Chile – Ekvádor 2:0 (kon.)
konec
Chile
2:0 (0:0)
Ekvádor
Pátek 12.06.2015, 01:30 • Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos, Santiago de Chile • Copa América • Skupina A
Předzápasové kurzy
    Červená karta po 2. žluté
     
    90+3
    Tak ještě malá nepříjemnost pro domácí tým! Ve středu hřiště se provinil nedovoleným zákrokem Matias Fernández, který poslal tvrdým zákrokem k zemi Paredes a vidí druhou žlutou kartu! V dalším utkání tak bude trenéru Sampaolimu chybět!
     
    74
    Matias Fenández spadl ve vápně po zásahu do ramene od Eraza. To však hlavní arbitr neviděl a uděluje chilskému záložníkovi žlutou kartu!
     
    42
    Druhou žlutou z týmu Ekvádoru dostává Osbaldo Lastra, který dohrál v souboji Mauricia Islu. Žlutá karta v tomto případě přišla od sudího Pitany správně!
     
    32
    Druhou žlutou kartu dnešního utkání dostává Gonzalo Jara, který měl ve vápně nějaké slovní připomínky, což se hlavnímu sudímu nelíbilo. Nestor Pitana nasadil hned od úvodu velmi přísný metr!
     
    23
    Hodně tvrdým zákrokem se teď prezentoval Fidel Martínez, který poslal k zemi hvězdu Juventusu Arturo Vidala. Za svůj zákrok tak vidí první žlutou kartu tohoto zápasu!

    Jan Havlovic

    Branky: 67. Vidal, 84. Vargas

    Karty:   32. Jara (CLE), 74. Fernández (CLE) – 23. Martínez (ECU), 42. Lastra (ECU)   90+3. Fernández (CLE)


    Chile: Bravo – Mena, Jara, Medel, Isla – Diaz – Beausejour (46. Vargas), Aránguit – Valdivia (68. Fernández), Vidal – Sánchez
    Náhradníci: Garcés, Fuenzalida, Miiko Albornoz, Vargas, Rojas, Pizarro, Pinilla, Herrera, Fernández, Henríquez, Gutiérrez, Silva

    Ekvádor: Domínguez – Ayovi, Erazo, Achilier, Parades – Montero, Lastra (68. Quiňónez), Noboa, Martínez (80. Ibarra) – Bolaňos, Valencia
    Náhradníci: Angulo, Dreer, Pineida, Bagüi, Azcona, Ibarra, Larrea, Cazares, Mina, Jonathan González, Narváez, Quiňónez
    bahis siteleri