Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (2:0, 0:0, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 10.08.2015, 16:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    S konstatováním, že Havlíčkobrodští si smlsli na týmu z Českých Budějovic a uštědřili mu pětibrankový debakl, se s Vámi loučím. Užijte si zbytek dnešního večera, naložte se někam do vody a nezapomeňte sledovat další onlajn přenosy! Na počtenou! (18:02:39)
     
    Ve třetí třetině se domácímu mužstvu povedla kanonáda, když dvakrát skórovali v oslabení a jednou při hře pěti proti pěti. Všechny góly byly obdobné – po rychlém brejku a samostatném nájezdu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Bruslaři přerušili kombinaci hostů a vyhazují. Budějce to dnes budou mít s nulou na kontě vstřelených gólů.
     
    59:20
    Tak ještě jedno vyloučení. Hned po návratu Robina Rákosníka na led se provinil sekáním Vojtěch Veverka (HBR), který je vyloučen. Motor má šanci na čestný zásah.
     
    58:05
    Broďáci jsou kompletní a sami se tlačí do šancí, které se však nedaří proměnit. Blízko ke gólu byl Patrik Hrabaň, ale střelu z levého křídla vyrazil Vokůrka nad.
     
    57:04
    Teď se Bruslařům povedlo vymanit z tlaku Motoru a dokonce vypálili do Vokurkovy hrudi. Před ním pak zahrál vysokou holí Robin Rákosník (MCB), jenž putuje na trestnou.
     
    56:45
    Zatím to tak nevypadá, anžto se Jihočeši drží před domácí klecí. Jejich akce však postrádají střelbu, a tak je Hanák bez práce.
     
    55:34
    Další trest pro domácí tým. Dokáží zužitkovat i vyloučení Jiřího Vlacha (HBR), který se provinil hákováním?
     
    55:06
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Hokejisté Motoru se rázem ocitli v jiném časovém pásmu. Ačkoliv na hodinách na stadionu v Kotlině svítí šest hodin, hostům právě odbila pátá. A to po další parádní přímočaré akci. Vše začal Lukáš Beran, jenž nalil kotouč přes půl kluziště na DAVIDA MICHÁLKA, který se objevil za defenzivou hostů, naznačil brankaři kličku doprava, ale kotouč mu prostřelil kolem levé tyče za záda. Asistence: Lukáš Beran.
     
    54:14
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ovšem přátelé, to byla akce! Nejprve se svezl po ledě čárový rozhodčí, který připravil antré JIŘÍMU VLACHOVI, který obral ve středním pásmu protihráče o kotouč a za podpory na trestné lavici sedícího spoluhráče nejprve naznačil jednomu hráči kličku doleva, prohodil mu puk pod bruslemi a objel ho zprava. Tím se dostal před Vokůrku, kterého pokořil efektní kličkou mezi betony. Bez asistence.
     
    53:17
    Motor se na úvod početní převahy dopustil zakázaného uvolnění, takže se těžiště hry přesouvá k Vokůrkovi.
     
    52:52
    Nechtěné, ale bylo to a jsou za to dvě minuty. Taková je obhajoba vyloučení Vojtěcha Veverky (HBR), který zahrál před Vokůrkou vysokou holí.
     
    52:44
    Domácí tým se propašoval do útočného pásma a několikrát nebezpečně zamíchal s kotoučem a nakonec i vystřelil. Pokus Vojtěcha Veverky ale skončil jen na Vokůrkovi.
     
    51:47
    Bruslaři jsou kompletní. Motor se na konci přesilovky sám obral o šanci zbrklým icingem. Pak se ale dostal znovu do pásma, to již při plném počtu, a Robin Rákosník tvrdou dělovkou z levého kruhu poslal k ledu Radima Škrdletu, jenž schytal pořádné dělo do kolena.
     
    50:31
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři udeřili potřetí a potřetí v jiné herní situaci. Po gólu v plném počtu a přesilovce přichází branka i v oslabení. Nedůraznou střelu Kryštofa Švagra zpracoval nohou Jiří Kopic, jenž poslal rychlý pas za obranu na šikovně si najíždějícího VOJTĚCHA VEVERKU, jenž si odmítl protihráče, najel si před Pavla Vokůrku, kterému pak zápěstní ranou vymetl pavučiny v pravém horním rohu. Asistence: Jiří Kopic.
     
    50:12
    Pořádný tak také na druhé straně! Motor několikrát nebezpečně vypálil, ale dvakrát skvěle zasáhl Miroslav Hanák a dalších asi pět ran mířilo vedle.
     
    49:29
    Přesně ve chvíli, kdy Motor přežil šanci Davida Michálka, jenž pálil vedle, a vrátil se na led potrestaný Tejko, jede na trestnou domácí hráč. Za hákování vyfasoval dvě minuty Vojtěch Holenda (HBR).
     
    48:13
    Tak teď musí mít budějcká střídačka pořádně opocené suspenzory! Nejprve vytáhl z torničky nádhernou dělovku od modré Jiří Benák a puk se po odrazu od spojnice motal na brankové čáře, odkud byl nakonec odpálen k Jiřímu Kopicovi, který také vytáhl solidní ránu. Tu zastavil pohotovým betonem Pavel Vokůrka, který pak ve všech možných pozicích, jen ne vestoje, zlikvidoval snad šest dorážek!
     
    47:27
    Domácí měli šanci, kterou zastavil až Filip Ruprecht (MCB) sekáním. Přesilovka pro domácí výběr.
     
    46:33
    Pozor na druhé straně! Vojtěch Veverka uháněl osamocen na Pavla Vokůrku, který jej dobře vystál a Veverka pak při střele k tyči minul klec!
     
    45:45
    Oliver Pánek napřáhl na pravém kruhu a tvrdou dělovkou rozesmál jen zadní hrazení. Puk ale dojel Radim Škrdleta, jenž zakončoval do poloodkryté klece, ale jako po mávnutí kouzelné hůlky vyletěl proti projektilu Hanákův beton, který vykopl touš za bránu.
     
    44:53
    Bum, prásk! Kolem Hanáka létá puk za pukem, ale ani jeden nejde do kasy. Všechny pokusy Českých Budějovic končí v propadlišti dějin na zadním mantinelu.
     
    43:46
    Motor se tlačí před domácí svatyni a Havlíčkobrodští mají plnou výstroj práce s odklízením nebezpečných akcí. Nejvíce zlobí Oliver Pánek, který dokonce vypálil, ale jen do Hanákových betonů.
     
    42:53
    Velký závar nyní předvedli Bruslaři, kteří se natlačili před Pavla Vokůrku. Patrik Hrabaň byl ale jediným, který ze změti holí dokázal vystřelit, ovšem neměl dost prostoru na to, aby trefil něco jiného, než betony brankáře.
     
    41:52
    Motor dokázal vyhodit a málem ještě skóroval, protože Miroslav Hanák předvedl neskutečnou minelu. Vydal se totiž nazdařbůh k mantinelu odpálit puk, jenže jel jako na nedělní výlet do Popovic a kotouč dříve dostihl Tomáš Štauber, který nakonec nic neprovedl díky pohotovému zásahu obránce.
     
    41:04
    Patrik Hrabaň měl teď velké štěstí. Zariskoval a při objíždění Miroslava Tejka (MCB) před bránou přišel o kotouč, jenže vzápětí byl podražen právě Tejkem. Nebýt toho, stál by Tintěra sám před gólmanem.
     
    40:15
    Motor začal zostra a hned se prodral do zakončení. Nepříliš dobře ochucenou střelu od Olivera Pánka z levého křídla si v klidu čapl Hanák.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Všichni jsou už na ledě, buenos dias, začínáme!
     
    Třetí třetina bude začínat přibližně okolo 17:25.
     
    Druhá perioda jest za námi. Viděli jsme mnoho zajímavých akcí a šancí, leč ani jedna nebyla proměněna. Co se však měnilo, byli brankáři, kteří se ukazují býti i přes dlouhé mrznutí na střídačce stále ještě dobře zahřátí.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    V závěru ještě tlačili celek z Vysočiny a po nahrávce Michala Němce přišla solidní střela z pravého kruhu, kterou však s ledovým klidem čapl do lapačky Pavel Vokůrka.
     
    38:38
    Kryštof Švagr se do toho znovu opřel! Tvrdá rána z pravého kruhu mířila pod horní tyč, ale proti byl bravurní zákrok jednoho z beků, který svým ramenem odrazil kotouč do rohu. Tam se puku chopil další Jihočech, který ho poslal křížem na Jiřího Jelínka, proti jehož zakončení do poloodkryté svatyně vytáhl skvělý zákrok Miroslav Hanák!
     
    38:05
    Domácí jsou kompletní. Ke konci přesilovky vypálil dělovku od modré Kryštof Švagr, ovšem kotouč zamířil podél bližší tyče jen na zadní mantinel.
     
    37:25
    Podruhé v krátkém časovém sledu letí puk ven z obranného pásma Havlíčkova Brodu. Miroslav Hanák si zatím nesáhl na touš.
     
    36:34
    Motor sice vyhrál vhazování, ale nakonec kotouč ztratil a Lukáš Beran ho vylifroval ven a ještě stihl udělat humbuk před Vokůrkou.
     
    36:05
    Daniel Králíček (HBR) evidentně vyhledává rád souboje u mantinelu a umí přitvrdit. Podruhé jde totiž na trestnou lavici, tentokrát za vražení na hrazení.
     
    35:39
    Ihned po bully na obranné modré čáře se dral do útoku Dyma Torba, ladně si obhodil dva hráče, ale nakonec narazil na Jiřího Kopice, který mu na modré čáře vystavil stopku.
     
    34:36
    Jiří Vlach je nyní aktivní a připsal si další počin. Tentokrát namazal Pavlu Hendrychovi, jehož zakončení z pravého kruhu se odrazilo od pohotových betonů Pavla Vokůrky za kasu.
     
    33:47
    Na druhé straně přišel průnik po levém křídle, který zakončil střelou Jiří Vlach. Kotouč však klepl o dvě hokejky protihráčů a vypadl přesně před Vokůrkovu lapačku, kam nakonec také zamířil.
     
    32:39
    Nejprve to vypadalo, že bude muset zalovit v torně se zákroky Pavel Vokůrka, ale Veverkovu šanci zastavil Roman Tintěra. Ovšem na druhé straně se musel činit Miroslav Hanák, jenž si povyjel proti Oliveru Pánkovi, aby mu nejprve vykopl betony střelu a poradil si i se dvěma dorážkami!
     
    31:33
    Zajímavý průnik Miroslava Tejka po levém křídle skončil pouze ranou do betonu domácího gólmana. Ten puk zastavil, podržel a odporoučel se na střídačku. Místo něj se do kasy postavil Miroslav Hanák. Podobná akce se děje i na druhé straně. Místo Jana Kotrly už hájí klec Pavel Vokůrka.
     
    30:39
    Domácí mají nyní více ze hry a tlačí se před Kotrlu, ale ten zatím nemusel díky práci obrany zasahovat.
     
    29:52
    Zajímavá akce domácího mužstva! Havlíčkobrodští se prokombinovali až k zakončení do prázdné klece, avšak Radim Škrdleta perfektně zabojoval a střelu do odkryté sítě zastavil.
     
    28:45
    Tomáš Štauber se prosmýkl skrze tři hráče a dostal se před branku, ale než stihl vypálit, ak mu ukradl puk domácí bek.
     
    27:29
    Českobudějovičtí mají v posledních chvílích herně navrch a snaží se vsítit kontaktní branku. Obrana Bruslařů však drží betelně a Folvarský tak stále drží nulu.
     
    26:15
    Nyní už však ano a Alen Hadžič vyslal střelu z prostoru dva metry nad kruhy, ale provětral jen Folvarského hrudník.
     
    25:24
    Motor se snažil procpat do útočného pásma, leč domácí hráči postavili na modré čáře zeď, přes kterou se Jihočechům nepovedlo projít.
     
    24:35
    Nebezpečné akce na obou stranách! Roman Tintěra vyslal od modré bombu dvacet čísel nad ledovým ringem a doufal v úspěch. Ten nepřišel díky skvělému zásahu Miroslava Folvarského. Následně ještě domácí vyhodili a Jiří Vlach je sám na bránu, ovšem po míchačce před Kotrlou poslal puk jen na zadní mantinel.
     
    23:38
    Fik, fik, bum. Ovšem ne na kasu, ale ven z pásma. Bruslařům se teď totiž povedlo překazit slibnou kombinaci a odpálit touš za Kotrlu.
     
    22:45
    Trestná lavice se zahřeje i na domácí straně. Za nedovolené bránění (rozuměj řádné narolování zezadu na mantinel) jde pykat Daniel Králíček.
     
    22:09
    Znáte tu písničku "Kolo, kolo mlýnský..."? Tak přesně toto předvedl nyní Oliver Pánek, který s ladností jemu vlastní projel přes čtyři hráče, některé dokonce víckrát, a našel si střeleckou pozici. Tu mu ale zkazil bravurním vyjetím Miroslav Folvarský, který pak podržel puk na hrudi.
     
    21:02
    Michálek je nyní velice aktivní, protože se na levém křídle procpal ke střele, jíž efektním slajdem vykopl gólman Motoru.
     
    20:17
    Tomáš Novotný si teď hrál před kasou s kotoučem a David Michálek se jej jal napadat. Domácí čahoun nakonec málem vsítil gól, když puk vydloubl kousek vedle Kotrlovy tyče.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Hráči jsou tu, rozhodčí také, druhá třetina startuje!
     
    Druhá perioda bude startovat cca v 16:44.
     
    Máme za sebou první část hry. Bruslaři se dostali do dvougólového vedení díky trefám Davida Michálka a Pavla Hendrycha. Jihočeši měli také pár šancí na skórování, ovšem buď byl proti domácí brankář, anebo sám střelec, jenž vypálil nepřesně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:39
    První třetinu mohly České Budějovice zakončit brankou, ovšem proti tomu, aby touš vystřelený z hole Tomáše Štaubera skončil v síti, zasáhla brusle domácího beka.
     
    18:24
    Na druhé straně se dostal do šance Vojtěch Veverka, jenž křižoval útočné pásmo a mezi kruhy vypálil. Ovšem jeho střelu zastavila nastavená hokejka bránícího hráče.
     
    17:35
    Erik Svetina si teď nejspíše rve vlasy na hlavě! Dostal luxusní nabídku v podobě úniku na Miroslava Folvarského, kterého si rozhýbal a měl před sebou téměř prázdnou bránu. Povšiměmež si slova téměř. To je symbolizováno položenou holí brankáře, kterou Svetina (snad překvapením z toho, co se mu povedlo) natrefil. Následně pak Folvarský schoval puk pod lapačku a akci přerušil.
     
    16:38
    Miroslav Tejko se dostal ke kotouči mezi kruhy a vypálil. Jeho rána ale skončila jen ve výstroji domácího strážce svatyně.
     
    15:30
    Havlíčkobrodská skvadra se znovu snažila dostat do gólové pozice, ovšem to odmítlo bystré oko čárového rozhodčího, jenž odpískal postavení mimo hru.
     
    14:18
    Motor se dostal do útoku a Dyma Torba mířil z mezikruží na bránu, leč puk z jeho hokejky vystřelený nakonec zaplul jen do hrudníku Miroslava Folvarského.
     
    13:10
    Wow! To byla rána! Václav Piskač nabil puk na osu kluziště, kde si Lukáš Beran dvakrát šlápl proti brance a tvrdým projektilem počechral břevno za Kotrlou!
     
    12:25
    Domácí ujížděli dva na jednoho, ale dokázali to geniálně zkazit! Václav Piskač mohl být slavný, ale dostal přihrávku na paty a po efektní piruetě ve snaze získat touš málem skončil na ledě.
     
    11:38
    Českobudějovičtí chtěli kontrovati vstřelenou brankou, leč proti byl čárový rozhodčí, který rodící se akci dvou proti jednomu zastavil ofsajdem.
     
    10:41
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Fíha! Tomu říkám přesilovka! Vyhrané buly, pár ťuknutí do puku, souboj u beden (také úspěšný) zakončený pasem Vojtěcha Veverky na PAVLA HENDRYCHA, který vše utemoval dělovkou pod horní tyč! Domácí tak vedou už 2:0! Asistence: Vojtěch Veverka.
     
    10:21
    Hlavní rozhodčí právě poprvé zvedl ladně svou ručku nad hlavu a vylučuje. Za katr posílá Michala Dvořáka (MCB) za podražení.
     
    09:38
    Bruslařský klub má teď víc ze hry a Lukáš Beran se díky dobré práci kolegů mohl dostat na pravý kruh, odkud vyslal střelu. Jeho zakončení se klouzalo po ledě, až nakonec narazilo na Kotrlův levý beton.
     
    08:24
    Motor se dostal do šance a málem srovnal! Na pravém kruhu si odmítl hráče Filip Ruprecht, jenž následně vyslal ránu dělovou a tato nakonec zastavena byla až pohotovou lapačkou Miroslava Folvarského!
     
    07:33
    Domácí tým se teď střídá s hostujícím v útočení. Oba maskovaní muži ale nemuseli vytáhnout ze svého arzenálu nějaký ten "save".
     
    06:36
    Po nepovedené akci Bruslařů se p levém křídle propašoval do pásma hostující forvard, jehož střela zápěstím skončila na hrudi domácího muže s maskou.
     
    05:18
    Osmělil se i tým z jižních partií České republiky. Motoráci vyrobili zajímavý závar před Miroslavem Folvarským, jenž nakonec po dvou dorážkách zastavených betony schoval kotouč pod lapačku.
     
    04:07
    Jiří Kopic natáhl na modré čáře hokejku k nebesům a udeřil puk vší silou. Černá guma plachtila do vinglu, ale tam výtečně nastavil vyrážečku Jan Kotrla!
     
    03:15
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    BK se dostává do vedení a to zcela zaslouženě! Po delším před brankou Jana Kotrly poslal PPatrik Hrabaň skvělý pas na DAVIDA MICHÁLKA, jenž s citem mazáka přišpendlil touš pod horní tyčku. Asistence: Patrik Hrabaň.
     
    02:35
    Domácí mužstvo si začíná tvořit tlak, ovšem na branku Motoru zatím vystřelit nedokázalo.
     
    01:57
    Domácí mohli skórovat! Daniel Králíček dostal pas za obranu a jel sám, leč utekl mu kotouč jen na zadní mantinel!
     
    00:40
    Úvod duelu je hodně bojovný a plný osobních soubojů u hrazení. K žádné střele na kasu zatím nedošlo. Nejblíže byl Robin Rákosnk, leč jeho nápřah od modré skončil na chráničích obránce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Domácí hráči již také brázdí ledovou plochu.
     
    A hostující hokejisté již krouží po ledě.
     
    Na ledovou plochu už pomalu ale jistě najíždějí aktéři duelu. Po ploše již kroutí kolečka trio arbitrů a v tunelu nervózně pošlapují hráči Motoru.
     
    Úvodní sestavy:

    BK Havlíčkův Brod: Hanák (Folvarský) – Hrabaň, Benák, Kopic, Němec, Lachman, Rubner, Polák – Vlach, Michálek, Beran, Hendrych, Králíček, Veverka, V. Holenda, Piskač, Přibyl, Donda, Škola. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.

    ČEZ Motor České Budějovice: Kotrla (Vokůrka) – Tintěra, Ruprecht, Dvořák, Rákosník, Hadžič, Švagr – Torba, Stauber, Novotný, Pánek, Tejko, Kaisler, Jelínek, Škrdleta, Světina. Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Jaroslav Přibyl – Tomáš Krejčí, Jakub Capouch.
     
    Dobrý den dámy a pánové!

    Kolotoč přípravných zápasů na novou sezonu je v plném proudu ve všech kategoriích. Výjimkou nejsou ani starší dorostenci Havlíčkova Brodu a českobudějovického Motoru. Ti se dnes setkávají na ledě v Kotlině, kde už se vířil led pod bruslemi dorostenců, kteří zde nejprve podlehli Jihlavě, aby si pak poradili s Letňany. Motor také jede v plném proudu a postupně krystalizuje sestavu a vybírá hráče, kteří projdou do základní sestavy.

    Oba týmy se společně měly setkat i v ligové soutěži, ale Jihočeši byli nakonec přeřazeni do skupiny "západ", čili výlety na Vysočinu a do východních partií Čech vymění za tripy do hlavního města či Krušných hor.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Michálek (Hrabaň), 11. Hendrych (Veverka), 51. Veverka (Kopic), 55. Vlach, 56. Michálek (Beran)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (32. Hanák) – Hrabaň, Benák, Kopic, Němec, Lachman, Rubner, Polák – Vlach, Michálek, Beran, Hendrych, Králíček, Veverka, V. Holenda, Piskač, Přibyl, Donda, Škola. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.
    Banes Motor České Budějovice: Kotrla (32. Vokůrka) – Tintěra, Ruprecht, Dvořák, Rákosník, Hadžič, Švagr – Torba, Stauber, Novotný, Pánek, Tejko, Kaisler, Jelínek, Škrdleta, Světina. Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Jaroslav Přibyl – Tomáš Krejčí, Jakub Capouch
    bahis siteleri