Karabach – Rudar 0:0 (kon.) | Malmö – Žalgiris Vilnius 0:0 (kon.) | BATE – Dundalk 2:1 (kon.)
Celtic – Stjarnan 2:0 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Fola 1:1 (kon.)
konec
BATE Borisov
2:1 (2:1)
Dundalk FC
Středa 15.07.2015, 19:30 • Borisov Arena • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Ovšem Dundalk o míč opět rychle přichází a tak hostující trenér využil další přerušení k poslednímu střídání. Hřiště opustil Horgan a na posledních pár minut nastupuje Byrne.
     
    86
    Na hřišti se nám přiostřuje a přicházejí další žluté karty. Tentokrát k potyčce došlo mezi Towellem a Karnitskiym, což sudí Glodovič vyřešil žlutou kartou pro oba aktéry.
     
    84
    Máme zde první žlutou kartu, kterou si odnáší domácí Yablonski, ten nejdříve poslal k zemi Finna a následně ještě nesouhlasil s výrokem sudího, který mu za zbytečné slovní výlevy udělil kartu.
     
    80
    Druhé střídání tentokrát přichází na straně domácích. Ze hřiště lehkým krokem odchází Gordejchuk a na poslední minuty nastupuje bránit vedení Rios.
     
    77
    Na řadě je další střídání, že hřiště odchází střelec jediné branky Dundalku McMillan a nahrazuje jej Finn.
     
    70
    Ještě před rozehráním standardní situace si první střídání připravil i hostující trenér, ze hřiště odchází Moutney a o vyrovnávaní branku se pokusí Meenan.
     
    64
    První střídání tohoto zápasu si přichystal domácí trenér, ze hřiště odešel Baga a nahrazuje jej Nikolič.
     
    53
    Z ničeho nic se sám před brankářem objevil domácí kapitán Rodionov, obraný odkop k překvapení všech skončil přesně na kopačce tohoto hráče, ten však v dobré příležitost míč špatně zpracoval a Rogers včasným vyběhnutím překazil možnou gólovou radost BATE.
    38. Evgeny YABLONSKI - 2:1
     
    38
    BATE Borisov právě vstřelil branku!

    Domácí BATE se znovu dostává do vedení! Moutney fauloval na polovině hřiště, následně přišla rychlá rozehrávka na Staseviče, který míč zpracoval a předložil jej Evgeni YABLONSKIMU, který zpoza velkého vápna vyslal nádhernou střelu, která se o tyč odrazila za záda bezradného Rogerse.
    32. David MCMILLAN - 1:1
     
    32
    Dundalk právě vstřelil branku!

    Velká chyba v obraně domácích! Z ničeho nic se tak Dundalk dostává k vyrovnává. Milunovič odkopával míč, který však trefil jednoho z hráčů do zad a odrazil se k úplně volnému Davidu McMILLANOVI, který se tentokrát nemýlil a prostřelil Chernikova.
    20. Chernik vytáhl hlavičku hostujícího stopera ven z branky!
     
    20
    Skutečně horké chvilku nyní prožívá obraně BATE! Chernik se po rohovém kopu musel znovu vytáhnout, když vyrazil míč, který letěl do levé šibenice! Tentokrát to byl stoper Boyle, který se nyní drží za hlavu, následovat bude další rohový kop.
    18. Hosté neproměnili obrovskou příležitost!
     
    18
    Tak to je neuvěřitelné! Po pravé straně se prodral Towell, který předložil centr přesně na hlavu McMillanovi, jeho hlavičku z brankové čáry vyrazil domácí obránce Milunovič, jenže míč opět odrazil k útočníkovi Dundalku, který z malého vápna přestřelil prázdnou branku!
    10. Alexandr Karnitskij - 1:0
     
    10
    BATE Borisov právě vstřelil branku!

    Nyní však ona chyba přišla! Obrana Dundalku špatně rozehrála, na polovině hřiště se míče zmocnil Rodionov, který potáhl míč a předložil přihrávku Aleksandrovi KARNITSKIYMU, který se z hranice vápna nemýlil.

    Dominik Špringer

    Branky: 10. Karnitskiy (Rodionov), 38. Yablonski (Stasevic) – 32. McMillan

    Karty:   84. Yablonski (BAT), 86. Karnitskiy (BAT) – 86. Towell (DAK)


    BATE Borisov: Chernik – Mladenovič, Milunovič, Dubra, Zhavnerchik – Yablonski – Stasevic, Baga(64. Nikolič), Karnitskiy, Gordejchuk(80. Rios) – Rodionov
    Náhradníci: Soroko – Volodko, Signevich, Rios, Nikolič, Gaiduchik, Aleksievich

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Gartland, Boyle, Massey – Shields – O'Donell, Towell, Horgan(88. Byrne) – McMillan(77. Finn), Mountney(70. Meenan)
    Náhradníci: Sava – Meenan, Kelly, Grimes, Finn, Byrne, Barrnett

    Rozhodčí: Glodovič – Milutinovič, Potočan
    Středa 22.07.2015
    Dundalk - BATE 0:0

    Karty:   23. Meenan (DAK), 75. Finn (DAK), 88. Massey (DAK), 90+3. Byrne (DAK) – 23. Mladenovič (BAT), 23. Baga (BAT), 90+1. Rios (BAT)

    bahis siteleri