Kazaň – Novosibirsk 2:1 (kon.)
konec
Ak Bars Kazaň
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Neděle 29.03.2015, 16:00 • TatNeft Arena • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    BUTUZOV - 2:1
     
    51:24
    Sibir právě vstřelil branku!
    A hosté přeci jen snižují! VLADIMIR BUTUZOV se ujal kotouče za brankou a natočil se před Nilssona, kterého přeci jen s trochou štěstí dokázal prostřelit! Asistence: Stěpan Sannikov.
     
    26:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a odskakují na rozdíl dvou branek! Salák dokázal vyrazit střelu od modré čáry přímo k OSCARU MÖLLEROVI, který následně obkroužil branku a zasunul kotouč k protější tyči! Salák se ještě vrhl přes brankoviště obřím skokem, ale tento puk už nemohl zastavit. Asistence: Petr Vrána a Jevgenij Medvěděv.
    MÖLLER - 2:0
    PETROV - 1:0
     
    07:50
    Kazaň vstřelila branku!
    A Salák je dnes poprvé překonán a domácí jdou do vedení! Burmistrovovu dělovou ránu vyrazil český brankář jen lapačkou do mezikruží, kam si sjel KIRILL PETROV, který svojí střelou z první uklidil kotouč přesně k jedné z tyček! Asistence: Ilja Nikulin a Alexander Burmistrov.

    Filip Ardon

    Branky a nahrávky: 8. Petrov (Nikulin, Burmistrov), 27. Möller (Vrána, Medvěděv) – 52. Butuzov (Sannikov)


    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Nikulin, Kornějev, Rylov, Denisov "A", Brookbank, Medvěděv "A", Musin, Pajgin – Mirnov, Azevedo, Möller – Kolcov, Svitov "C", Lukojanov – Gluchov, Vrána, Varnakov – Petrov, Burmistrov, Kostitsyn
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Alexejev, Bělov, Mamašev, Ožiganov, Menšikov, Vereščagin, Gimajev, Ignatovič – Kugryšev, Koskiranta, Enlund "A" – Jefimenko, Ullström, Kopejkin "C" – Sannikov, Gubin "A", Vorošilo – Šalunov, Bobrov, Butuzov

    Rozhodčí: Bulanov, Odins – Medveděv, Sazonov
    bahis siteleri