Kolumbie – Portugalsko 1:3 (kon.) | Senegal – Katar 2:1 (kon.) | Srbsko – Mexiko 2:0 (kon.)
Mali – Uruguay 1:1 (kon.)
konec
Srbsko
2:0 (2:0)
Mexiko
Sobota 06.06.2015, 06:00 • Forsyth Barr Stadium at University Plaza, Dunedin • Mistrovství světa U20 • Skupina D
Předzápasové kurzy
     
    Srbská radost může vypuknout naplno! Srbsko si v posledním zápase skupiny dokázali poradit s Mexikem v poměru 2:0 a postupují do osmifinále! Vzhledem k tomu, že druhé utkání skončilo remízou 1:1, tak Mexiko je v konečné tabulce čtvrté a na turnaji končí!

    První poločas na Forsyth Barr Stadium nabídl velmi hezkou podívanou. Úvodem zápasu zamávala velmi rychlá branka, již ve druhé minutě se prosadil Nemanja Maksimovič, který tak uklidnil svůj tým. Mexiko následně převzalo otěžě utkání a bylo aktivnější, nicméně žádnou větší příležitost si nevytvořilo, a tak udeřilo opět Srbsko! Ve 42. minutě zahrávalo Srbsko volný přímý kop, kterého se ujal Andrija Živkovič, který to snad lépe trefit nemohl a dal Srbům dvoubrankové vedení!

    Druhý poločas patřil Mexičanům, kteří potřebovali dotáhnout ztrátu. Mexičané si však žándou stoprocentní šanci nevytvořili. Všechny střely pochytal jistý Predrag Rajkovič a Mexiku se ve druhém poločase prosadit nepodařilo!

    To je z mé strany vše a u dalších zápasů MS U20 se těším brzy nashledanou! (07:56:06)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Mexičané ještě kombinují na útočné polovině a pokouší se vstřelit alespoň čestný gól. Obrana Srbska však dnes po celých devadesát minut funguje perfektně!
     
    90+1
    Ze standardní situace žádné nebezpečí pro srbskou brankub nevzniklo. Hra však pokračovala a ke střele ze střední vzdálenosti se dostal Marquez. Jeho ránu však lapil Rajkovič!
     
    90+1
    Střídající Marko Grujič poslal k zemi Hirvinga Lozana a Mexiko tak má k dispozici volný přímý kop!
     
    90
    Hlavní arbitr Marques nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    89
    Utkání se již pomalu blíží ke konci a Mexičané stále prohrávají. Momentálně to tak vypadá, že Mexiko se ve vyřazovací fázi neobjeví!
     
    88
    Na druhé straně mohl definitivně rozhodnout o vítězství Srbska Andrija Živkovič. Jeho rána z dobrých 25 metrů však skončila pouze v rukavicích gólmana Gonzáleze.
    Ani střela Marqueze se neujala
     
    87
    Luis Marquez je opravdu jasně nejlepším hráčem druhého poločasu! Nyní se rozběhl ve středu pole a z velké dálky vypálil. Jeho tvrdou ránu však Rajkovič lapil do rukavic!
     
    86
    Srbové provádějí v závěru zápasu poslední střídání! Svou dnešní misi na trávníku ukončil sergej Savič. Na posledních pár minut se na trávník Forsyth Barr Stadium podívá Marko Grujič.
     
    84
    Mexičané byli nyní za svou aktivitu odměněni rohovým kopem. Centr Kevina Gutiérreze však našel ve vápně pouze hlavu Antonova, který míč odhlavičkoval do bezpečí.
     
    83
    Srbové již hrají jasně takticky. K odraženému míči se dostal Maksimovič, avšak místo konstruktivní rozerhávky, zvolil raději razantní odkop!
     
    82
    Na útočný výlet se nyní vydal stoper Saša Zdjelar, který ušetřil na útočné polovině cenné vteřinky. Následně míč ztratil a musel faulovat, aby zastavil rychlý protiútok.
    I další mexická šance zůstala nevyužita
     
    81
    Luis Marquez hru Mexika viditelně oživil. Nyní našel na hranici vápno volného Guillerma Martíneze, který si míč připravil na střelu a vypálil. Jeho rána prolétla těsně mimo Rajkovičovo branky!
     
    81
    Vstupujeme do poslední desetiminutovky! Mexiko stále prohrává o dvě branky a čas nemilosrdně utíká!
     
    79
    Srbové provádějí necelých dvanáct minut před koncem druhé střídání. Z trávníku odchází Mijat Gačinovič, kterého nahrazuje Vukasin Jovanovič.
     
    78
    Na druhé straně odcentroval z pravé strany Sergej Savič. Mexičané měli velký problém s odkopem míče a nakonec se ke střele dostal Živkovič. Jeho ránu však zablokoval na roh Arreola.
    Nebezpečná střela Marqueze
     
    77
    Další velkou příležitost měli nyní Mexičané! Diaz našel za obranu krásným pasem Luize Marqueze, který vystřelil z první. Jeho střela na vzdálenější tyč prolétla těsně mimo!
     
    76
    Následný rohový kop si vzal na starost Hirving Lozano, jeho centr nikoho ve vápně nenašel, nicméně míč se odrazil za vápno, kde stál Martínez. Jeho tvrdou ránu však zablokoval Zdjelar.
     
    75
    Erick Gutiérrez se velmi rychle přesunul na útočnou polovinu a vysunul na levou stranu Laíneze, ten dobře načasoval centr, který na přední tyči tečoval právě Gutiérrez. Rajkovič však i s trochou štěstí dokázal dostat míč do zámezí!
     
    74
    Luis Marquez pěkným způsobem otevřel prostor na pravé straně pro Ericka Aguirreho, který dokázal odcentrovat. Míč směřoval na Ramíreze, útočník Mexika však v rozhodující moment podklouzl!
     
    72
    Další rohový kop Lozana již takové vzrušení nevzbudil a u míče jsou aktuálně Srbové, kteří se rychlým krokem přesouvají na útočnou polovinu.
    Nebezpečná hlavička Marqueze
     
    71
    Na druhé straně mohli udeřit Mexičané! Na rohový kop Lozana si naskočil Luiz Marquez, který poslal velmi dobrou hlavičku. Velmi dobrý zákrok však předvedl Rajkovič, který míč vyrazil nad branku!
     
    70
    Z rohového kopu žádné nebezpečí pro mexickou branku nevzniklo, nicméně hra pokračovala a zajímavý pas do vápna dostal Ivan Šaponjič, který se dostal ke střele i přes dvojici protihráčů. González však přízemní ránu lapil!
     
    69
    Zajímavou standardní situaci rozehrál sám faulovaný. Jeho centr se snášel na zadní tyč, kde raději míč odklidil Kevin Gutiérrez a Srbové budou zahrávat již třetí rohový kop zápasu.
     
    68
    Výbornou práci odvedl na levé straně Mijat Gačinovič, který si dokázal udržet míč v souboji s Aguirrem a následně se pokoušel "Zidanovkou" obtočit kolem dvou protihráčů. Právě Aguirre ho však poslal k zemi!
    "Žlutý" faul Luise Marqueze
     
    67
    Rychlého protiútoku se tak zhostil střídající Ivan Šaponjič, který postupoval středem hřiště. Zezadu se na něj vrhl Luis Marquez, který zaslouženě vidí žlutou kartu!
     
    66
    Ze střední vzdálenosti si troufl na střelu Víctor Guzmán, jeho střelu však obětavě zablokoval Saša Zdjelar a Srbové můžou jít do protiútoku.
     
    64
    První střídání provádí i srbský kouč Veljko Paunovic. Svou dnešní "šichtu" ukončil Stanisa Mandič, kterého na trávníku nahrazuje Ivan Šaponjič.
     
    63
    Mexiko je v posledních minutách daleko aktivnější. Jeho útočné akce však nemají dobrou finální fázi a možná i proto svítí u mexického skóre nula!
     
    62
    Hirving Lozano přenesl hru na pravou stranu, kde se nacházel Marquez. Ten si však počínal lehkovážně a o míč velmi rychle přišel. Mexiko však po chvilce vybojovalo míč zpět.
     
    61
    Dalšího rohového kopu Srbska v krátkém časovém sledu se ujal opět Maksimovič, jehož nadýchaný centr lapil do svých rukavic na malém vápna Jose González.
     
    60
    Do rychlého protiútoku šli Srbové! Na pravé straně však neuspěl Saša Zdjelar, avšak míč se odrazil do středu pole, kde byl Sergej Savič. Jeho rána z velké vzdálenosti byla tečovaná a Srbsko bude zahrávat rohový kop.
     
    59
    Na druhé straně zahrozilo Mexiko! Erick Gutiérrez svým průnikem neuspěl, nicméně míč se následně odrazil na nohu Luise Marqueze, který poslal zajímavý centr do vápna. K hlavičce se dostal Diaz, Rajkovič však zasáhl.
     
    59
    Exekuce rohového kopu se ujal Nemanja Maksimovič, jehož centr se snášel na malé vápno. Zde se dostal k hlavičce Veljkovic, nicméně nemířil přesně.
     
    58
    Srb Milan Gajič nyní odvedl výbornou práci. Na pravé straně se mu sice odcentrovat do vápna nepovedlo, nicméně alepoň vybojoval rohový kop.
     
    57
    No stoper Antonov se odhodlal k zajímavému sólu, kdy obešel dvojici protihráčů a ještě se dostal k centru. V závěru akce byl však tísněn Gonzálezem a jeho centr nebyl povedený. Míč doletěl na horní síť branky Gonzáleze.
     
    56
    Mexičané byli v početní výhodě před vápnem Srbska. Hirving Lozano však svou přihrávku na Aguirreho uspěchal a míč si pro sebe vzal Nemanja Antonov.
     
    55
    Opravdu tomu tak je! Mexičané si tak již v 55. minutě vyčerpali všechny možnosti střídání! Ze hry odešel José Ramírez, kterého nahradil Mauro Laínez!
     
    54
    Velmi překvapivý tah chystá kouč Mexika Sergio Almaguer, který pravděpodobně bude střídat potřetí! Do hry byl měl jít Laínez!
     
    52
    Srbové však svou kombinaci do zakončení nedotáhli a dopředu mířilo Mexiko. Gutiérrez se pokoušel vysunout Ramíreze. Těsně před ním však poslal míč do zámezí stoper Gajič.
     
    51
    Úvod poločasu jednoznačně patřil Mexiko. Nyní však již kombinuje Srbsko, které se postupnou kombinací dostává na útočnou polovinu.
     
    50
    Rohového kopu se ujal José Ramirez, jemuž se centr příliš nepovedl a obrana Srbska centr dokázala bez větších problémů odvrátit.
     
    49
    To střela Erick Gutiérreze už vypadala zajímavěji a protáhla gólmana Predraga Rajkoviče! Srbský gólman vytáhl míč nad branku a Mexiko bude zahrávat rohový kop!
     
    48
    Velmi pěknou střelu nyní vyslal ze střední vzdálenosti Hirving Lozano, avšak Rajkovič zasahovat nemusel, neboť rána šla mimo.
    Elegantní patička Ramíreze
     
    46
    Hodně pěknou akci hned na úvod druhého poločasu předvedlo Mexiko. Na pravé straně Ramírez uvolnil pravého obránce Aguirreho, který ideálně načasoval centr a našel ve vápně Martíneze, ten zakončil patičkou, avšak míči nedal dostatečnou razanci a Rajkovič míč lapil!
     
    46
    První střídání dnešního zápasu provádí trenér Sergio Almaguer, který poslal důl Orbelina Pinedu, který v prvním poločase nepodal ideální výkon. Nahrazuje jej Luis Marquez. Druhé střídání se týká Víctora Guzmána, kterého nahrazuje Diaz.
     
    46
    Druhý poločas na Forsyth Barr Stadium byl právě zahájen! Úvodní výkop druhého poločasu obstarali fotbalisté Srbska.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas na Forsyth Barr Stadium nabídl velmi hezkou podívanou. Úvodem zápasu zamávala velmi rychlá branka, již ve druhé minutě se prosadil Nemanja Maksimovič, který tak uklidnil svůj tým. Mexiko následně převzalo otěžě utkání a bylo aktivnější, nicméně žádnou větší příležitost si nevytvořilo, a tak udeřilo opět Srbsko! Ve 42. minutě zahrávalo Srbsko volný přímý kop, kterého se ujal Andrija Živkovič, který to snad lépe trefit nemohl a dal Srbům dvoubrankové vedení!

    Druhý poločas začne na Forsyth Barr Stadium přibližně v 7:02!
    Srbská radost po úvodní brance utkání

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Teď velmi překvapivou střelu vyslal z levé strany Nemanja Antonov, který se pokoušel nachytat Gonzáleze. Míč však skočil mimo branku!
     
    44
    Hostující Mexičani se pokouší dostat postupnou kombinací na útočnou polovinu. Blok Srbů je však postaven velmi dobře a Mexiko má velké prolémy v kombinaci.
     
    43
    Mexičané byli po většinu prvního poločasu lepším týmem, nicméně Srbsko již vede dvoubrankovým rozdílem. Produktivita je ve fotbale důležitá!
    Andrija ŽIVKOVIČ - 2:0
     
    42
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Srbové se v závěru poločasu dostávají do dvoubrankového vedení a s Mexikem to začíná vypadat bledě! K exekuci volného přímého kopu se postavil ANDRIJA ŽIVKOVIČ, který trefil míč parádně, a ten zapadl za záda Gonzáleze!
     
    41
    Před vápnem byl nejdříve surově poslán k zemi Savič, v tomto případě se ještě o faul nejednalo. Následně však poslal Guzmán k zemi Mandiče a bude se kopat volný přímý kop!
     
    40
    Do vápna dostal zajímavou přihrávku Sergej Savič, který pohotově vypálil. Napálil však pouze nohy Gonzáleze. Míč se však odrazil na nohu Babíče a Srbové pokračují v kombinaci.
     
    39
    Ve středu pole se provinil nedovoleným zákrokem Gačinovič. Mexiko však výhody standardní situace nedokázalo využít a u míče jsou aktuálně Srbové.
     
    38
    Rajkovič našel přesným výkopem ve středu hřiště hlavu Maksimoviče, ten hlavičkou sklepl míč pro Zdjelara, který však jednoduchou přihrávku na Babíče pokazil a vhazovat bude Mexiko.
     
    37
    Mexičané zahrávali po delší době další standardní situaci. Vysoký centr Erika Gutiérreze se snášel do vápna, kde však míč skočil a dolétl do rukavic gólmana Rajkoviče. Hráči Mexika za tuto standardku pochvalu od trenéra Sergia Almaguera určitě neuslyší.
     
    Mexiko již otočilo procentuální držení míče a momentálně s 53% vede, Srbsko má 47%!
     
    35
    Do tísně se nyní dostal na útočné polovině Gačinovič, naštěstí ho vysvobodil faul Víctora Guzmána, jinak by míč jistojistě ztratil!
     
    34
    Střelec první branky Nemanja Maksimovič poslal z levé strany nadýchaný centr do vápna. Zde byl Mandič, který byl však schovaný za stoperem Gonzálezem a k míči se nedostal. Maksimovič si tak lehce zanadával!
     
    33
    Mexiko v posledních minutách převzalo otěže zápasu a je daleko více aktivnější. Zatím se však Mexiko nedostalo k žádné šanci, která by mohla vést k vyrovnání stavu.
     
    32
    Maksimovič posílal do rychlého úniku Andrija Živkoviče, který si míč nezpracoval ideálně a ten mu uskočil. Srbský záložník následně fauloval Aguirreho a Mexiko bude u míče.
     
    30
    Výhodu volného přímého kopu mělo na druhé straně i Srbsko. Jenže rozehrávka Zdjelara také nebyla povedená a obrana Mexika si věděla rady.
     
    29
    Na pravou stranu dostal zajímavý pas Erick Aguirre. Pravý obránce Mexika byl rychlejší než Maksimovič, nicméně ve finální fázi podklouzl a míč mu utekl do zámezí. Celou situaci vzal s nadhledem a pousmál se.
     
    28
    Mexičané si svou aktivitou vybojovali další standardní situaci. K exekuci se postavil Erick Gutiérrez, jehož centr přizvedl na hranici vápna Gonzálet a následně si pro míč došel Rajkovič.
    Vzdušný souboj Guzmána a Saviče
     
    27
    Do vzdušného souboje se nyní dostal Guzmán a Sergej Savič. Srbský křídelník se ohnal po Mexičanovi loktem a vidí zaslouženě žlutou kartu! Savič navíc zmešká případné osmifinále!
     
    27
    Ve středu hřiště se dostal k odraženému míči Víctor Guzmán, který se odhodlal ke střele z velké vzdálenosti. Jeho rána mířila hodně mimo!
     
    26
    V posledních minutách zažívají Srbové takové hluší období. Jednoznačně lepší jsou Mexičani a země z Balkánského poloostrova se nemůže dostat ke své hře.
     
    25
    Pár sekund na to vybojovalo Mexiko první rohový kop v zápase! Rozehrávky se ujal Erick Gutiérrez, jehož centr se snášel na malé vápno. Do vzduchu šel Rajkovič, který míč bezpečně lapil!
     
    24
    Na levé straně výborně zapracoval José Ramírez, který krásně přenesl hru na druhou stranu, kde Gutiérrez vyslal do úniku Aguirreho. Jeho zajímavý centr odkopl do bezpečí Maksimovič, který se skvělě vrátil pomoci obraně.
     
    23
    Na levé straně se dostal do zajímavé pozice José Ramírez, který místo střely volil centr, což ve finále nebylo dobré řešení. Rajkovič šel ven z branky a míč lapil do svých rukavic.
     
    V souběžné hraném utkání Mali – Uruguay máme změnu skóre! V 17. minutě se prosadil Franco Costa a poslal tak Urugay do vedení!
     
    21
    Do vápna dostal dobrý pas Guillermo Martínez, před toho se však dostal stoper Srdan Babič, který svou práci odvedl na jedničku a výsledkem je odkop od branky Srbska!
     
    20
    Úvodních dvacet minut máme za sebou a sledujeme zatím velmi zajímavý zápas. Srbův pomohl velmi brzký gól, kterým se uklidnili a nyní hrají ze zajištěné obrany, což jeho soupeři příliš nevyhovuje.
    Pohotovou střelu Lozana Rajkovič lapil
     
    18
    Konečně zahrozilo také Mexiko! Na levé straně vykombinoval pozici pro Gutiérreze, jeho bratr Erick. Centr Kevina směřoval na nohu Gačinoviče, který míč odkopl, nicméně pouze k Lozanovi, ten se opřel do míče z první. Jeho rána však Rajkovič lapil!
     
    17
    Brilantní fotbalovou techniku nám nyní ukázal Hirving Lozano, který se kličkou vyhnul dvjoici protihráčů. Následně se pokusil vysunout Aguirreho, který si nabíhal na pravou stranu. Na něj však byla přihrávka příliš dlouhá.
     
    16
    A problém byl málem na světě! González neměl komu, a tak předal míč do středu, kde však stál pouze Srb Sergej Savič. Asistent první branky si míč popotáhl do středu a z velké dálky vypálil. González mohl být v klidu, neboť střela mířila hodně mimo.
     
    15
    Teď si míče mohou chvíli užít i Mexičané, kteří kombinují na vlastní polovině. Podpora záložníků je však zatím nulová, a tak stopeři nemohou najít cestu vpřed.
     
    14
    Ve středu pole nyní zůstal ležet na trávníku Orbelin Pineda, který doslova narazil do Sergeje Saviče. Ten je navíc napomínán hlavním arbitrem, avšak vůbec nechápe, za jaký zákrok, neboť v tomto případě se opravdu o faul nejednalo.
    Tato fanynka Mexika by jistě rád viděla jiný vývoj skóre

     
    13
    Hra se opět vyvíjela lépe pro Srbsko. To šlo do protiútoku, který táhl po pravé straně Sergej Savič, ten následně předal míč do středu, kde se nacházel Mandič. Forward Srbska šel místo na levou stranu do středu, což neměl dělat, neboť míč ztratil.
     
    12
    Do odvážného průniku na pravé straně se pustil Sergej Savič, který si obhodil Gutiérreze a pospíchal do vápna. Míč si však příliš předkopl a nestihl jej na hrací ploše.
     
    11
    Zatím to tedy rozhodně není příjemný start pro Mexiko. Srbové zatím hrají výborně organizovaně a nepouští svého soupeře příliš k míči. Navíc již mají v zádech jednobrankové vedení!
     
    10
    Ramírez hledal dlouhým nákopem na pravém křídle Hirvinga Lozana. Na toho byl však centr příliš dlouhý a míč mu navíc při zpracování uskočil do zámezí.
     
    9
    Mexiko zatím běhá bez balónu, což jak všichni víme, není příjímené.Svěřenci Sergia Almaguera však zatím nemají na výběr, neboť Srbsko stále kombinuje ve středu pole.
     
    8
    Srbsko si nyní v pohodě předává míč na své polovině, neboť není, kam spěchat. Po krátké chvilce se však Srbové již přesouvají na útočnou polovinu.
     
    7
    Velkou chybu ve středu pole udělal střelec prvního gólu. Naštěstí pro Srby se míč odrazil k Gacinovičovi a země z Balkánského poloostrova může pokračovat v kombinaci.
     
    5
    Dlouhý výkop gólmana Gonzáleze dolétl až k nohám Orbelina Pinedy, který si míč zpracoval a velmi rychle vypálil. Jeho rána však byla zablokována Babičem!
     
    4
    Obránci Mexika kombinovali na své polovině. Hráči Srbska však vysunuli napadání a stoper González se musel odhodlat k centru do středu pole. Zde prohrál hlavičkový souboj Gutíerrez a u míče je Srbsko.
     
    3
    Mexiko se snažilo na rychlou branku odpovědět. Guzmán se pokoušel vysunout Ramíreze, na toho byla však přihrávka příliš dlouhá.
    Nemanja MAKSIMOVIČ - 1:0
     
    2
    Srbsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je parádní úvod pro Srbsko! Z pravé strany vhazoval autové vhazování Gajič, který našel ve vápně hlavu Sergeje Saviče, ten prodloužil na NEMANJU MAKSIMOVIČE a mladý Srb neměl problém míč poslat do sítě!
     
    1
    Hlavní arbitr Brazilec Marques právě zahájil utkání! Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté Mexika, kteří se hned po výkopu pokoušeli dostat do rychlého protiútoku. Dlouhý centr Lozana přesný nebyl.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Srbsko: Rajković – Babić, Veljkovic, Gajić – Antonov, Zdjelar, Maksimović, Gaćinović – S.Savić, Mandić, Živković
    Náhradníci: Šaponjić, Manojlović, Milošević, Jovanović, Stetanović, Grujić, Pankov, Jaković, Ilić, V.Savić

    Mexiko: González – K.Gutiérrez, González, Arreola, Aguirre – E.Gutiírrez, Guzmán – Ramírez, Pineda, Lozano – Martínez
    Náhradníci: Bernal, Flores, Díaz, Reséndez, Rodríguez, Marquez, Gama, Pineda, Laínez, Gudiño.
     
    Hezké odpoledne! Mistrovství světa hráčů do dvaceti let na Novém Zéland pomalu finišuje svou skupinovou fázi! My se splečně zaměříme na utkání velmi dramatické skupiny D mezi tým Srbska a Mexika! Úvodní výkop je naplánován na Forsyth Barr Stadium v 6:00 a u textového onlajnu se na vás bude těšit Jan Havlovic!
     
    Situace ve skupině D je tak velmi zamotaná! Na prvním místě je Srbsko, které má tři body a skóre 2:1, avšak tři body mají po dvou zápasech všechny týmy! Čistě teoreticky tak, kdo dnes vyhraje, postupuje! O drama je tedy jednoznačně postaráno!
     
    SRBSKO
    Mladý výběr Srbska sehrál před mistrovství světa jediné přípravné utkání. Výběr Veljka Paunovice prověřil tým USA. Srbsko nakonec vyhrálo nejtěsnějším možným rozdílem 1:0 a zvládlo generálku na MS.

    Srbové na letošní MS U20 odehráli již dvě utkání. V úvodním střetnutím se potkali s výběrem Urugaye. Utkání mělo velmi vyrovnaný průběh, jedinou branku vstřelil v 57. minutě Pereiro, na jehož branku už Srbové odpovědět nedokázali a úvodní zápas na turnaji prohráli. V druhém utkání bylo Srbsko ve velkém ohrožení, pokud prohraje, vypadává ze hry o postup! Svěřenci Veljka Paunovice však důležité utkání zvládli a vyhráli 2:0!
     
    MEXIKO
    To Mexičané odehráli celkem pět přípravných zápasů před začátkem Mistrovství světa! Jejich příprava začala utkáním s Fidži, které mladí Mexičané zvládli a vyhráli 3:0. V dalším zápase Mexiko porazilo Katar 2:0 a příprava šla podle plánu. V dalším utkání však přišlo první zaváhání. V zápase s Kolumbií Mexiko nepředvedlo ideální výkon a prohrálo 1:3. Generálka svěřencům Sergia Almaguera také nevyšla. S Austrálii pouze remízovali 2:2!

    V úvodním zápase šampionátu se Mexiko představilo v zápase s Mali. Favorizovaní Mexičané svou roli nepotvrdili a prohráli 0:2! Další soupeřem byla Uruguay a Mexiko potřebovalo zvítězit! Vítěznou branku vstřelil ve třetí nastavené minutě se trefil z přímého volného kopu Gutiérrez a vystřelil Mexiku výhru 2:1!

    Jan Havlovic

    Branky: 2. Maksimovič (S.Savič), 42. Živkovič

    Karty:   27. Savič (SRB) – 67. Marquez (MEX)


    Srbsko: Rajković (C) – Babić, Veljkovic, Gajić – Antonov, Zdjelar, Maksimović, Gaćinović (79. Jovanovič) – S.Savić, Mandić (64. Šaponjič), Živković
    Náhradníci: Šaponjić, Manojlović, Milošević, Jovanović, Stetanović, Grujić, Pankov, Jaković, Ilić, V.Savić

    Mexiko: González – K.Gutiérrez, González, Arreola, Aguirre – E.Gutiírrez (C), Guzmán (46. Diaz) – Ramírez (55. Laínez), Pineda (46. Marquez), Lozano – Martínez
    Náhradníci: Bernal, Flores, Díaz, Reséndez, Rodríguez, Marquez, Gama, Pineda, Laínez, Gudiño

    Rozhodčí: Marques – Kleber, Boschilia (vš. BRA)
    bahis siteleri