydařenou akcí se prezentoval i domácí kapitán Jindřišek. Dlouhým nákopem jen odevzdal balon brankáři Blažkovi.
     
    24
    Radek Šírl posílal z levé strany centr do velkého vápna, po zásahu Matěje Hybše z toho bude další rohový kop pro domácí tým.
     
    25
    Centr od rohového praporku vyboxoval do autu Jaromír Blažek, míč však zůstává v moci zelenobílých.
     
    26
    Mikuš teď dvakrát způsobil jihlavské defenzivě menší potíže. Nejdříve mu míč musel odkopnout na roh Krejčí, aby z následného rohu slovenský útočník zamířil z voleje vedle.
     
    27
    Po akci domácího beka Pauscheka rozehráli domácí další rohový kop, zakončení Jakuba Rady ale důslední obránci k brance nepustili.
     
    29
    Lukáš Pauschek je na pravé straně zatím velice aktivní, tentokrát ale nepřesně přihrával Mikušovi, čímž „klokany“ připravil o míč.
     
    30
    Jhon Mosquera umotal na levé straně obránce Tlustého a poté poslal zajímavý centr do pokutového území, na přední tyči zakončoval útočník Matúš Mikuš, jeho volej ovšem jihlavskou branku minul.
     
    31
    Bohemians převzali iniciativu, kterou zpočátku drželi spíše hosté. Nyní jsou to právě hráči v zelenobílých dresech, kteří působí nebezpečnějším dojmem.
     
    32
    Lukáš Pauschek znovu centroval do vápna z pravé strany, Matúši Mikušovi ale směřoval míč na paty.
     
    34
    První vážnější šanci Jihlavy měl Jiří Krejčí. Po centru z levé strany vyskočil v pokutovém území Bohemians nejvýše právě hostující stoper a jen těsně přestřelil Švengerovu bránu.
     
    35
    Nedorozumění nové stoperské dvojice Bohemky Škerle-Gajič musel řešit Lukáš Pauschek, pro domácí úspěšně.
     
    37
    Kombinace Rady s Mosquerou na levé straně útočné poloviny vyústila v další roh pro Bohemians.
     
    38
    Roh „klokanům“ nevyšel, Jarolímův centr odhlavičkoval první bránící Jihlavan.
     
    38
    Jan Kliment je prvním karetně potrestaným fotbalistou dnešního zápasu. Osudným se mu stal faul na Josefa Jindřiška.
     
    40
    Klimenta následuje další žlutou kartou pravý obránce Petr Tlustý. Na pravé straně fauloval Jhona Mosqueru.
     
    41
    Před poločasem tempo hry trochu ustalo. U míče jsou sice stále hlavně domácí hráči, Jaromír Blažek ovšem žádné nebezpečí řešit nemusí.
     
    42
    Jhon Mosquera obětí dalšího faulu. Žlutou kartu si za něj tentokráte vysloužil Tomáš Marek.
     
    43
    Jakub Rada rozehrával přímý volný kop po zmiňovaném faulu na Mosqueru, na centr domácího středopolaře si ale nikdo v zelenobílem nenaběhl.
     
    45
    I v posledních minutách první pětačtyřicetiminutovky sledujeme velké množství nepřesností, o průnik do pokutového území se na levé straně pokoušel Mešanović, před šestnáctkou ale nejlepšího jihlavského střelce zastavil Pauschek.
     
    45
    Rozhodčí Zbyněk Proske nastavil první poločas o jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Dvě nuly zatím svítí na dvou světelných tabulích, jež ve vršovickém Ďolíčku ukazují skóre. Fanoušci toho zatím příliš mnoho neviděli, tu největší šanci měl krátce po začátku zápasu Marek Jarolím, práci Matúše Mikuše ovšem nezužitkoval a jihlavskou branku přestřelil. Také dění ve druhém poločasu budeme sledovat v našem online přenosu, a proto nás nezapomeňte nadále sledovat!
     
    Fotbalisté Vysočiny už jsou připraveni na hrací ploše, na hráče Bohemians, kteří budou po přestávce útočit na branku, za níž bouří domácí kotel, se stále čeká.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Bohemians výkopem zahájili druhý poločas a krátce po výkopu rozehrají standardní situaci.
     
    47
    Jenže na centr Jakuba Rady, podobně jako v závěru prvního dějství, si nikdo v zelenobílém nenaskočil.
     
    47
    Jhon Mosquera se na levé straně zbavil dvou jihlavských hráčů a přistrčil míč k Jakubu Radovi. Ten však svou střelou mířil pouze do rukavic Jaromíra Blažka.
     
    49
    Jihlavští byli na okamžik u míče na útočné polovině, „klokani“ ovšem balon vybojovali zpět a vrhli se do útoku. Po centru Matúše Mikuše z levé strany ovšem akci Bohemians zastavil útočný faul Lukáše Pauscheka.
     
    50
    Jhona Mosqueru nahánějí fotbalisté Jihlvy opravdu složitě, tenokrát jeho rychlý výpad zastavil Jan Kliment, který už má žlutou kartu, domácí fanoušci si pochopitelně žádali další, ta nepřišla.
     
    51
    Právě Jan Kliment málem připravil jihlavský gól. Mezi bránícími hráči se elegantně prosmýkl, jeho přihrávku do gólové pozice ale odkopl na roh Jindřišek.
     
    52
    Z rohového kopu se Jihlava neprosadila, bránu Bohemians vlastně vůbec neohrozila.
     
    53
    Peter Šulek vystřelil nenápadně z dvaceti metrů. Za jeho skákavým pokusem plachtil brankář Švenger marně, balon však nakonec skončil vedle.
     
    55
    Pozvolnou kombinací mezi obránci zahajují domácí postupný útok, na dostřel Blažkově bráně se jim ale zatím dostat nedaří.
     
    56
    Jhon Mosquera opět faulovaný. Standardní situaci ale domácí nevyužili, dlouhý Radův centr sbalil do náruče Blažek.
     
    57
    Prvním potrestaným hráčem na domácí straně je Aleš Škerle. Žlutou kartu dostal za faul na hostujícího kapitána Vaculíka.
     
    58
    Po změně stran rozhodně nesledujeme lepší fotbal, než v prvním poločasu. Šanci jsme po přestávce neviděli téměř žádnou, hráči obou mužstev kupí mnoho chyb a nepřesností.
     
    60
    Průběh hry mohl změnit Mosquera, po narážečce s radou ale pozdě přišel do souboje s Tlustým a fauloval ho. Míč pro Vysočinu.
     
    62
    Svůj soutěžní debut v zelenobílých barvách má za sebou Marek Jarolím, po hodině hry ho nahrazuje David Bartek.
     
    63
    Muris Mešanović přišel pozdě do souboje s Josefem Jindřiškem, od sudího Proskeho uviděl žlutou kartu.
     
    64
    To bylo také to poslední, co Muris Mešanović dnes v Ďolíčku předvedl. Jeho místo zaujal Haris Harba.
     
    65
    Šírl se snažil na levé straně vysunout spoluhráče, jeho přihrávku prodlužoval hlavou Bratanovič pouze k hráčům ve žlutém.
     
    66
    Velké emoce vzbudily poslední dvě rozhodnutí rozhodčího Proskeho. Ten nejdříve neposoudil jako faul souboj Kryštůfka s Mikušem, vzápětí však odpískal faul Jakubu Radovi.
     
    67
    Bratanovič se na levé straně prodral přes Tlustého, přes důrazného Marka ale neprošel.
     
    69
    V Ďolíčku propukla radost poté, co míč do sítě poslal Elvis Bratanovič. Z ofsajdové pozice mu ale před bránu přihrával Matúš Mikuš, a tak gól nemohl být uznán.
     
    70
    V postavení mimo hru se ocitl také střídající jihlavský útočník Haris Harba.
     
    71
    Jihlavští rozehráli rohový kop, podobně jako v předešlých případech z něj ale žádné nebezpečí pro domácí branku nevzešlo.
     
    72
    Své působení v dnešním zápase má za sebou také Elvis Bratanovič, nahradil ho Ivan Lietava.
     
    72
    Právě Ivan Lietava budí okamžitě po své příchodu rozruch. Před pokutovém územím si výborně pokryl balon, do šance se už ale nedostal.
     
    73
    Mosquerův centr z levé strany přizvedl jeden z obránců na zadní tyč, kam nabíhal David Bartek, na míč ale nedosáhl.
     
    75
    Po dalším faulu na Jhona Mosqueru se již Petr Tlustý nevyhnul druhé žluté kartě a zápas pro něj končí.
     
    76
    Vyloučení mohli domácí potrestat z přímého volného kopu z pravé strany. Kapitán Josef Jindřišek ale balon napálil vysoko nad.
     
    77
    Další střelecký pokus předvedl Jhon Mosquera, zpoza vápna bránu přestřelil.
     
    77
    V utkání končí hostující kapitán Lukáš Vaculík, místo něj poslal Luděk Klusáček do hry Patrika Demetera.
     
    Do Ďolíčku si dnes našlo cestu 4 502 diváků.
     
    80
    Odražený balon se dostal k osamocenému Jindřiškovi, ten ale dnes neobul střelecké kopačky. Rána mu opět nesedla a zamířila úplně mimo.
     
    81
    Další nepřesnost tentokrát předvedl David Bartek, kterému se zamotal balon pod nohy a utekl za autovou čáru.
     
    81
    Mikuš zůstal po souboji ležet v pokutovém území, o penaltu se však nejednalo. Inkriminovaný moment si právě Mikuš rázně vyříkává s rozhodčím Proskem.
     
    83
    Vysočina sází všechno na defenzivu, jejich formace se po vyloučení Tlustého proměnila na 5-3-1 a „Klokani“ se do sevřené obrany hostů nemohou dostat.
     
    84
    Nepodařilo se to ani po standardce Jakuba Rady, míč odvracel Matěj Hybš.
     
    85
    Trochu překvapivě stahuje domácí trenér Pivarník před koncem ze hry aktivního Mosqueru, místo něj přišel na hřiště Moravec.
     
    86
    Jan Kliment postupoval sám na Švengera, nachytal se ovšem do ofsajdové pasti.
     
    87
    Po dlouhém autu Šírla hlavičkoval směrem k jihlavské brance Mikuš. Blažkovi žádné potíže nepřidělal.
     
    88
    Pauschek vyrobil zbytečnou chybu při rozehrávce a nabídl tím možnost Jihlavě, poděkovat za záchranu ale mohl Aleši Škerlemu, který celou situaci pro Bohemians vyřešil.
     
    89
    Jakub Rada byl faulovaný necelých třicet metrů od branky Jihlavy. Bohemians se naskýtá jedna z posledních možností na vstřelení branky.
     
    90
    Jedovka Jakuba Rady vypadala nebezpečně, mířila ale nad Blažkovu bránu.
     
    90+1
    Střídání v týmu FC Vysočina Jihlava: ze hřiště odchází Jan Kliment, přichází Matúš Marcin.
     
    90+1
    Za zdržování uviděl žlutou kartu Jaromír Blažek.
     
    90+2
    Dvouminutové nastavení se chýlí ke konci. Asi poslední šanci měl Ivan Lietava, který ale v pádu branku netrefil.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Rozhodčí Zbyněk Proske ukončil bezgólový zápas Bohemians s Jihlavou. „Klokani“ měli svou největší šanci ve 12. minutě, kdy z gólové pozice přestřelil bránu debutující Marek Jarolím. Od té chvíle již žádné z mužstev podobnou možnost nemělo. Zelenobílí měli ve druhém poločase lehkou herní převahu, gól však nevstřelili ani po vyloučení jihlavského Petra Tlustého.
     
    Nejlepším hráčem na straně Bohemians byl fanoušky zvolen Jhon Mosquera, na straně hostující Vysočiny pak brankář Jaromír Blažek.
     
    Z vršovického Ďolíčku se s vámi a loučím a děkuji za pozornost. Těším se u sledování dalších sportovních přenosů na serveru Onlajny.com, obohacených snad také o vstřelené branky. (19:01:38)
    Rekordman Jaromír Blažek.

    Jiří Čihák

    Branky:

    Karty:   57. Škerle (BOH) – 38. Kliment (JIH), 40. Tlustý (JIH), 42. T. Marek (JIH), 63. Mešanović (JIH), 90+1. Blažek (JIH)   75. Tlustý (JIH)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 9:3.
    Bohemians Praha 1905: Švenger – Pauschek, Škerle, Gajič, Šírl – Bratanovič (72. Lietava), Jindřišek (C), Rada, Mosquera (85. Moravec) – M. Jarolím (62. Bartek) – Mikuš.
    Náhradníci: Zlámal – Bartek, Kalina, Lietava, Šmíd, Moravec, Cicman.

    FC Vysočina Jihlava: Blažek – Tlustý, Kryštůfek, Krejčí, Hybš – T. Marek, Kučera – Kliment (90+1. Marcin), Šulek, Vaculík (C) (77. Demeter) – Mešanović (64. Harba).
    Náhradníci: Kotnour – Fulnek, Batioja, Marcin, Harba, Demeter, Štěpánek.

    Rozhodčí: Zbyněk Proske – Jan Paták, Jiří Jiřík

    Diváci: 4 502
    bahis siteleri