Podbrezová – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 0:1 (kon.)
Trnava – B. Bystrica 3:1 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:1 (kon.) | Košice – Senica 1:1 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:1 (1:1)
MFK Ružomberok
sk Sobota 23.05.2015, 17:15 • Štadión Spartaka Myjava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas je na konci. Videli sme zaujímavú a bojovnú hru, ktorá ale víťaza nespoznala, pretože tímy si body po remíze 1:1 rozdelili. S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme vám krásny zvyšok dňa. (19:05:49)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Rohový kop rozohral Janič a jeden z jeho spoluhráčov aj zakončil, ale Urminský si dal pozor. Gól už zrejme neuvidíme.
     
    90+1
    Ružomberčania získali v samom závere po Luptákovej aktivite rohový kop.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Tá prvá je už vo svojej polovici a lopta stále lieta iba zo strany na stranu bez akejkoľvek strely.
     
    90
    Začala sa posledná minúta riadnej hracej doby tohto zápasu. Myjavčania stále držia loptu a tentokrát už na útočnej polovici.
     
    89
    Myjavčania ale loptu stratili a Ružomberok sa to pokúšal využiť. Dopredu sa tlačil striedajúci Janič, no cez defenzívu neprešiel.
     
    88
    Loptu majú na kopačkách domáci futbalisti, ktorí sa ale nevedia dostať za stredovú čiaru. Trávnik je poriadne rozmočený a nikto nechce riskovať zranenie, takže nebezpečnejšie situácie už zrejme neuvidíme.
     
    87
    Myjavčania sa presunuli do útoku a vybojovali štandardku. Pekár to skúšal centrom, ale ten bol na hranici šestnástky zrazený.
     
    86
    Striedajúci Kotora sa pokúsil pomôcť hosťom pekným centrom, ale napokon na neho nedokázal vyskočiť ani jeden z hráčov Ružomberka.
     
    85
    Ružomberčania sa po dlhom centri pokúšali dostať do úniku, ale zastavil ich iba ofsajd. Stále vidíme veľkú bojovnosť na oboch stranách, ale bez úspešnejšieho zakončenia.
     
    83
    Myjavčania sa po pravej strane presunuli do útoku a po krížnej prihrávke z opačnej strany zakončoval Ciprys. Striedajúci hráč poslal na bránku súpera poriadnu delovku, ale nebol presný.
     
    82
    Ružomberčania sa v samom závere zápasu pokúšajú ohroziť myjavskú bránku, ale príliš sa im nedarí. Gerát poslal dopredu zaujímavý center, no nemal ho kto spracovať.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Pavol Masaryk, prichádza Ivan Kotora.
     
    80
    Urminský si vybehol z bránky a počkal si na dlhý center, ktorý hosťom vôbec nevyšiel a nepomohol im v cieli udržať sa v útoku. Vidíme iba viacero nepresností na oboch stranách.
     
    79
    Myjavský pobyt v útoku sa končí, pretože Švec sa pri ľavej postrannej čiare dopustil iba útočného faulu. Hostia teda loptu rozohrajú a situáciu upokoja.
     
    78
    Myjavčania stále pokračujú vo svojej aktivite a chcú sa dostať do vedenia. Tentokrát pálil Marček, ale aj jeho pokus skončil iba u ružomberského gólmana Nikoliča.
     
    77
    Výborná šanca Myjavy! Po Kolárovej strele Nikolič loptu iba vyrazil, no pred dobiedzajúcim hráčom ju Maslo v poslednej chvíli odkopol.
     
    76
    Myjavčania pokračujú vo svojej aktivite. Jánošík chcel loptu pri vápne posunúť súperovi, ale úspešný nebol. Hostia sa musia už niekoľko minút iba brániť.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 5. Daniel – 37. Boszorád

    Karty:   40. Švec (MYJ) – 43. Zošák (RUZ), 56. Gerát (RUZ)


    TJ Spartak Myjava: Urminský – Švec, Jánošík, Častulín, Kolár – Bílovský, Marček (C) – Jastráb (62. Ciprys), Pekár, Daniel – Kuzma (67. Peňaška).
    Náhradníci: Hruška – Múdry, Kastelovič, Ciprys, Peňaška, Janco, Copko.

    MFK Ružomberok: Nikolič – Boszorád, Maslo (C), Kružliak, Rosa – Nagy (58. Janič), Gerát, Vavrík, Lupták, Zošák (46. Már. Almaský) – Masaryk (81. Kotora).
    Náhradníci: Šavol – Már. Almaský, A. Lovás, Gerec, Turčák, Kotora, Janič.

    Rozhodčí: Očenáš – Vorel, Roszbeck
    thejrc.org