Karabach – Rudar 0:0 (kon.) | Malmö – Žalgiris Vilnius 0:0 (kon.) | BATE – Dundalk 2:1 (kon.)
Celtic – Stjarnan 2:0 (kon.) | Dinamo Záhřeb – Fola 1:1 (kon.)
konec
BATE Borisov
2:1 (2:1)
Dundalk FC
Středa 15.07.2015, 19:30 • Borisov Arena • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše, přeji příjemný zbytek středečního večera a u dalšího přenosu se těším nashledanou. (21:26:23)
     
    Máme tu konec prvního zápasu předkola Ligy mistrů mezi BATE Borisov a Dundalk FC. Po úvodním poločase, který byl z obou stran velmi aktivní již v tom druhém vládl domácí favorit, který se snažil vstřelit třetí branku, s kterou by se mu určitě v odvetném duelu lépe dýchalo. Největší šanci měl kapitán Rodionov, který však nedokázal neposedný míč zkrotit a tak pokračovaly snahy o dobití branky, kterou střežil Rodgers. Tato snaha však každou minutou upadala a tak skóre, které svítilo na světelné tabuli v poločasové přestávce na ní je i po konci tohoto duelu.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Míč však obrana Dundalku odvrací až na polovinu hřiště a to také bude asi poslední věc, která se v dnešním duelu udála.
     
    90+5
    Ještě je tu však šance pro Borisov, který se dostal k rohovému kopu, který bude rozehrávat Stasevic.
     
    90+4
    Navíc to nyní s aktivitou přehnal Massey a tak bude Borisov z vlastní poloviny rozehrávat volný kop.
     
    90+2
    Zdá se, že BATE se nakonec s vedením o jednu branku spokojí, protože momentálně kombinuje na své polovině a vyčkává na konec zápasu.
     
    90+1
    Jenže stejně jako po celý druhý poločas, tak ani tentokrát Dundalk nedokázal z této možnosti vytěžit vůbec nic a do útoku tak opět postupují domácí hráči.
     
    90
    Před brankou Borisova nyní může být rušno. Zbytečně fauloval Stasevic, který poslal k zemi Gannona a dává tak Irům šanci na ohrožení branky.
     
    89
    BATE se stále snaží o vstřelení branky, přece jen odjíždět do Irska s takto tenkým náskokem nemusí být ideální, další střelu tak vyslal Karnitskiy, ale střela Rogerse neohrozila.
     
    88
    Ovšem Dundalk o míč opět rychle přichází a tak hostující trenér využil další přerušení k poslednímu střídání. Hřiště opustil Horgan a na posledních pár minut nastupuje Byrne.
     
    87
    K následné rozehrávce trestného kopu se postavil Mladenovič, ale jeho dlouhý nákop v klidu chytá Rodgers a pokusí se tak rozjet jeden z posledních možných útoků svého týmu.
     
    86
    Na hřišti se nám přiostřuje a přicházejí další žluté karty. Tentokrát k potyčce došlo mezi Towellem a Karnitskiym, což sudí Glodovič vyřešil žlutou kartou pro oba aktéry.
     
    85
    Jenže Dundalk si míč dlouho neužil, po špatné rozehrávce se jej zmocnil Rios, kterého poslal k zemi O'Donell.
     
    84
    Máme zde první žlutou kartu, kterou si odnáší domácí Yablonski, ten nejdříve poslal k zemi Finna a následně ještě nesouhlasil s výrokem sudího, který mu za zbytečné slovní výlevy udělil kartu.
     
    82
    Zatím se však zdá, že Rios ani jeho spoluhráči se nebudou muset bránit tlaku svých soupeřů, naopak právě Dundalk se musí obávat, protože stále útočí BATE, tentokrát se po kombinaci dostal ke střele Karnitskiy, ale obrana jeho pokus zblokovala.
     
    80
    Druhé střídání tentokrát přichází na straně domácích. Ze hřiště lehkým krokem odchází Gordejchuk a na poslední minuty nastupuje bránit vedení Rios.
     
    79
    K jeho rozehrávce se opět postavil Stasevic, tentokrát však obránce hostí lehce odvrací a Rogers zůstává v klidu.
     
    78
    Jenže Dundalk se zatím nedokáže ve druhém poločase dostat do útočné pohody a stále se tak musí spíše bránit útočné snaze BATE, navíc po dalším útoku po křídle přichází rohový kop pro domácí.
     
    77
    Na řadě je další střídání, že hřiště odchází střelec jediné branky Dundalku McMillan a nahrazuje jej Finn.
     
    76
    Nyní se přece jen uvedl Meenan o trochu lépe, vybojoval míč a navíc si vykoledoval faul, kterým se provinil Mladenovič.
     
    75
    Opět jej rozehrával Stasevic a dařilo se mu určitě lépe, než před malou chvilkou Meenanovi, míč doletěl až na hlavu Gordejchuka, který však posílá míč hodně mimo.
     
    74
    Na druhé straně hřiště přišel rychlý útok po pravé straně hřiště a po zblokovaném centru si tentokrát rohový kop vyzkouší BATE.
     
    73
    Další rohový kop rozehrával nový muž na hřišti Meenan, vůbec se mu však nepodařil a následně navíc fauluje Nikoliče.
     
    72
    Jenže Dundalk pokračuje v útočném snažení, výkop Chernika si stáhl O'Donell, který poslal míč na Horgana a ten vybojoval rohový kop.
     
    71
    Po dlouhé době musel být v pozornosti také Chernik, jelikož se ke střeleckému pokusu dostal Towell, ale jeho střela letí mimo.
     
    70
    Ještě před rozehráním standardní situace si první střídání připravil i hostující trenér, ze hřiště odchází Moutney a o vyrovnávaní branku se pokusí Meenan.
     
    69
    Na druhé straně se tentokrát proti pravidlům provinil Milunovič, který poslal k zemi McMillana.
     
    68
    Míč letěl do autu, následně opět BATE rychle rozehrálo a přišel centr do pokutového území, na který si naběhl Mladenovič, ale jeho slabý pokus lehce chytá Rogers.
     
    67
    Irský celek zatím pro BATE není takovým soupeřem, jako v úvodním poločase a nyní to je spíš o domácích hráčích, jestli se jim podaří vstřelit další branku. Po dalším faulu Moutneyho se málem do nebezpečné pozice prodral Rodionov, ale na poslední chvíli jeden z obránců míč odkopává do bezpečí.
     
    66
    Jenže jemu se rozehrávka vůbec nepovedla a na druhou stranu tak opět míří rychlý protiútok, který nakonec zakončil nový muž na hřišti Nikolič, ale jeho pokus zablokovala obrana.
     
    65
    Následně fauluje Yablonski a zajímavou standardní situaci bude rozehrávat O'Donell.
     
    64
    První střídání tohoto zápasu si přichystal domácí trenér, ze hřiště odešel Baga a nahrazuje jej Nikolič.
     
    62
    V krátkém sledu byl znovu v akci praporek pomezního sudího, který tentokrát zastavil v dobré pozici Gordejchuka, avšak třetí branka pro domácí celek visí ve vzduchu!
     
    61
    Opět se do útoku hnalo BATE, ale tentokrát jej přerušil rozhodčí, když se Mladenovič ocitl v postavení mimo hru.
     
    60
    Tentokrát již byl rohový kop mnohem lepší a k hlavičce se dostal Baga, ten však špatně načasoval svůj výskok a v záklonu posílá míč vysoko nad.
     
    59
    Tento rohový kop rozehrával Stasevic a dá si následně druhý pokus, protože Boyle míč opět posílá na roh.
     
    58
    Navíc po dlouhém nákopu přišel další rychlý protiútok a centr do pokutového území, kde se ke střele prodral Karnitskiy, ale jeden z obránců jeho hlavičku tečuje na rohový kop.
     
    57
    Na druhé straně hřiště opět přišel faul, když útočné snažení Dundalku přerušil Baga, jenže následný dlouhý míč doletěl až k Chernikovi, který tak pro domácí ušetří další drahocenné vteřinky.
     
    56
    Znovu ožívali domácí fanoušci, kteří vycítili další dobrou šanci svého celku. Do útoku se znovu valila modrá hradba, ale přečíslení špatně vyřešil Stasevic, který při důležité přihrávce podklouzl.
     
    55
    Tlak Borisova nadále roste, u rohového praporku zpracoval přetažený centr Zhavnerchik, který se po kombinaci s Yablonskim dostal až do pokutového území, kde však opět zasahuje Rogers.
     
    54
    Po rychlém protiútoku se po centru dostal k zakončení Massey, ten však v pádu mířil mimo.
     
    53
    Z ničeho nic se sám před brankářem objevil domácí kapitán Rodionov, obraný odkop k překvapení všech skončil přesně na kopačce tohoto hráče, ten však v dobré příležitost míč špatně zpracoval a Rogers včasným vyběhnutím překazil možnou gólovou radost BATE.
     
    52
    Následoval dlouhý nákop do pokutového území, s kterým si však obrana domácích poradila a navíc následně fauloval Massey.
     
    51
    Nyní si poprvé ve druhé půli zkusí zaútočit hostující hráči, Milunovič fauloval Moutneyho a Dundalk bude rozehrávat standardní situaci.
     
    50
    Opět se domácí hráči dostali k pokutovému území, tentokrát po levé straně unikal Karnistkiy, ale při centru mu míč lehce odskočil a končí za brankovou čarou, znovu tak bude rozehrávat Rodgers.
     
    49
    Po jeho následném výkopu však míč na své polovině opět získává Borisov, který tak znovu začíná postupný útok.
     
    48
    Po dlouhé kombinaci se domácí hráči dostali až před pokutové území Dundalku, zde jim však míč odskakuje a poprvé ve druhém poločase si míč osahá Rogers.
     
    47
    Druhý poločas zahájili svou rozehrávkou hostující hráči, ale o míč rychle přicházejí a kombinuje tak BATE.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:32.
     
    Máme za sebou prvních 45 minut, ve kterých nebyl ani jeden z celků jasně lepším týmem, ale šťastnější odchází do kabin domácí BATE. Právě Borisov poprvé udeřil, když po špatné rozehrávce vypíchl míč Rodionov a vybídl ke skórování Karnitskiye, který si nemýlil. Na druhé straně následně přišla doslova smrtící pětiminutovka, když nejdříve McMillan přestřelil prázdnou branku a poté Chernikov vytáhl gólovou hlavičku Boyla. Přece jen se následně Dundalk dostal k vyrovnání, když tentokrát chybovala obrana domácích a míč se odrazil přesně k McMillanovi, který se tentokrát nemýlil. Avšak vedení zpět na stranu domácích naklonil Yablonski, který zpoza vápna vyslal nádhernou střelu, která nakonec znamená poločasové vedení.
    Po úvodním poločase je ve vedení BATE!

     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Tak mohlo být znovu vyrovnáno! Na rohový kop, který opět zahrával Horgan si naskočil Gartland, ale v dobré pozici míč poslal hodně nad.
     
    45
    Towell také dotáhl míč až k rohovému praporku, odkud se snazal poslat centr před branku Chernika, ale jeden z domácích obránců centr zblokoval na rohový kop.
     
    44
    Z následného centru do pokutového území však pro obrana Dundalku nevzniklo nic nebezpečného a naopak Towell táhne rychlý protiútok svého celku.
     
    43
    Rychlá rozehrávka BATE přinesla další zajímavou situaci, kterou tentokrát přerušil Mountney, což znamená další standardní situaci pro Borisov.
     
    42
    Obrana Dundalku momentálně nestíhá a Massay musel znovu na levé straně hřiště přerušit rychlý útok domácích.
     
    41
    Poslední minuty nyní jasně patří domácímu BATE, které je opět po vstřelené brance aktivnější a snaží se znovu překonat obranu svého soupeře.
     
    39
    Hned po rozehrávce fauloval Baga a Massay bude rozehrávat standardní situaci.
    38. Evgeny YABLONSKI - 2:1
     
    38
    BATE Borisov právě vstřelil branku!

    Domácí BATE se znovu dostává do vedení! Moutney fauloval na polovině hřiště, následně přišla rychlá rozehrávka na Staseviče, který míč zpracoval a předložil jej Evgeni YABLONSKIMU, který zpoza velkého vápna vyslal nádhernou střelu, která se o tyč odrazila za záda bezradného Rogerse.
     
    37
    K dalšímu střeleckému pokusu se dostal Stasevic, ale tentokrát Rogers chytá.
     
    35
    Jenže tentokrát o míč přišel Towell, který tak nabídl míč Stasevičovi, který poslal dlouhý míč za obranu na Bagu, který však v dobré příležitosti špatně zpracoval, ale následně předložil míč Mladenovičovi, který v dobré pozici trefil jednoho z obránců.
     
    34
    Zbytečně inkasovaná branka trochu zamávala s hrou BATE a nyní tak znovu kombinují hráči Dundalku.
    32. David MCMILLAN - 1:1
     
    32
    Dundalk právě vstřelil branku!

    Velká chyba v obraně domácích! Z ničeho nic se tak Dundalk dostává k vyrovnává. Milunovič odkopával míč, který však trefil jednoho z hráčů do zad a odrazil se k úplně volnému Davidu McMILLANOVI, který se tentokrát nemýlil a prostřelil Chernikova.
     
    31
    Znovu to byl Rodionov, který běžel sám na hostujícího brankáře, v zajímavé situaci jej však zastavil praporek pomezního rozhodčího.
     
    29
    Následný výkop Rogerse však na polovině hřiště přebírají znovu hráči BATE a po kombinaci se k zajímavé střele dostal Rodionov, jeho skákavý pokus skončil těsně vedle.
     
    28
    K odraženému míči se na u rohového praporku dostal Stasevic, který se s míčem vymotal až na kraj velkého vápna, ale jeho následný pokus o obstřel končí hodně nad.
     
    27
    Situace se nyní obrací a jsou to hráči BATE, kteří se snaží dostat do vápna svého soupeře, ke střele se dostal Gordejchuk, ale jeho střela byla zblokována.
     
    26
    Po dlouhém nákopu propadl jeden z hostujících obránců a do vápna se dral Stasevic, po kontaktu s Gartlandem padá, ale rozhodčí zůstává k nevoli domácích fanoušků v klidu.
     
    25
    Nyní už tlak hostujících hráčů upadá a Borisov nyní kombinuje na polovině hřiště.
     
    23
    Obrana BATE si stále nemůže oddychnout, tentokrát fauloval Karnitskiy a je tu další volný přímý kop pro hostující celek.
     
    22
    Odražený míč si však znovu pod svou kontrolu dostali hráči Dundalku a byl to útočník McMillan, který vyslal další střelecký pokus, tentokrát však domácí brankář nemusel zasahovat.
     
    21
    Stejně jako před malou chvilkou rozehrával rohový kop Horgan a znovu ho nezahrál špatně, míč letěl do malého vápna, kde si ho však ve skrumáži našel Chernik a vyráží ho pryč.
    20. Chernik vytáhl hlavičku hostujícího stopera ven z branky!
     
    20
    Skutečně horké chvilku nyní prožívá obraně BATE! Chernik se po rohovém kopu musel znovu vytáhnout, když vyrazil míč, který letěl do levé šibenice! Tentokrát to byl stoper Boyle, který se nyní drží za hlavu, následovat bude další rohový kop.
     
    19
    Hostující hráči vycítili šanci! Tentokrát se ke střele dostal Massey a Chernik vyráží na první rohový kop zápasu.
    18. Hosté neproměnili obrovskou příležitost!
     
    18
    Tak to je neuvěřitelné! Po pravé straně se prodral Towell, který předložil centr přesně na hlavu McMillanovi, jeho hlavičku z brankové čáry vyrazil domácí obránce Milunovič, jenže míč opět odrazil k útočníkovi Dundalku, který z malého vápna přestřelil prázdnou branku!
     
    16
    Bojuje se stále především ve středu hřiště, u míče jsou převážně stále obránci Dundalku a po následné útočné přihrávce dobře napadají hráči BATE a nepouští své soupeře prakticky k ničemu.
     
    14
    Po rychlé rozehrávce tentokrát fauloval Baga a Dundalk stále zůstává u míče a pokouší se najít skulinku v kompaktně hrající obraně domácích.
     
    13
    Další faul si vykoledoval O'Donell, což znamená další zajímavou standardní situaci pro Dundalk.
     
    11
    Dundalk se snaží na vzniklou situaci rychle reagovat, ale krom úvodního střeleckého pokus se hostujícím fotbalistům zatím nepovedlo dostat se ani do blízkosti pokutového území svého soupeře.
    10. Alexandr Karnitskij - 1:0
     
    10
    BATE Borisov právě vstřelil branku!

    Nyní však ona chyba přišla! Obrana Dundalku špatně rozehrála, na polovině hřiště se míče zmocnil Rodionov, který potáhl míč a předložil přihrávku Aleksandrovi KARNITSKIYMU, který se z hranice vápna nemýlil.
     
    8
    Ani jeden z celků se v úvodních minutách nikam nežene a je vidět, že nikdo nechce udělat zbytečnou chybu, u míče jsou nyní častěji hráči Dundalku, kteří kombinují na vlastní polovině.
     
    6
    Hra je zatím plná nepřesností a míč momentálně léta mezi pokutovým územím obou celků, více ve hře jsou tak Chernik s Rogersem, který si alespoň prozkouší svou rozehrávku nohou.
     
    5
    Po začáteční aktivitě hostujícího celku již pomalu přebírá iniciativu favorit tohoto duelu a Rogers v bráně Dundalku musel vyřešit první centr do svého pokutového území.
     
    3
    Z poloviny hřiště přišel dlouhý nákop, který však domácí obrana odvrátila, ale hostující celek zůstává stále s míčem u kopaček a McMillan vyslal první střelu zápasu, kterou však obrana BATE zblokovala.
     
    2
    Úvodní rozehrávku obstaralo domácí BATE, ale hned po několika sekundách přišel úvodní faul, který si připsal domácí Dubra a Dundalk bude rozehrávat první standardní situaci zápasu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    BATE Borisov: Chernik – Mladenovič, Milunovič, Dubra, Zhavnerchik – Yablonski – Stasevic, Baga, Karnitskiy, Gordejchuk – Rodionov
    Náhradníci: Soroko – Volodko, Signevich, Rios, Nikolič, Gaiduchik, Aleksievich

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Gartland, Boyle, Massey – Shields – O'Donell, Towell, Horgan – McMillan, Mountney
    Náhradníci: Sava – Meenan, Kelly, Grimes, Finn, Byrne, Barrnett

    Rozhodčí: Glodovič – Milutinovič, Potočan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    BATE Borisov

    Svěřenci trenéra Alyaksandra Yermakoviche jsou ve fotbalové Evropě úplně jiným celkem než Dundalk a tak je BATE po zásluze velkým favorite na postup. Klub, který byl založen v roce 1973, ale po dlouhých problémech byl znovu obnoven, až v sezoně 1996 momentálně vládne fotbalu v Bělorusku a své soupeře přivítá v nové aréně, která pojme 13126 diváků a nejspíše bude vyprodáno! Borisov Arena, jak je název tohoto moderního stánku je na mapě Borisova teprve od minulého roku.

    Stejně jako v Irsku, tak i v Bělorusku probíhá fotbalová sezona stejným systémem, ale prvenství BATE v tamní Belarusian Premier League určitě nebylo žádným překvapením. Tento celek, který v nejvyšší soutěži bojuje od roku 1997 vyhrál od té doby 11 mistrovských trofejí! Tu první v již v sezoně 1999 a od roku 2006 nezná tamní nejvyšší soutěž jiného vítěze. K tomu navíc BATE zvítězilo 3x v domácím poháru a 5x v Superpoháru.

    Stejně jako v Irsku, tak i v Bělorusku je již sezona v plném proudu a má za sebou zatím 14. kol a BATE je alespoň o trochu více dominantní, než právě Dundalk. Hráči tohoto celku totiž ještě neprohráli, pouze 2x remizovali a inkasovali čtyři branky! To znamená, že se ziskem 38 bodů jasně vládnou tabulce s již velmi dobrým náskokem na nejbližší pronásledovatele. K tomu všemu navíc porazili na úvod sezony Soligorsk a vyhráli tak další Superpohár.

    Na rozdíl od svého soupeře má také BATE velké zkušenosti s fotbalovými soutěžemi v Evropě. Od sezony 1999/2000 tento celek ani jednou nechyběl v bojích buď v Evropské lize, nebo právě v Lize mistrů. Co se týče Evropské ligy, tak zde se tento celek dostal nejdále v sezoně 2010/2011 a 2012/2013, kdy se představil ve vyřazovacích bojích, v prvním případě BATE prohráli kvůli inkasované brance na domácím stadionu s PSG, v další sezoně pak o jednu branku padlo s Fenerbahce. V Lize mistrů se již běloruský klub představil celkem 4x v základní části a nejlépe na tom byl právě v roce 2012/2013, kdy skončil ve skupině na 3. místě, ale v milionářské soutěži si již připsal remízy s Juventusem, AC Milan nebo vítězství nad Bayernem Mnichov.
     
    Dundalk FC

    The Lilywhites, tak se přezdívá klubu, který se na fotbalové mapě nachází od roku 1903 a své zápasy hraje na stadionu Oriel Park, který pojme pouze 4500 diváků. To je ve zkratce Dundalk FC, poslední mistr Premier Division, tedy nejvyšší soutěže v Irsku.

    Jak je určitě známo, tak soutěž v Irsku se hraje jiným systémem, než který známe my a místo klasické podzimní a jarní části probíhá sezona pouze v jednom roce. Právě v tom minulém, tedy pro Dundalk v sezoně 2014 tento klub dosáhl nečekaného úspěchu, když dokázal opanovat domácí soutěž. Titul vybojovali hráči tohoto celku po dlouhých 19 letech, když se naposledy radovali v sezoně 1995. Od té doby dokázal tento celek zvítězit ještě v roce 2002 v FAI Cupu, ale to bylo vše.

    Zlom nastal právě minulý rok, kdy si Dundalk v posledním kole vybojoval mistrovský titul v souboji s Cork City a k tomu všemu zvítězil v domácím ligovém poháru. Tento rok již také fotbalové sezona v Irsku jede na plné obrátky a Dundalk zatím znovu vládce domácí soutěžži, když z 19 možných zápasů si připsal jedinou porážku a na svém kontě má již 50 bodů. K tomu všemu si navíc hráči odnesli další trofej, když zvítězili v domácím Superpoháru, když porazili 2:1 St. Patricks.

    V tomto století se Dundalk představil v Evropě pouze ve třech případech. V sezoně 2002/2003 schytal v úvodním předkole 9 branek od Varaždinu. V sezoně 2010/2011 sice prošel před úvodní kole, ale v tom druhé dostal tentokrát 8 branek od Levski Sofia, ale v minulé sezoně to již bylo mnohem lepší, když ve druhém předkole Evropské ligy hodně irští hráči potrápili Hajduk Split.
     
    Dobrý středeční podvečer, Liga mistrů již postoupila do další části a před námi je druhé předkolo, které se právě dnes bude dohrávat na pěti stadionech. Zápasem, který nás zajímá v tomto přenosu je střetnutí mezi BATE Borisov a Dundalk FC. Začátek zápas je naplánován na 19:30 a zápasem Vás provedu já, Dominik Špringer.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Dominik Špringer

    Branky: 10. Karnitskiy (Rodionov), 38. Yablonski (Stasevic) – 32. McMillan

    Karty:   84. Yablonski (BAT), 86. Karnitskiy (BAT) – 86. Towell (DAK)


    BATE Borisov: Chernik – Mladenovič, Milunovič, Dubra, Zhavnerchik – Yablonski – Stasevic, Baga(64. Nikolič), Karnitskiy, Gordejchuk(80. Rios) – Rodionov
    Náhradníci: Soroko – Volodko, Signevich, Rios, Nikolič, Gaiduchik, Aleksievich

    Dundalk FC: Rogers – Gannon, Gartland, Boyle, Massey – Shields – O'Donell, Towell, Horgan(88. Byrne) – McMillan(77. Finn), Mountney(70. Meenan)
    Náhradníci: Sava – Meenan, Kelly, Grimes, Finn, Byrne, Barrnett

    Rozhodčí: Glodovič – Milutinovič, Potočan
    Středa 22.07.2015
    Dundalk - BATE 0:0

    Karty:   23. Meenan (DAK), 75. Finn (DAK), 88. Massey (DAK), 90+3. Byrne (DAK) – 23. Mladenovič (BAT), 23. Baga (BAT), 90+1. Rios (BAT)

    bahis siteleri