Chile – Ekvádor 2:0 (kon.)
konec
Chile
2:0 (0:0)
Ekvádor
Pátek 12.06.2015, 01:30 • Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos, Santiago de Chile • Copa América • Skupina A
Předzápasové kurzy
    Červená karta po 2. žluté
     
    90+3
    Tak ještě malá nepříjemnost pro domácí tým! Ve středu hřiště se provinil nedovoleným zákrokem Matias Fernández, který poslal tvrdým zákrokem k zemi Paredes a vidí druhou žlutou kartu! V dalším utkání tak bude trenéru Sampaolimu chybět!
     
    90
    Hlavní arbitr nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
    Eduardo VARGAS - 2:0
     
    84
    Chile právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš! Ekvádor svou stoprocentní šanci neproměnil a udeřilo na druhé straně! Obrovskou chybu v rozehrávce udělal Montero, který "vyslal" do úniku Alexise Sáncheze, ten skvěle načasoval přihrávku pro EDUARDA VARGASE a výsledkem celé akce je dvoubrankové vedení domácího týmu!
    Valencia trefuje břevno
     
    82
    Tak teď mělo Chile obrovské štěstí! Exekuce volného přímého kopu se ujal Ayovi, který však trefil pouze zeď. Míč se k němu však odrazil zpět. Ayovi míč vrátil do ohně a ve vápně hlavičkoval Eder Valencia. Útočník West Hamu však pouze orazítkoval břevno!
     
    79
    Ekvádor střídá podruhé! Ze hřiště odchází Fidel Martínez, který nepodal špatný výkon! Na jeho místo nastupuje Renato Ibarra, který by měl oživit ofenzivu!
     
    74
    Matias Fenández spadl ve vápně po zásahu do ramene od Eraza. To však hlavní arbitr neviděl a uděluje chilskému záložníkovi žlutou kartu!
     
    68
    Hned po úvodní brance střídají oba týmy! Chile stahuje ze hry Jorgeho Valdiviu, kterého nahrazuje Matias Fernández. Ekvádor posílá ze hry ven Osbalda Lastru, kterého nahrazuje Quiňónez!
    Arturo VIDAL - 1:0
     
    67
    Chile právě vstřelilo branku!
    K penaltovému puntíku se postavil ARTURO VIDAL, který penaltu trefil parádně a posílá hostitelskou zemi do vedení! Domínguez sice trefil stranu, nicméně Vidalova střela byla kopnutá do bezpečné výšky!
    Penaltový zákrok
     
    65
    Tak teď to udělal Arturo Vidal výborně! Z pravé strany si to namířil do vápna, kde ho zcela viditelně poslal k zemi Bolaňos! Penalta pro Chile!
     
    63
    Tak to už bylo zajímavější! Skvělý pas do vápna dostal střídající Eduardo Vargas, který se opřel do míče a Domínguez musel vytáhnout skvělý zákrok!
    Kličky Alexise Sáncheze
     
    52
    Neskutečná práce s míčem v podání Alexise Sanchéze! Hráč Arsenalu si vodil hráče Ekvádoru po vápně, avšak do zakončení se nakonec nedostal!
     
    48
    Tak teď si myslím, že měla přijít druhá žlutá karta pro Osbalda Lastru, který velmi ostře zajel do Valdivii. Avšak hlavní rozhodčí byl milosrdný ...
     
    46
    Domácí reprezentace hned na úvod druhé půle střídá! Ze hřiště jde po nevýrazném výkonu Jean Beasusejour. Na jeho pozici jde Eduardo Vargas, který by měl oživit ofenzivu!
     
    42
    Druhou žlutou z týmu Ekvádoru dostává Osbaldo Lastra, který dohrál v souboji Mauricia Islu. Žlutá karta v tomto případě přišla od sudího Pitany správně!
    Isla střílel těsně mimo
     
    38
    Mauricio Isla byl hlavním hrdinou i v další akci! Opět podnikl zajímavý průnik do vápna, narazil si s Alexisem Sánchezem a vystřelil. Jeho střela mířila těsně mimo branky Domíngueze!
     
    32
    Druhou žlutou kartu dnešního utkání dostává Gonzalo Jara, který měl ve vápně nějaké slovní připomínky, což se hlavnímu sudímu nelíbilo. Nestor Pitana nasadil hned od úvodu velmi přísný metr!
     
    23
    Hodně tvrdým zákrokem se teď prezentoval Fidel Martínez, který poslal k zemi hvězdu Juventusu Arturo Vidala. Za svůj zákrok tak vidí první žlutou kartu tohoto zápasu!
    Martínez svou střelou Brava nepřekonal
     
    18
    Ekvádor nyní zažívá opravdu "plodné" období na útočné polovině. Nejdříve posílal do vápna nebezpečný centr Ayovi, na který málem dosáhl Bolaňos. Následně se k míči dostal po chybě Diaze Martínez, který technickou střelou protáhl Claudia Brava!

    Jan Havlovic

    Branky: 67. Vidal, 84. Vargas

    Karty:   32. Jara (CLE), 74. Fernández (CLE) – 23. Martínez (ECU), 42. Lastra (ECU)   90+3. Fernández (CLE)


    Chile: Bravo – Mena, Jara, Medel, Isla – Diaz – Beausejour (46. Vargas), Aránguit – Valdivia (68. Fernández), Vidal – Sánchez
    Náhradníci: Garcés, Fuenzalida, Miiko Albornoz, Vargas, Rojas, Pizarro, Pinilla, Herrera, Fernández, Henríquez, Gutiérrez, Silva

    Ekvádor: Domínguez – Ayovi, Erazo, Achilier, Parades – Montero, Lastra (68. Quiňónez), Noboa, Martínez (80. Ibarra) – Bolaňos, Valencia
    Náhradníci: Angulo, Dreer, Pineida, Bagüi, Azcona, Ibarra, Larrea, Cazares, Mina, Jonathan González, Narváez, Quiňónez
    bahis siteleri