New Jersey – Pittsburgh 2:0 (kon.) | Carolina – Ottawa 1:2 (po pr.) | Boston – Buffalo 1:2 (0:1 po s.n.)
Florida – Montreal 2:3 (kon.) | Nashville – Minnesota 2:3 (po pr.) | Winnipeg – San Jose 5:2 (kon.)
Chicago – NY Islanders 4:1 (kon.) | Calgary – St. Louis 0:4 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 4:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
4:1 (0:0, 1:1, 3:0)
Philadelphia Flyers
Středa 18.03.2015, 03:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Radim VRBATA - 4:1
     
    59:50
    Vancouver právě vstřelil branku!
    RADIM VRBATA uzavírá tento zápas gólem to prázdné branky. Je to ocenění pro českého hráče za dobrý výkon, který v utkání podal. Asistence: Shawn Matthias.
     
    54:19
    Luke Schenn na trestné lavici, dvě minuty za krosček. Přesilovka pro domácí.
     
    51:04
    Vyloučen domácí Bo Horvat na dvě minuty za vysokou hůl.
    Alexandre BURROWS - 3:1
     
    47:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDRE BURROWS potáhl kotouč do předbrankového prostoru, vystřelil. Střelou zápěstím znovu trefil prostor, který brankář Mason nehlídal. Domácí vedou po sedmnácti vteřinách o dvě branky.Asistence: Daniel Sedin, Luca Sbiasa.
    Alexandre BURROWS - 2:1
     
    46:44
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Daniel Sedin mohl střílet, všiml si volného ALEXANDRE BURROWSE, který střelou mezi betony. Domácí se tak dostávají do vedení. Asistence: Daniel Sedin, Henrik Sedin.
     
    34:28
    Ve stejném čase vyloučeni dva hráči. Hostující Andrew MacDonald a domácí Derek Dorsett na dvě minuty za nesportovní chování. Hrát se bude čtyři na čtyři.
    Alexandre EDLER - 1:1
     
    34:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dlouhý tlak v útočném pásmu dokázali domácí využít a přetavit ve vyrovnávací branku. Richardson vystřelil, puk se dostal k ALEXANDRU EDDLEROVI, který u úhlu poslal kotouč do branky. Canucks se tedy dočkávají vyrovnání. Asistence: Brad Richardson, Derek Dorsett.
    Michael RAFFL - 0:1
     
    30:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Claude Giroux mohl střílet, ale rozhodl se pro přihrávku na MICHAELA RAFFLA. Ten byl tísněn obráncem Flyers, ale i tak se dostal k zakončení, respektive nastavil hokejku, od které se pud dostal do branky. Asistence: Claude Giroux, Wayne Simmonds.
     
    29:41
    Jakub Voráček statečně jako vojáček bojoval v pěstním soubji s Danem Hamhuisem. Oba dostávají trest za bitku na pět minut, vítězem není ani jeden. Hráč domácích odešel do kabiny. Těžko říct, jaká může být příčina jeho předčasného odstoupení ze zápasu.
     
    26:51
    Vyloučen Dan Hamhuis na dvě minuty za sekání. Přesilovka pro tým Jakuba Voráčka.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 35. Edler (Richardson, Dorsett), 47. Burrows (Daniel Sedin, Henrik Sedin), 48. Burrows (Daniel Sedin, Sbisa), 60. Vrbata (Matthias) – 31. Raffl (Giroux, Simmonds)


    Vancouver Canucks: Läck (Eriksson) – Tanev, Edler, Weber, Hamhuis, Bieksa, Sbisa – Kassian, Sedin H., Sedin D. – Vrbata, Bonino, Matthias – Burrows, Richardson, Higgins – Hansen, Horvat, Dorsett
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Schultz, MacDonald, Grossman, Schenn, Colaiacovo – Voráček, Giroux, Schenn – Simmonds, Couturier, Read – Rinaldo, Raffl, White – Lecavalier, Bellemare, VandeVelde

    Rozhodčí: Pochmara, Pollock – Cormier, Murchison

    Diváci: 18 870
    bahis siteleri