Ottawa – Florida 4:1 (kon.) | New Jersey – Carolina 3:1 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Montreal – Columbus 3:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Arizona – Tampa 2:4 (kon.)
St. Louis – Pittsburgh 2:4 (kon.) | Dallas – Detroit 6:7 (po pr.) | San Jose – Los Angeles 1:2 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Chicago – Boston 2:6 (kon.)
konec
Ottawa Senators
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
Florida Panthers
Neděle 22.02.2015, 01:00 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:47
    Mike Hoffman vypálil z levého kruhu pro vhazování a jeho střelu směřující přesně do levého horního rohu Roberto Luongo ramenem nebo vyrážečkou vytěsnil nad! Skvělý zákrok.
     
    53:01
    Alex Chiasson (OTT) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    52:38
    Curtis Lazar se opět řítil sám na bránu, tentokrát puk ale do brány dopravit nedokázal a Roberto Luongo si připsal u své pravé tyči skvělý zákrok!
    Curtis LAZAR - 4:1
     
    52:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    CURTIS LAZAR vstřelil gól, který bude ještě prozkoumávat videorozhodčí!! Curtis Lazar byl faulován v samostatném úniku a poté puk v pádu tělem dorazil do brány. Gól platí a Ottawa vede 4:1. ASISTENCE: Jean-Gabriel Pageau, Erik Condra.
     
    51:57
    Jonathan Huberdeau si vybruslil zpoza brány a poté se snažil puk zasunout k pravé tyči, u ní byl ale včas Andrew Hammond!
     
    49:45
    Derek MacKenzie to vzal vzápětí sám na sebe a z levého křídla vypálil těsně nad ledem, jeho střela ale našla zázračný pravý beton Andrewa Hammonda, který nyní dvakrát v rychlém sledu podržel Ottawu!
     
    49:15
    Tomáš Kopecký mohl vstřelit po přihrávce Dereka MacKenzieho gól v oslabení, Andrew Hammond ale dokázal jeho střelu směřující k levé tyči pravým betonem zastavit! Fantastický zákrok.
     
    48:27
    Aaron Ekblad (FLA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
    Erik KARLSSON - 3:1
     
    48:03
    Ottawa právě vstřelila branku!
    ERIK KARLSSON střílí krásný gól a s největší pravděpodobností rozhoduje o osudu dnešního utkání!! Erik Karlsson nabral rychlost, zavezl puk do útočného pásma a poté z levého křídla zamířil diagonální střelou zápěstím přesně do pravého horního rohu. Lépe už to snad ani trefit nešlo. ASISTENCE: Milan Michálek, Kyle Turris.
     
    40:48
    Mark Stone vypálil a Roberto Luongo našel střelu směřující přesně do pravého horního rohu v lapačce!
     
    40:19
    Kyle Turris mohl krátce po druhé přestávce udeřit, když puk odražený od zadního mantinelu u pravé tyče z blízkosti z první napálil na bránu, jeho pokus ale našel pouze výstroj Roberta Luonga!
     
    39:35
    Eric Gudbranson (FLA) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    33:29
    Kyle Turris dostal mezi kruhy pro vhazování z pravého křídla skvělou přihrávku a poté bez přípravy z první vypálil, jeho tvrdá rána ale skončila těsně vedle pravé tyče! To byla skvělá šance.
     
    32:14
    Aleksander Barkov využil otevřeného prostoru na pravém křídle k střele po ledě, kterou Andrew Hammond dokázal levým betonem vytěsnit mimo tři tyče! Skvělý zákrok.
    Boddy RYAN - 2:1
     
    28:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    BOBBY RYAN se prosadil těsně po skončení přesilové hry a strhává vedení na stranu Ottawy Senators!! Kyle Turris vypálil od modré čáry a jeho střelu skvěle tečoval k levé tyči Bobby Ryan. ASISTENCE: Kyle Turris, Alex Chiasson.
     
    27:02
    A další úžasný zákrok Roberta Luonga lapačkou, tentokrát proti střele Patricka Wierciocha!
     
    26:54
    Mika Zibanejad skvěle vypálil z prostoru levého kruhu pro vhazování na vzdálenější pravou tyč, Roberto Luongo ale vytáhl fantastický zákrok a puk ukryl v lapačce!
     
    26:40
    Tomáš Kopecký (FLA) dostal menší trest, 2 minuty podražení.
     
    26:40
    Shawn Thornton (FLA) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    26:40
    Jared Cowen (OTT) dostal větší trest, 5 minut bitka.
     
    24:38
    Jared Cowen (OTT) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění.
     
    23:40
    Mark Stone nahodil puk backhandem před bránu, kde se stejným způsobem snažil puk dopravit do sítě Milan Michálek, český útočník ale na připraveného Roberta Luonga opět vyzrát nedokázal!
     
    20:38
    Milan Michálek dostal krásnou přihrávku a z levého křídla napřáhl bez přípravy k prudké střele, kterou Roberto Luongo dokázal vytěsnit mimo tři tyče! Skvělý zákrok.
     
    17:43
    Mika Zibanejad posílal z pravého křídla na bránu nebezpečnou střelu po ledě, která navíc ještě byla tečována, Roberto Luongo ji ale dokázal fantastickým zákrokem zastavit!
     
    15:52
    Dave Bolland (FLA) dostal menší trest, 2 minuty vysoká hůl.
     
    13:33
    Nick Bjugstad zavezl puk po pravém křídle do útočného pásma a na vrcholu kruhu pro vhazování poté napřáhl ke střele, kterou Andrew Hammond ukryl v lapačce! Parádní semafor.
     
    12:34
    Cody Ceci se u pravé tyče ocitl v obrovské šanci, jenže puk zapomněl za sebou a z velmi slibné příležitosti nakonec nebylo nic.
    Kyle TURRIS - 1:1
     
    10:16
    Ottawa právě vstřelila branku!
    KYLE TURRIS střílí svůj 14. gól v letošní sezóně NHL a vyrovnává na 1:1!! Mark Stone se snažil zamířit z pravého křídla do pravého horního rohu, Roberto Luongo měl jeho střelu v lapačce, jenže ji nedokázal udržet a Kyle Turris dorazil puk do prázdné brány. ASISTENCE: Mark Stone, Milan Michálek.
    Aleksander BARKOV - 0:1
     
    07:38
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV dotlačil puk za brankovou čáru a Panthers už se nyní ujímají vedení!! Roberto Luongo dokázal zastavit střelu Jonathana Huberdeaua z bezprostřední blízkosti, vzápětí se ale dostal k dorážce Aleksander Barkov, který pod zády ležícího brankáře Ottawy dotlačil puk do brány. ASISTENCE: Jonathan Huberdeau, Brian Campbell.
     
    07:29
    Jonathan Huberdeau dobře clonil Andrewu Hammondovi ve výhledu a Panthers se podařilo puk dopravit do sítě, kvůli postavení útočícího hráče v brankovišti ale nemohl být gól uznán!
     
    06:00
    Tomáš Kopecký kouká ke stropu poté, co Andrew Hammord ukryl jeho střelu z levého křídla v lapačce!
     
    03:57
    Na opačné straně mohl udeřit jiný Čech, Andrew Hammond ale vyrazil tvrdou střelu Tomáše Fleischmanna z pravého kruhu pro vhazování do ochranné sítě a připsal si skvělý zákrok!
     
    01:56
    Vzápětí přišla další nepříjemná střela od Ottawy, Roberto Luongo byl ale opět připraven a levým betonem puk vyrazil mimo!
     
    01:17
    Senators vytvořili před bránou Floridy obrovský závar, Roberto Luongo si ale poradil se všemi dorážkami! Horké chvilky pro brankáře Panthers.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 11. Turris (Stone, Michálek), 29. Ryan (Turris, Chiasson), 49. Karlsson (Michálek, Turris), 53. Lazar (Pageau, Condra) – 8. Barkov (Huberdeau, Campbell)


    Ottawa Senators: Hammond (Driedger) – Wiercioch, Borowiecki – Cowen, Ceci – Methot, Karlsson (C) – Condra, Pageau, Lazar – Puempel, Legwand, Chiasson – Hoffman, Zibanejad, Ryan (A) – Michálek, Turris (A), Stone.
    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – O'Brien, Petrovic – Kampfer, Gudbranson – Campbell (A), Ekblad – Kopecký, MacKenzie (A), Thornton (A) – Upshall, Bolland, Fleischmann – Huberdeau, Barkov, Boyes – Jokinen, Bjugstad, Hayes.

    Rozhodčí: TJ Luxmore, Eric Furlatt – John Grandt, Andy McElman
    bahis siteleri