Ottawa – Florida 4:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:1 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Montreal – Columbus 3:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Arizona – Tampa 2:4 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Detroit 6:7 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 1:2 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Chicago – Boston 2:6 (kon.)
po prodl.
Toronto Maple Leafs
4:3 (1:2, 1:1, 1:0 - 1:0)
Winnipeg Jets
Neděle 22.02.2015, 01:20 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    James van RIEMSDYK - 4:3
     
    63:47
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A je ho hotovo! Rielly poslal do rychlého protiútoku Jokinena. Ten byl sám na jednoho obránce, posunul puk na druhou stranu, kde mu najížděl JAMES VAN RIEMSDYK a ten střelou z první zakončil přesně k tyči brány Hutchinsona. Asistence: Olli Jokinen, Morgan Rielly.
     
    63:00
    Scheifele se proháčkoval až mezi kruhy, zakončil a jen těsně v dobré pozici minul.
     
    59:55
    Ještě uvidíme vyloučení. Bozaka sestřelil u střídaček Stuart jde na trestnou.
     
    56:55
    Máme tu potyčku, do které se zapojili všichni hráči na ledě. Kadriho nejdřív poslal k ledu Wheeler, což se mu nelíbilo a šel se pomstít. Wheelera poslal k ledu a strhla se potyčka za brankou. Na trestné nakonec končí Kadri a Stuart. Bude se hrát 4 na 4.
     
    55:31
    Hráči Jets už zvedali ruce, ale příliš brzo. Stuart se dostal ke střele, když dorážel z druhé vlny, ale jeho pokus skončil na tyčce a pak puk zůstal ležet na brankové čáře, odkud ho odklidil Kadri.
     
    48:22
    Osmělili se i hosté, ale pozor. Máme tu bitku. Winnik se pustil do křížku s Chiarottem. Oba na sebe narazili, shodili rukavici a šlo se na bitku. Ta nic moc neukázala, po chvíli sebou oba švihli o led a byl konec. Nyní si posedí pět minut na trestné.
    Nazem KADRI - 3:3
     
    43:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    je vyrovnáno. Jako blesk z čistého nebe se přes obránce Jets protlačil Rielly přenechal kotouč NAZEMU KADRIMU, který objel branku a zasunul puk k vzdálenější tyči. Na brankovišti dobře operoval Lupul. Asistence: Morgan Rielly, Daniel Winnik.
    Michael FROLÍK - 2:3
     
    39:05
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets si berou vedení zpět a to v úplně stejném čase, jako v první třetině. Myers se zmocnil puku, který špatně rozehrál Robidas, posunul ho na Stafforda, ten se obtočil u branky, kotouč si vzal MICHAEL FROLÍK, najel si na vrchol kruhu, počkal až Bernier přes clonící hráče neuvidí a poslal puk do šibenice. Asistence: Drew Stafford, Tyler Myers.
     
    36:56
    Dva nejaktivnější z potyčky jdou na trestnou. Polák a Ladd dostali dvě minuty za hrubost.
    Daniel WINNIK - 2:2
     
    35:07
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. Ten který celou akci započal je i zakončuje. Kardi po skvělé práci Winnika poslal puk na modrou, odtud vystřelil Holzer, jehož střelu tečoval DANIEL WINNIK a dostal kotouč do sítě. Asistence: Korbinian Holzer, Nazem Kadri.
     
    31:31
    Komarov míří na trestnou za držení. Fanoušci bučí a je pravda, že rozhodčí toto posoudili dost přísně.
     
    27:33
    Po zblokované střele měl velkou šanci Frolík, který dostal přesnou přihrávku od mantinelu, byl před Bernierem, v rychlosti zakončil, ale gólman Leafs dobře zakročil.
     
    27:08
    Máme tu vyloučení na straně Jets. Winnik po kontaktu s Enstromem letěl vzduchem a obránce hostí si tak odsedí dvě minuty za podražení.
     
    24:55
    Little dostal pas přes číšku hřiště, byl sám před ležícím Bernierem, ale střela mu nějak nesedla a branku buď minul, nebo se blýsk zákrokem Bernier. Ať tak, či ,tak puk v bráně neskončil.
     
    23:21
    Lupul fauloval hráče pronikajícího k brance a jde si odsedět dvě minuty. Jets čeká přesilovka.
     
    23:06
    Pánik se nakonec ještě dostal k puku u mantinelu, sjížděl k bráně, mířil nad rameno Hutchinsona, ale brankář Jets s tím počítal a střelu vyrazil.
    Mark SCHEIFELE - 1:2
     
    19:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a dávají gól do šatny. Granberg zariskoval v rozehrávce, puk zpoza branky dal přímo před bránu, kde se k němu dostal MARK SCHEIFELE, vyhnul se Riellymu a zavěsil nad rameno Berniera. Bez asistence.
     
    17:59
    Bozak fauloval za brankou a jde si odpykat dvě minuty za podražení. Přesilovka pro Winnipeg.
    Jacob TROUBA - 1:1
     
    13:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dlouho nevedli. Máme vyrovnáno. Myers posunul puk na modré Staffordovi, ten vypálil, jeho střela skončila za brankou, kde se kotouče ujal JACOB TROUBA, napálil puk zpoza branky a na brankovišti si ho do vlastní sítě srazil Rielly. Bernier navíc nebyl v ideálním postavení. Asistence: Drew Stafford, Tyler Myers.
    Leo KOMAROV - 1:0
     
    12:57
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs jdou z ničeho nic do vedení. Booth ve vlastním pásmu posunul puk na LEO KOMAROVA, ten projel celým hřištěm až na vrchol kruhu, napřáhl a jeho dělovka skončila přesně v šibenici Hutchinsona. Krásná trefa. Asistence: David Booth.
     
    11:56
    Hutchinson šel rozehrát puk za branku a k ledu ho poslal Holzer. Ten obdrží dvě minuty za nedovolené bránění gólmana a ještě schytal pár pohlavků od hráčů Jets.
     
    07:00
    Další přesilová hra pro domácí celek. Myers to s hrubostí přehnal a odjíždí na dvě minuty na trestnou.
     
    05:27
    Ladd v další šanci. Jel na jednoho obránce se svým kolegou, zvolil střelu, ale jeho rána mířená pod vyrážečku Berniera šla těsně vedle tyče.
     
    03:55
    Přesilovka Jets končí. Na trestnou zamířil Michael Frolík a poměr sil na ledě se vyrovná.
     
    03:11
    Hosté kombinovali v útočné třetině, Ladd dostal přihrávku mezi kruhy a z první vypálil. Bernier byl však dost rychlý a stačil zareagovat vyrážečkou.
     
    01:57
    Granberg šel po odpískání vysvětlit Lowrymu, že po odpískání střílet na branku nebude. Do souboje se zapojil i Clarkson a rozhodčího ho posílá na trestnou. Přesilovku si tak zahrají Jets.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 13. Komarov (Booth), 36. Winnik (Holzer, Kadri), 44. Kadri (Rielly, Winnik), 64. van Riemsdyk (Jokinen, Rielly) – 14. Trouba (Stafford, Myers), 20. Scheifele, 40. Frolík (Stafford, Myers)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Rielly, Polák, Gardiner, Holzer, Robidas, Granberg – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Lupul, Kadri, Winnik – Komarov, Jokinen, Clarkson – Booth, Holland, Pánik.
    Winnipeg Jets: Hutchinson (Pavelec) – Enstrom, Myers, Stuart, Trouba, Chiarot, Pardy – Ladd, Little, Wheeler – Byfuglien, Scheifele, Stafford – Thorburn, Lowry, Frolík – Klingberg, Slater, Peluso.
    bahis siteleri