Schalke – Darmstadt 1:1 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Hannover – Leverkusen 0:1 (kon.) | Hoffenheim – Bayern 1:2 (kon.) | Hamburg – Stuttgart 3:2 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:1 (1:0)
VfL Wolfsburg
Sobota 22.08.2015, 15:30Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Neskutečný zápas, opravdu krásný plný super šancí! Poté, co šli domácí do vedení zásluhou Zollera se hosté dlouho trápili, až se v závěru trefil Lord Bendtner. Poslední minuty byly jak pro fanoušky obou týmů, tak pro nezaujatého diváka doslova infarktový. Oba celky měly neskutečné šance, hlavě Wolfsburg mohl v úplném záběru rozhodnout, ale zápas nakonec končí remízou, nutno podotknout zaslouženou. Hlavními hvězdami dnes nebyli střelci ani asistenci, ale brankáři. Jak Timo Horn, tak i Koen Casteels předvedli množství neskutečných zákroků, bez kterých bychom tu dnes měli přestřelku. Já se s vámi od tohoto zápasu již loučím, děkuji za sledování a přejí příjemný zbytek sobotní dne, nejlépe i nadále s onlajny.com! (17:30:55)

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Wau! Sice už nad rámec nastavení Rodriguez poslal do vápna centr, který Naldo lehce tečoval hlavou a poslal balon do břevna!
    90+3. Kevin De Bruyne (WOF)
     
    90+3
    Z branky se mohli ihned poté radovat na druhé straně! Kevin De Bruyne postupoval zcela sám na brankáře, v poslední chvíli si ale balon předkopl, před vyběhnuvším brankářem jej musel zaseknout a následnou střelou z místa trefil pouze obětavého obránce!
     
    90+2
    A opravdu mohli rozhodnout! Po rozehrávce standardky se k zakončení za obranou dostal Gerhardt, avšak tváří v tvář Casteelsov neuspěl!
     
    90+1
    Již nám běží první minutka nastavení, celkově rozhodčí přidává čtyři. Domácí jsou u balonu a budou chtít rozhodnout.
     
    90
    Domácí se poté dostali kupředu a kopali rohový kop, ale jako první se k balonu dostal Casteels, který jej polapil do rukavic a uklidnil hru.
     
    88
    Modeste mohl upalovat s balonem sám na bránu, ale za ruční brzdu v podobě faulu zatáhl Klose (WOF). Je za to sice žlutá karta, ale takticky to zvládl, nic jiného mu nezbývalo.
     
    87
    Domácí se ale také nevzdávají, už to vypadalo nadějně. Hector s balonem prošel přes polovinu hřiště, obehrál asi tři protihráče, nakonec ale vše selhalo na finální přihrávce.
     
    85
    Hosté jsou nyní doslova nabuzení vyrovnávací brankou a se současným stavem určitě nebudou stále spokojeni, dle posledních minut totiž mají výkonnostně docela navrch, tudíž se mohou pokusit strhnout utkání na svou stranu, čas ještě mají.
    84. Nicklas BENDTNER - 1:1
     
    84
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Opravdu je to tady, modla hostující celku, která je na hřišti dvacet minut, se stará o vyrovnávací branku! NICKLAS BENDTNER se za obranou dostal k balonu, který Horn pouze vyrazil před sebe a v pohodě ho doťukává do odkryté sítě.
     
    83
    68 ku 38 procentům, taková je statistika držení míče z pohledu Wolfsburgu.
     
    82
    Jojić je od začátku aktivní, avšak je mu hne odpískán faul, po kterém se hosté dostali velmi rychle kupředu, vše ale zachránil dobrým zákrokem Heintz.
     
    81
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Max Kruse, přichází Maximilian Arnold.
     
    81
    Střídání v týmu 1. FC Köln: ze hřiště odchází Simon Zoller, přichází Miloš Jojić.
     
    80
    Hosté v posledních minutách opravdu tlačí, ale stále se nemohou dostat do vyložené pozice, ze které by mohli s jistotou ohrozit bránu.

    Tomáš Hála

    Branky: 30. Zoller (Modeste) – 84. Bendtner

    Karty:   72. Lehmann (KLN), 79. Vogt (KLN) – 88. Klose (WOF)


    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Olkowski, F. Sørensen, Heintz, Hector – Risse, Vogt, Lehmann, Bittencourt (68. Gerhardt) – Zoller (81. Jojić), Modeste.
    Náhradníci: Kessler – Jojić, Hosiner, Nagasawa, Finne, Švento, Gerhardt.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Ricardo Rodríguez, Klose, Naldo, Vieirinha – Hunt (66. D. Caligiuri), Gustavo – De Bruyne, M. Kruse (81. Arnold), Perišič (74. Bendtner) – Dost.
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Schäfer, D. Caligiuri, Träsch, Arnold, Knoche.

    Diváci: 46000
    thejrc.org