Magnitogorsk – Ufa 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 3:1 (kon.) | Omsk – Barys 2:0 (kon.)
Kazaň – Jekatěrinburg 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
3:1 (2:1, 0:0, 1:0)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 06.03.2015, 14:30 • Metallurg Ice Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Sochatskij zpět v brance a ví, že je konec sezóny, že těch posledních 20 vteřin tam musí dostát = dochytat jen z povinnosti. To je psychická rána pro Salavat.
    Tim STAPLETON - 3:1
     
    59:09
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Což se ovšem nestalo a po buly, kterou chytře a rychle získali hráči Magnitorsku skóruje TIM STAPLETON do OPUŠTĚNÉ KLECE. Je rozhodnuto. Asistence: Oskar Osala, Michajl Junkov
     
    59:02
    Salavat v šesti hráčích. Bude se vhazovat v jeho útočném pásmu. Nutností je vyhrát zmíněné vhazování.
     
    59:02
    Oddechový čas pro hosty. Další možnost jak nechat odpočinout klíčové hráče, rozdat poslední taktické pokyny a sehrát něco překvapivého, nacvičeného z tréninku, co by Metallurg překvapilo tak, že by nedokázal reagovat.
     
    59:02
    Ufě se těžko prosazuje do plných. Své by o tom mohly vyprávět týmy, které jsou už z play off KHL venku – Minsk, Soči, Novgorod.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty. Možná třetiny, možná zápasu i série.
     
    57:03
    Ufa už prostě musí. Teď hodit vše za hlavu. Risk je zisk. Do konce zbývá málo a jiná možnost, než hrát vabank neexistuje.
     
    54:48
    Magnitka se usadila a kombinuje, střílí na Sochatského. Chce to rozhodnout už dnes a nepřipustit žádné trable s postupem do dalšího kola play off – čtvrtfinále.
     
    54:20
    Nervozita stoupá. Fanoušci neustále pokřikují. Můžeme čekat vyhrocené souboje, agresivní hru a pěkné kombinace a rychlé přechody do útoků.
     
    54:13
    Ufa si te´d nesmírně zavařila. Dostala dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. je vidět, že pospíchají už i se střídáním a ve stresu tam skočil někdo navíc, což se může stát, ale teď to mrzí dvojnásob.
     
    52:24
    Únik Junkova, jel sám, ale Sochatskij na poslední chvíli jeho blafák do bekhendu chytil (vyrazil).
     
    51:48
    Další vyloučeným je Heikkinen z Ufy, který se provinil držením a už sedí za "katrem."
     
    51:04
    Kovář bude muset na trestnou za sekání. Nijak velký faul to nebyl, ale dvě minuty za to v dnešním (celé této sezóny) přísném pravidlovém měřítku jsou.
     
    49:12
    Potěchin míchal s pukem za brankou, poté vyhledal spoluhráče, ale Sochatskij ve velkých problémech zvládl vyrazit.
     
    48:28
    Zákrok Košečkina v rozkleku po vhazování. Dmitrij Sjomin byl střílejícím hráčem Ufy.
     
    46:17
    Hra se navíc kouskuje, jednou je to ofsajdové postavení, podruhé Icing, těžko říct, jestli to kouč Mike Keenan (MMG) zvolil rovněž jako taktiku, která by lépe eliminovala soupeře.
     
    43:35
    Pokus o přechod útočné modré v podání Ufy, poté se ještě doslova probili do brankoviště, které stráží Košečkin, jenže gólový konec toto snažení nemělo.
     
    41:18
    Timkin s kolegou jeli 2 na 1 v oslabení, Timkin volil střelu, která mířila vedle.
     
    40:16
    Začátek třetí části pěkně okořenil faulem Birjukov (MMG). Zahrál vysokou holí, čímž překročil pravidla.
     
    39:50
    Boj, který zatím nemá vítěze, ale bude pokračovat za necelých dvacet minut. Chyb bude přibývat, ta rozhodující, může být pro daný klub fatální.
     
    38:14
    Utkání má "grády", na druhou stranu hráči jsou pod obrovským tlakem, kdo udělá chybu, může hodně litovat.
     
    36:06
    Urputný boj o každý metr ledu. Hráči si začínají být vědomi velké důležitosti utkání na další vývoj série. Menší výhodu má Magnitka, která vede 2:1 a 3:1 v sérii, což může být psychicky snesitelnější pocit. Ufa se už musí tlačit důrazně do branky a riskovat, ale jen tak aby neinkasovala další gól. Od této minuty se může utkání proměnit v takticky svázanou bitvu.
     
    32:30
    Dvě minuty pro hráče Ufy. Přesilovka domácího týmu.
     
    30:05
    Tlak Ufy graduje, nyní hostující hráč krouží po pravé straně a čeká na lepší pozici pro nahrávku či střelu.
     
    25:35
    Přečíslení 2 na 1 domácí Magnitky v podání Kováře a jeho spoluhráče, ale zdálo se mi, že už to nebyl nikdo z první formace, nýbrž nějaký střídající hráč z druhé formace.
     
    24:50
    Nejdřív vyzkoušel Košečkina Gluchov, poté se vydali kupředu domácí a hráč čtvrté pětky Bogdan Potěchin střílel jen do lapačky Sochackého.
     
    21:12
    Kapitán Ufy Denis Chlystov bude pykat dvěma minutami za nedovolené bránění.
    Sergej MOZJAKIN - 2:1
     
    18:50
    Metallurg právě vstřelil branku!
    SERGEJ MOZJAKIN byl nespokojen s mou kritikou na poslední přesilovku Metallurgu a tak se rozhodl zakročit. Kovář naznačil a objel beka, zeza brány našel MOZJAKINA a ten si vychutnal Sochackého blafákem. Poslal domácí do vedení 2:1. Asistence: Jan Kovář (už jeho šestá asistence v sérii)
     
    16:24
    Junkov (UFA) si počínal nedovoleně a to jsou dvě minuty. Prohřešek – držení.
     
    13:50
    Hráč Salavatu leží po šanci na zemi a zvedat se mu nechce. Tím "postiženým" je útočník čvrté formace Ankudinov. Nyní opustil prostory hlavní scény a zamířil do kabiny. Podrobí se nějakému ošetření. Vypadalo to jako zranění v obličeji.
     
    12:00
    Ofenzivně laděné utkání pokračuje výpad na každé straně. Po rychlých brankách jsou však nyní obrany pevnější a méně chybují.
     
    10:24
    Rychlý protiútok Ufy vedený hráčem třetí formace Salavatu. Domácí se ubránili.
    Vladimír ANTIPIN - 1:1
     
    06:05
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To netrvalo dlouho a favorit z průmyslového regionu vyrovnává na 1:1. Autorem branky je VLADIMÍR ANTIPIN, když dorazil Zaripovovu střelu za záda nešťastného Sochackého. Asistence: Denis Zaripov
    Ivan VIŠNĚVSKIJ - 0:1
     
    05:15
    Ufa právě vstřelila branku!
    Využitá početní výhoda. IVAN VIŠNĚVSKIJ dává gól od modré zápěstím pod vyrážečku. Typické přesilovkové nahození nikdo netečoval. Takže tu máme první změnu skóre. Hráči Ufy jdou do jednobrankového vedení. Asistence: Alexandr Kajgorodov
     
    04:36
    Toto je faul, jednoznačný, Tim Brent z domácího celku si odsedí dvě minutky za podražení. Ufa má přesilovkovou možnost.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 7. Antipin (Zaripov), 19. Mozjakin (Kovář), 60. Stapleton (Osala, Junkov) – 6. Višněvskij (Kajgorodov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Murygin) – Birjukov (A), Antipin, Lee, Bartyšin, Ibragimov, Chabarov, Bereglazov, Těreščenko – Zaripov (A), Kovář, Mozjakin (C) – Platonov, Kameněv, Osala – Stapleton, Brent, Timkin – Jakucenja, Juňkov, Potěchin
    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Višněvskij, Kulda, Zubarev, Heikkinen, Kolcov, Bodrov, Kutuzov– Tolpeko, Sjomin, Chlystov(C) – Slepyšev, Gluchov, Hartikainen – Pihlström, Kajgorodov (A), Mereškin – Stěpanov, Skačkov, Ankudinov

    Rozhodčí: Ronn, Sergejev – Aljošin, Ivanov
    bahis siteleri