Myjava – Trenčín 0:1 (kon.) | Michalovce – Zlaté Moravce 2:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:1 (1:1)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 08.08.2015, 19:00 • Mestský futbalový štadión v Michalovciach • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    66
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil MARTIN REGÁLI.
    Domáci futbalisti idú v krátkosti po vylúčení Školnika do vedenia! Presadil sa MARTIN REGÁLI, ktorý si zbehol do šestnástky na center z ľavej strany ihriska a technickou strelou z prvej prekonal Ranilovića. Nepoviem Vám však kto asistoval, keďže všetci hráči následne vytvorili veľké kĺbko radosti pri vlastnej striedačke.
     
    45
    Zlaté Moravce dali gól!
    Gól strelil ARMANDO MANCE.
    A je vyrovnané a to z nenápadnej akcie hostí. Po centri jedného z hráčov ViONU z ľavej strany sa k hlavičke dostal ARMANDO MANCE, ktorý loptu nasmeroval do zeme a tá sa následne dostala za chrbát Matúša Kiru, ktorý nestačil zareagovať.
     
    26
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil STANISLAV DANKO.
    Krásny moment na štadióne MFK Zemplín! STANISLAV DANKO teraz napravil predchádzajúci moment, kedy sa mu nevydaril priamy voľný kop, počkal si pred hranicou veľkého vápna na odrazenú loptu a z voleja ju nechytateľne napálil za chrbát Ranilovića

    Jakub Bobovič

    Branky: 26. Danko, 66. Regáli – 45. Mance

    Karty:   85. Turík (MIC), 87. Nworah (MIC) – 25. Školnik (ZMO), 76. Glavaš (ZMO), 90+3. Perić-Komšić (ZMO)   64. Školnik (ZMO)   87. Milojević (ZMO)


    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Šimčák, Sanchez Caballero (46. Gallo), Podhorin – Turík, Regáli (78. Leško), Kunca (C), Danko, Grič – Hamuľák (72. Nworah), Koscelník.
    Náhradníci: Raška – Gallo, E. Mensah, Leško, Bayón, Nworah.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Ranilović – Perić-Komšić, Milojević, Samateh, Majkić – Krznarić, Školnik, Orávik (C), Glavaš (78. Burić) – Tipurić, Mance (61. Cebara).
    Náhradníci: Novota – Cebara, Rejdovian, Mrsić, Kovjenić, Burić.

    Rozhodčí: Kráľovič – Tomčík, Bóllo (Sedlák)

    Diváci: 3 385
    bahis siteleri