New Jersey – Pittsburgh 2:0 (kon.) | Carolina – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.)
Florida – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.) | Winnipeg – San Jose 5:2 (kon.)
Chicago – NY Islanders 4:1 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Philadelphia Flyers
Středa 18.03.2015, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Radim VRBATA - 4:1
     
    59:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RADIM VRBATA uzavírá tento zápas gólem to prázdné branky. Je to ocenění pro českého hráče za dobrý výkon, který v utkání podal. Asistence: Shawn Matthias.
    Alexandre BURROWS - 3:1
     
    47:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS potáhl kotouč do předbrankového prostoru, vystřelil. Střelou zápěstím znovu trefil prostor, který brankář Mason nehlídal. Domácí vedou po sedmnácti vteřinách o dvě branky.Asistence: Daniel Sedin, Luca Sbiasa.
    Alexandre BURROWS - 2:1
     
    46:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Daniel Sedin mohl střílet, všiml si volného ALEXANDRE BURROWSE, který střelou mezi betony. Domácí se tak dostávají do vedení. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
    Alexandre EDLER - 1:1
     
    34:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dlouhý tlak v útočném pásmu dokázali domácí využít a přetavit ve vyrovnávací branku. Richardson vystřelil, puk se dostal k ALEXANDRU EDDLEROVI, který u úhlu poslal kotouč do branky. Canucks se tedy dočkávají vyrovnání. Asistence: Brad Richardson, Derek Dorsett.
    Michael RAFFL - 0:1
     
    30:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Claude Giroux mohl střílet, ale rozhodl se pro přihrávku na MICHAELA RAFFLA. Ten byl tísněn obráncem Flyers, ale i tak se dostal k zakončení, respektive nastavil hokejku, od které se pud dostal do branky. Asistence: Claude Giroux, Wayne Simmonds.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 35. Edler (Richardson, Dorsett), 47. Burrows (Daniel Sedin, Henrik Sedin), 48. Burrows (Daniel Sedin, Sbisa), 60. Vrbata (Matthias) – 31. Raffl (Giroux, Simmonds)


    Vancouver Canucks: Läck (Eriksson) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Kassian, Sedin H., Sedin D. – Vrbata, Bonino, Matthias – Burrows, Richardson, Higgins – Hansen, Horvat, Dorsett
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Schultz, MacDonald, Grossman, Schenn, Colaiacovo – Voráček, Giroux, Schenn – Simmonds, Couturier, Read – Rinaldo, Raffl, White – Lecavalier, Bellemare, VandeVelde

    Rozhodčí: Pochmara, Pollock – Cormier, Murchison

    Diváci: 18 870
    bahis siteleri