Karabach – Rudar 0:0 (kon.) | Malmö – Žalgiris Vilnius 0:0 (kon.) | BATE – Dundalk 2:1 (kon.)
Celtic – Stjarnan 2:0 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Fola 1:1 (kon.)
konec
BATE Borisov
2:1 (2:1)
Dundalk FC
Středa 15.07.2015, 19:30 • Borisov Arena • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, přeji příjemný zbytek středečního večera a u dalšího přenosu se těším nashledanou. (21:26:23)
     
    Máme tu konec prvního zápasu předkola Ligy mistrů mezi BATE Borisov a Dundalk FC. Po úvodním poločase, který byl z obou stran velmi aktivní již v tom druhém vládl domácí favorit, který se snažil vstřelit třetí branku, s kterou by se mu určitě v odvetném duelu lépe dýchalo. Největší šanci měl kapitán Rodionov, který však nedokázal neposedný míč zkrotit a tak pokračovaly snahy o dobití branky, kterou střežil Rodgers. Tato snaha však každou minutou upadala a tak skóre, které svítilo na světelné tabuli v poločasové přestávce na ní je i po konci tohoto duelu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Míč však obrana Dundalku odvrací až na polovinu hřiště a to také bude asi poslední věc, která se v dnešním duelu udála.
     
    90+5
    Ještě je tu však šance pro Borisov, který se dostal k rohovému kopu, který bude rozehrávat Stasevic.
     
    90+4
    Navíc to nyní s aktivitou přehnal Massey a tak bude Borisov z vlastní poloviny rozehrávat volný kop.
     
    90+2
    Zdá se, že BATE se nakonec s vedením o jednu branku spokojí, protože momentálně kombinuje na své polovině a vyčkává na konec zápasu.
     
    90+1
    Jenže stejně jako po celý druhý poločas, tak ani tentokrát Dundalk nedokázal z této možnosti vytěžit vůbec nic a do útoku tak opět postupují domácí hráči.
     
    90
    Před brankou Borisova nyní může být rušno. Zbytečně fauloval Stasevic, který poslal k zemi Gannona a dává tak Irům šanci na ohrožení branky.
     
    89
    BATE se stále snaží o vstřelení branky, přece jen odjíždět do Irska s takto tenkým náskokem nemusí být ideální, další střelu tak vyslal Karnitskiy, ale střela Rogerse neohrozila.
     
    88
    Ovšem Dundalk o míč opět rychle přichází a tak hostující trenér využil další přerušení k poslednímu střídání. Hřiště opustil Horgan a na posledních pár minut nastupuje Byrne.
     
    87
    K následné rozehrávce trestného kopu se postavil Mladenovič, ale jeho dlouhý nákop v klidu chytá Rodgers a pokusí se tak rozjet jeden z posledních možných útoků svého týmu.
     
    86
    Na hřišti se nám přiostřuje a přicházejí další žluté karty. Tentokrát k potyčce došlo mezi Towellem a Karnitskiym, což sudí Glodovič vyřešil žlutou kartou pro oba aktéry.
     
    85
    Jenže Dundalk si míč dlouho neužil, po špatné rozehrávce se jej zmocnil Rios, kterého poslal k zemi O'Donell.
     
    84
    Máme zde první žlutou kartu, kterou si odnáší domácí Yablonski, ten nejdříve poslal k zemi Finna a následně ještě nesouhlasil s výrokem sudího, který mu za zbytečné slovní výlevy udělil kartu.
     
    82
    Zatím se však zdá, že Rios ani jeho spoluhráči se nebudou muset bránit tlaku svých soupeřů, naopak právě Dundalk se musí obávat, protože stále útočí BATE, tentokrát se po kombinaci dostal ke střele Karnitskiy, ale obrana jeho pokus zblokovala.
     
    80
    Druhé střídání tentokrát přichází na straně domácích. Ze hřiště lehkým krokem odchází Gordejchuk a na poslední minuty nastupuje bránit vedení Rios.
     
    79
    K jeho rozehrávce se opět postavil Stasevic, tentokrát však obránce hostí lehce odvrací a Rogers zůstává v klidu.
     
    78
    Jenže Dundalk se zatím nedokáže ve druhém poločase dostat do útočné pohody a stále se tak musí spíše bránit útočné snaze BATE, navíc po dalším útoku po křídle přichází rohový kop pro domácí.

    Dominik Špringer

    Branky: 10. Karnitskiy (Rodionov), 38. Yablonski (Stasevic) – 32. McMillan

    Karty:   84. Yablonski (BAT), 86. Karnitskiy (BAT) – 86. Towell (DAK)


    BATE Borisov: Chernik – Mladenovič, Milunovič, Dubra, Zhavnerchik – Yablonski – Stasevic, Baga(64. Nikolič), Karnitskiy, Gordejchuk(80. Rios) – Rodionov
    Náhradníci: Soroko – Volodko, Signevich, Rios, Nikolič, Gaiduchik, Aleksievich

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Gartland, Boyle, Massey – Shields – O'Donell, Towell, Horgan(88. Byrne) – McMillan(77. Finn), Mountney(70. Meenan)
    Náhradníci: Sava – Meenan, Kelly, Grimes, Finn, Byrne, Barrnett

    Rozhodčí: Glodovič – Milutinovič, Potočan
    Středa 22.07.2015
    Dundalk - BATE 0:0

    Karty:   23. Meenan (DAK), 75. Finn (DAK), 88. Massey (DAK), 90+3. Byrne (DAK) – 23. Mladenovič (BAT), 23. Baga (BAT), 90+1. Rios (BAT)

    bahis siteleri