IHC Přerov – Kanci Uh. Brod 8:3 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 8:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 3:4 (0:2 po s.n.)
IHC Pardubice – Roller Storm 8:4 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Kladno 9:6 (kon.) | IHC Pardubice – IHC Prague Rats 6:8 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
9:6 (1:2, 1:2, 7:2)
IHC Čerti Kladno
Sobota 02.05.2015, 15:00STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    47:22
    Za nedovolenou hru vysokou holí vyloučen kladenský Petrák.
     
    46:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle byla paráda. Přihrávkou přes půl hřiště našel Svoboda na steč najíždějícího ZDEŇKA ČÁPA, který tváří v tvář Frolíkovi nezklamal. Asistence: Adam Svoboda.
     
    45:12
    Rozhodnutí měl na své holi Macháň, střelou však orazítkoval pouze tyč Frolíkovy brány.
     
    43:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Bude to ještě velké drama. Kladenští po střele MICHALA PLICHTY přidávají šestý gól a snižují na rozdíl dvou branek. Bez asistence.
     
    42:17
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. Po krásné přihrávce Petráka napříč brankovištěm rozvlnil síť za Lochmanovými zády LADISLAV VLČEK. Asistence: Michal Petrák.
     
    40:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Fantazie, co dnes předvádí Hradečtí při přesilových hrách. Ani čtvrtou nabídnutou příležitostí Východočeši nepohrdli, když se tvrdou ranou po lapačku Frolíka prosadil ALEŠ PŮLPÁN. Bez asistence.
     
    40:09
    Za vražení na mantinel vyloučen kladenský Bezděk.
     
    38:39
    Hradec právě vstřelil branku!
    Při signalizovaném trestu hostů přidávají Východočeši sedmou branku. Po krásné přihrávce Šafránka vsítil v krátkém časovém sledu svou druhou branku FILIP KUŤÁK. Asistence: David Šafránek.
     
    35:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí zatěžují Frolíkovo konto další brankou. Východočeši znovu ujeli do přečíslení dva na jednoho a FILIP KUŤÁK propálil brankáře Frolíka. Asistence: Zdeněk Čáp.
     
    33:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Východočeši využívají i třetí přesilovou hru. Hradečtí ujeli v přečíslení dva na jednoho a DAVID ŠAFRÁNEK usměrnil po krásné Půlpánově přihrávce kotouč za Frolíkova záda. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    32:24
    Za držení hole vyloučen kladenský Plichta.
     
    30:40
    Zákrokem z říše snů se blýskl domácí Lochman. Na kladenského hráče střílejícího z mezikruží vzývala prázdná brána, avšak kde se vzala tu se vzala lapačka domácího brankáře a zabránila jistému gólu.
     
    30:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají i druhou přesilovou hru a stav utkání je srovnaný. Střelou pod víko nedal Frolíkovi šanci ŠIMON MACHÁŇ. Asistence: Aleš Půlpán.
     
    29:44
    Za nedovolené bránění vyloučen kladenský Strnad.
     
    26:29
    A hradeckou FORTUNA arénou se znovu rozezněla branková konstrukce, nyní po střele Kameše.
     
    26:15
    Dělovkou zpoza kruhů trefil Piskáček pouze břevno.
     
    25:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen Východočeši využívají přesilovou hru. Svůj důraz na brankovišti uplatnil DAVID ŠAFRÁNEK a snížil na rozdíl jediné branky. Asistence: Šimon Macháň.
     
    23:55
    Za hákování vyloučen kladenský Jiřík.
     
    20:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se vrací zpět do utkání. Macháňovu střelu od mantinelu na brankovišti šikovně tečoval za brankářova záda DAVID ŠAFRÁNEK. Asistence: Šimon Macháň, Aleš Půlpán.
     
    19:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ PLICHTA ujel hradecké obraně a se štěstím překonal Lochmana. Bez asistence.
     
    18:11
    Další velká šance Východočechů. Mezi kruhy si nabruslil Skočovský, střelou zápěstím však nechal vyniknout pouze kladenského brankáře.
     
    15:37
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté ale přeci jen navyšují své vedení. Piskáček našel mezi kruhy zcela osamoceného TOMÁŠE KNOTKA, který střelou pod vyrážečku hradeckého brankáře zvyšuje na rozdíl dvou branek. Asistence: Jan Piskáček.
     
    15:05
    Kladenský Plichta nedokázal proměnit trestné střílení, když svou střelou orazítkoval pouze tyč Lochmanovy klece.
     
    15:05
    Za sekání vyloučen hradecký Bezděk. Nařízeno bylo trestné střílení, které pojede kladenský Plichta.
     
    11:39
    V přečíslení dva na jednoho ujeli domácí hráči, střela Šafránka ale nebyla přesná.
     
    08:53
    V přečíslení 3 na 1 ujížděli domácí hráči, ale nepřesnou přihrávkou se připravili o slibnou příležitost.
     
    07:05
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté opět strhávají vedení na svou stranu, když pavučiny v šibenici Lochmanovy branky vymetl JAKUB STRNAD. Asistence: Michal Plichta.
     
    06:28
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí po zásluze vyrovnávají. LUKÁŠ BEZDĚK skrytou střelou zpoza hráče z levého kruhu propálil kladenského brankáře. Asistence: Filip Hronek.
     
    04:23
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Třebaže byli domácí v úvodu utkání lepším týmem, vedení se ujímají hosté. Do samostatného úniku se dostal TOMÁŠ PLICHTA a střelou mezi betony prostřelil Lochmana. Asistence: Michal Petrák.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 7. Bezděk (Petrák), 21. Šafránek (Macháň, Půlpán), 26. Šafránek (Macháň), 31. Macháň (Půlpán), 34. Šafránek (Půlpán), 36. Kuťák (Čáp), 39. Kuťák (Šafránek), 41. Půlpán, 47. Čáp (Svoboda) – 5. Plichta (Petrák), 8. Strnad (Plichta), 16. Knotek (Piskáček), 20. Plichta, 43. Vlček (Petrák), 44. Plichta


    ILHK Hradec Králové: Lochman – Bezděk, Popela, Hronek, Skočovský, Čáp, Svoboda – Šafránek, Macháň, A. Půlpán, T. Půlpán, Kuťák. Trenér: Jiří Novák
    IHC Čerti Kladno: Frolík – Vlček, Jiřík, Kameš, Piskáček – Stieler, Petrák, Redlich, Plichta, Knotek, Strnad. Trenér: Vladimír Kameš.

    Rozhodčí: Pahulák, Karlík
    bahis siteleri