Podbrezová – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Slovan Bratislava – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Trenčín – Žilina 0:1 (kon.)
Trnava – B. Bystrica 3:1 (kon.) | Myjava – Ružomberok 1:1 (kon.) | Košice – Senica 1:1 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
1:1 (1:1)
MFK Ružomberok
sk Sobota 23.05.2015, 17:15 • Štadión Spartaka Myjava • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Pavol Masaryk, prichádza Ivan Kotora.
     
    77
    Výborná šanca Myjavy! Po Kolárovej strele Nikolič loptu iba vyrazil, no pred dobiedzajúcim hráčom ju Maslo v poslednej chvíli odkopol.
     
    73
    Naopak, Ružomberčania sa presunuli do útoku a pokúsili sa tam niečo vymyslieť. Z vnútra šestnástky pálil Masaryk, no iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    72
    Rosa na hranici pokutového územia poslal k zemi Peňašku, ale rozhodca penaltu nenariadil! Domáci hráči aj fanúšikovia sa hnevajú, ale to im nepomôže. Rozhodnutie rozhodcu sa meniť určite nebude.
     
    70
    Myjavčania stále držia útočnú polovicu a dostali sa do ďalšej zaujímavej šance. Z hranice šestnástky teraz pálil Pekár, no jeho rana nebola dostatočne prudká a letela iba do stredu bránky.
     
    68
    Myjave sa teraz aktivita takmer vyplatila! Po peknom Danielovom centri z pravej strany sa lopta ocitla pred bránkou, kde dobiedzal Ciprys, ale napokon skvele zakročil Nikolič a hodil sa do dráhy lopty.
     
    67
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Marek Kuzma, prichádza Michal Peňaška.
     
    62
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Marek Jastráb, prichádza Radoslav Ciprys.
     
    58
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Martin Nagy, prichádza Lukáš Janič.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Tomáš Gerát (MFK Ružomberok), ktorý súpera poslal k zemi pri postrannej čiare.
     
    55
    Myjavčania sa presunuli na opačnú polovicu a vybojovali skvelý priamy kop z viac ako 20 metrov spred bránky. Lopty sa chopil Pekár a mieril ju z ľavej žrdi, ale Nikolič sa natiahol a loptu vytesnil na rohový kop.
     
    50
    Ružomberok mohol opäť inkasovať! Nikolič rozohral iba veľmi zle a loptu poslal na kopačky domácich, ale tí to prekombinovali a Pekár namiesto strely volil prihrávku, po ktorej strela neprišla.
     
    49
    Obrovská šanca Myjavy! Najskôr sme videli skvelú krížnu prihrávku Pekára a následne rovnaký hráč vyslal aj center vzduchom, ale Kuzma v rýchlosti nezakončil presne.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Ružomberok: z ihriska odchádza Štefan Zošák, prichádza Mário Almaský.
     
    43
    Žltú kartu dostáva Štefan Zošák (MFK Ružomberok), ktorý si v strede ihriska nepríjemne vystúpil na Pekára.
     
    41
    Myjavčania by sa radi dostali späť do vedenia a presunuli sa do útoku. Z pravej strany poslal pred bránku výborný center Bílovský a z ťažkej pozície chcel ešte zakončovať Kuzma, ale bol dobre pokrytý a nepodarilo sa mu to podľa jeho predstáv.
     
    40
    Žltú kartu dostáva Denis Švec (Spartak Myjava), ktorý sa pri útočení dopustil zbytočného faulu.
     
    37
    Ružomberok dal gól!
    Je vyrovnané! MARTIN BOSZORÁD si nabehol za obranu, hruďou si spracoval vysoký center a rýchlo vypálil, čím úplne zaskočil Urminského. Musíme uznať, že Myjavčania sú v šoku zrejme právom, pretože situácia nápadne pripomínala ofsajd. Situáciu ale z úrovne hry videl najlepšie čiarový arbiter, ktorý ostal pokojný.
     
    26
    Domáci hráči napokon vybojovali aj rohový kop. Toho sa chopil Pekár a loptu pretiahol až za vzdialenejšiu žrď, odkiaľ zakončoval Kolár. Nikolič si loptu príliš nevšímal, no pomohol mu spoluhráč, ktorý ju odkopol spred bránkovej čiary.
     
    15
    Do útoku sa tentokrát s cieľom vyrovnať pustili hostia a boli veľmi blízko úspechu! Lukáš Lupták pálil z približne 12 metrov úplne osamotený, ale zakončenie mu vôbec nevyšlo a priestor bránky minul.
     
    5
    Myjava dala gól!
    Domáci futbalisti sa ujímajú vedenia! Pekár našiel za šestnástkou ERIKA DANIELA, ktorý sa ihneď otočil a krížnou strelou po zemi prekvapil Nikoliča.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 5. Daniel – 37. Boszorád

    Karty:   40. Švec (MYJ) – 43. Zošák (RUZ), 56. Gerát (RUZ)


    TJ Spartak Myjava: Urminský – Švec, Jánošík, Častulín, Kolár – Bílovský, Marček (C) – Jastráb (62. Ciprys), Pekár, Daniel – Kuzma (67. Peňaška).
    Náhradníci: Hruška – Múdry, Kastelovič, Ciprys, Peňaška, Janco, Copko.

    MFK Ružomberok: Nikolič – Boszorád, Maslo (C), Kružliak, Rosa – Nagy (58. Janič), Gerát, Vavrík, Lupták, Zošák (46. Már. Almaský) – Masaryk (81. Kotora).
    Náhradníci: Šavol – Már. Almaský, A. Lovás, Gerec, Turčák, Kotora, Janič.

    Rozhodčí: Očenáš – Vorel, Roszbeck
    bahis siteleri