Havlíčkův Brod – Motor ČB 5:0 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:0 (2:0, 0:0, 3:0)
Banes Motor České Budějovice
Pondělí 10.08.2015, 16:00 • ZS Kotlina (kapacita: 4000) • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    59:20
    Tak ještě jedno vyloučení. Hned po návratu Robina Rákosníka na led se provinil sekáním Vojtěch Veverka (HBR), který je vyloučen. Motor má šanci na čestný zásah.
     
    57:04
    Teď se Bruslařům povedlo vymanit z tlaku Motoru a dokonce vypálili do Vokurkovy hrudi. Před ním pak zahrál vysokou holí Robin Rákosník (MCB), jenž putuje na trestnou.
     
    55:34
    Další trest pro domácí tým. Dokáží zužitkovat i vyloučení Jiřího Vlacha (HBR), který se provinil hákováním?
     
    52:52
    Nechtěné, ale bylo to a jsou za to dvě minuty. Taková je obhajoba vyloučení Vojtěcha Veverky (HBR), který zahrál před Vokůrkou vysokou holí.
     
    49:29
    Přesně ve chvíli, kdy Motor přežil šanci Davida Michálka, jenž pálil vedle, a vrátil se na led potrestaný Tejko, jede na trestnou domácí hráč. Za hákování vyfasoval dvě minuty Vojtěch Holenda (HBR).
     
    47:27
    Domácí měli šanci, kterou zastavil až Filip Ruprecht (MCB) sekáním. Přesilovka pro domácí výběr.
     
    41:04
    Patrik Hrabaň měl teď velké štěstí. Zariskoval a při objíždění Miroslava Tejka (MCB) před bránou přišel o kotouč, jenže vzápětí byl podražen právě Tejkem. Nebýt toho, stál by Tintěra sám před gólmanem.
     
    36:05
    Daniel Králíček (HBR) evidentně vyhledává rád souboje u mantinelu a umí přitvrdit. Podruhé jde totiž na trestnou lavici, tentokrát za vražení na hrazení.
     
    22:45
    Trestná lavice se zahřeje i na domácí straně. Za nedovolené bránění (rozuměj řádné narolování zezadu na mantinel) jde pykat Daniel Králíček.
     
    10:21
    Hlavní rozhodčí právě poprvé zvedl ladně svou ručku nad hlavu a vylučuje. Za katr posílá Michala Dvořáka (MCB) za podražení.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 4. Michálek (Hrabaň), 11. Hendrych (Veverka), 51. Veverka (Kopic), 55. Vlach, 56. Michálek (Beran)


    BK Havlíčkův Brod: Folvarský (32. Hanák) – Hrabaň, Benák, Kopic, Němec, Lachman, Rubner, Polák – Vlach, Michálek, Beran, Hendrych, Králíček, Veverka, V. Holenda, Piskač, Přibyl, Donda, Škola. Trenéři: Václav Adam a Jaroslav Benc.
    Banes Motor České Budějovice: Kotrla (32. Vokůrka) – Tintěra, Ruprecht, Dvořák, Rákosník, Hadžič, Švagr – Torba, Stauber, Novotný, Pánek, Tejko, Kaisler, Jelínek, Škrdleta, Světina. Trenér: Ladislav Kolda.

    Rozhodčí: Jaroslav Přibyl – Tomáš Krejčí, Jakub Capouch
    bahis siteleri