Dinamo Minsk – Salzburg 2:0 (kon.) | Qäbälä – Panathinaikos 0:0 (kon.) | Astra Giurgiu – Alkmaar 3:2 (kon.)
Liberec – Hajduk Split 1:0 (kon.) | Zorja Luhansk – Legia 0:1 (kon.) | Ajax – Jablonec 1:0 (kon.)
Molde – Standard 2:0 (kon.) | PAOK – Brøndby 5:0 (kon.) | FK Krasnodar – Helsinki 5:1 (kon.)
Sparta – Thun 3:1 (kon.) | Milsami – Saint-Étienne 1:1 (kon.) | Young Boys – Karabach 0:1 (kon.)
Atromitos – Fenerbahce 0:1 (kon.) | FK Rabotnički – Kazaň 1:1 (kon.) | FCSB – Rosenborg 0:3 (kon.)
Žilina – Ath. Bilbao 3:2 (kon.) | Rheindorf Altach – Belenenses 0:1 (kon.) | Odd – Dortmund 3:4 (kon.)
Bordeaux – Kajrat 1:0 (kon.) | Plzeň – Vojvodina 3:0 (kon.) | Lech Poznaň – Fehérvár 3:0 (kon.)
Southampton – Midtjylland 1:1 (kon.)
konec
Dinamo Minsk
2:0 (0:0)
FC Red Bull Salzburg
Čtvrtek 20.08.2015, 18:00 • Stadjen Dynama, Minsk • Evropská liga (předkola) • Play-off
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Walke (FC Red Bull Salzburg).
    Žlutou kartu dostává Schwegler (FC Red Bull Salzburg).
    90+3. Nenad ADAMOVIĆ - 2:0
     
    90+3
    Dinamo Minsk právě vstřelil branku! Závěrečný tlak Salzburgu se nekonal a Dinamo se dostává do dvoubrankového vedení! Na levé straně odvedl skvělou práci Adamović, který dokázal udržet míč a dostal ho na střídajícího Voronkova, který trefil tyč. Odražený míč mířil do míst, kde se nacházel NENAD ADAMOVIĆ. Střídající srbský záložník vstřelil hodně důležitou branku!
     
    90+2
    Poslední střídání domácího celku! Ze hřiště jde střelec zatím jediné branky v utkání, Gleb Rassadkin. Na jeho místo přichází ukrajinský obránce Igor Voronkov.
     
    90+1
    Teď však mohl rozhodnout domácí Gleb Rassadkin, který se po chybě obrany Salzburg dostal do samostatného úniku. Domácí hráč však svůj druhý gól nepřidal, neboť mířil mimo! Velmi dobře vyběhl Alexander Walke!
    86. Standardní situace Christiana Schweglera
     
    86
    Rozehrávky standardní situace se nakonec ujal Chrstian Schwegler, jehož přímá střela však Alexandera Gutora neohrozila, mířila totiž těsně mimo!
    79. Gólman Gutor byl pozorný a zakončení chorvatského stopera lapil
     
    79
    Saluzburg vzápětí vybojoval další rohový kop, který opět rozehrál Valon Berisha. Centr norského záložníka hledal ve vápně střídajícího Atangu, který minul a míč se odrazil od nohy Ćalety-Cara. Gólman Gutor byl však na svém místě!
     
    75
    Brazilský stoper dohrál na levé straně Gleba Rassadkina a dostává zaslouženou žlutou kartu! Následnou standardní situaci rozehrál Vladimir Korytko, jehož centr našel ve vápně hlavu Palitševiče, který minul.
     
    74
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Minamino, přichází Lazaro.
     
    72
    Miroslav Zelinka opět sáhl do kapsy pro další žlutou! Nikita Korzun taktickým faulem zastavil postup Christiana Schweglera a dostal zaslouženou žlutou kartu!
    71. Skvělé vyběhnutí Walkeho
     
    71
    Stoper Sjarhej Palitševič poslal nenápadný centr dopředu, kde absolvoval vzdušný souboj Ćaleta-Car s Rassadkinem. Míč propadl za obranu a málem se k němu dostal Bećiraj. Gólman Walke byl však pozorný a velmi rychle vyběhl!
     
    70
    Druhé střídání domácího celku! Kouč Dinama stahuje ze hry Alexandru Neacșu, který si zjevně přivodil nějaké lehčí zranění. Na jeho místo přichází fotbalista z Libye, Mohammed Mounir!
     
    67
    Miroslav Zelinka udělil druhou žlutou kartu v tomto zápase. Nikita Korzun dokázal získat míč na vlastní polovině a Dinamo mohlo jít do protiútoku. To však nedovolil Naby Keita, který poslal běloruského záložníka k zemi a dostává zasloužený "žlutý" trest!
     
    59
    Hostující kouč Peter Ziedler reaguje na obdrženou branku prvním střídáním! Ze hřiště jde Dimitri Oberlin, který nepředvedl ideální výkon. Na jeho místo přichází další mladík David Atanga!
    57. Gleb RASSADKIN - 1:0
     
    57
    Dinamo Minsk právě vstřelil branku! Domácí tým se překvapivě dostává do vedení! Na levou stranu dostal zajímavou přihrávku střídající Nenad Adamović, jehož centr nedokázal vyrazit gólman Walke a po několika odrazech se míč dostal na hlavu GLEBA RASSADKINA, který jej dokázal dostat do branky! Asistence: Nenad Adamović
     
    53
    Domácí provádějí první střídání v tomto zápase! Kouč Dinama Vuk Rašović stahuje ze hry bulharského záložníka Shalore Udodjiho, který nepředvedl ideální výkon. Na jeho místo nastupuje mladý srbský záložník Nenad Adamović!
    52. Ulmer mířil pouze doprostřed branky
     
    52
    Valon Berisha rozehrál rohový kop překvapivě za vápno, kde se nacházel Leitgeb. Rána rakouského záložníka byla zablokována obranou Dinama. Následně se však ke střele dostal Ulmer, který mířil pouze do středu branky!
    41. Fatos Bećiraj rovněž nemířil přesně
     
    41
    Následně však ve středu pole získal míč Nikita Korzun, který zprvní poslal míč do vápna. Obrana Salzburg si vůbec nevšimla Fatose Bećiraje, který se zjevil za hostující obranou. Domácímu útočníkovi však nevyšlo zakončení!
    30. Promarněná šance Keity
     
    30
    Tak to byla velká šance! Na pravé straně se dokázal uvolnit zkušený švýcarský obránce Christian Schwegler, který přízemní centrem našel naběhnutého Nabyho Keïtu. Mladý středopolař však ve stoprocentní šanci mířil mimo! Skvělou práci však odvedl také bránící Begunov, který svému protihráči nedal příliš prostoru!
    23. Zajímavá rána Andrease Ulmera
     
    23
    Valon Berisha se dokázal na pravé straně uvolnit a poslal do vápna zajímavý centr, na který si nabíhal Naby Keita. Stoper Palitševič míč odvrátil. Za vápnem se do něj opřel Andreas Ulmer, jehož rána však letěla nad břevno!
     
    11
    Teď však bude mít Salzburg k dispozici volný přímý kop po nedovoleném zákroku Alexandru Neacsa, který poslal k zemi Yordyho Reynu. Za svůj zákrok navíc vidí žlutou kartu!

    Jan Havlovic

    Branky: 57. Rassadkin, 90+3. Adamović

    Karty:   11. Neacșa (MNK), 72. Korzun (MNK) – 67. Keita (SLZ), 75. Miranda (SLZ), 90+4. Walke (SLZ), 90+4. Schwegler (SLZ)


    Dinamo Minsk: Gutor – Begunov, Palitševič (C), Bangura, Vitus – Udodji, Korzun, Korytko, Neacșa – Bećiraj, Rassadkin
    Náhradníci: Voronkov, Veretilo, Koncevoj, Mohammed Mounir, Ignatovič, Adamović, Buljga

    FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler, Paulo Miranda, Ćaleta-Car, Ulmer – Valon Berisha, Keita, Leitgeb (C), Minamino – Reyna, Oberlin
    Náhradníci: Stankovic, Schmitz, Lazaro, Atanga, Lainer, Prevljak, Sørensen

    Rozhodčí: Zelinka – Paták, Kotík (Marek) (vš. CZE)
    bahis siteleri