Schalke – Darmstadt 1:1 (kon.) | Frankfurt – Augsburg 1:1 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Wolfsburg 1:1 (kon.)
Hannover – Leverkusen 0:1 (kon.) | Hoffenheim – Bayern 1:2 (kon.) | Hamburg – Stuttgart 3:2 (kon.)
konec
1. FC Kolín nad Rýnem
1:1 (1:0)
VfL Wolfsburg
Sobota 22.08.2015, 15:30Německá Bundesliga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Neskutečný zápas, opravdu krásný plný super šancí! Poté, co šli domácí do vedení zásluhou Zollera se hosté dlouho trápili, až se v závěru trefil Lord Bendtner. Poslední minuty byly jak pro fanoušky obou týmů, tak pro nezaujatého diváka doslova infarktový. Oba celky měly neskutečné šance, hlavě Wolfsburg mohl v úplném záběru rozhodnout, ale zápas nakonec končí remízou, nutno podotknout zaslouženou. Hlavními hvězdami dnes nebyli střelci ani asistenci, ale brankáři. Jak Timo Horn, tak i Koen Casteels předvedli množství neskutečných zákroků, bez kterých bychom tu dnes měli přestřelku. Já se s vámi od tohoto zápasu již loučím, děkuji za sledování a přejí příjemný zbytek sobotní dne, nejlépe i nadále s onlajny.com! (17:30:55)

     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Wau! Sice už nad rámec nastavení Rodriguez poslal do vápna centr, který Naldo lehce tečoval hlavou a poslal balon do břevna!
    90+3. Kevin De Bruyne (WOF)
     
    90+3
    Z branky se mohli ihned poté radovat na druhé straně! Kevin De Bruyne postupoval zcela sám na brankáře, v poslední chvíli si ale balon předkopl, před vyběhnuvším brankářem jej musel zaseknout a následnou střelou z místa trefil pouze obětavého obránce!
     
    90+2
    A opravdu mohli rozhodnout! Po rozehrávce standardky se k zakončení za obranou dostal Gerhardt, avšak tváří v tvář Casteelsov neuspěl!
     
    90+1
    Již nám běží první minutka nastavení, celkově rozhodčí přidává čtyři. Domácí jsou u balonu a budou chtít rozhodnout.
     
    90
    Domácí se poté dostali kupředu a kopali rohový kop, ale jako první se k balonu dostal Casteels, který jej polapil do rukavic a uklidnil hru.
     
    88
    Modeste mohl upalovat s balonem sám na bránu, ale za ruční brzdu v podobě faulu zatáhl Klose (WOF). Je za to sice žlutá karta, ale takticky to zvládl, nic jiného mu nezbývalo.
     
    87
    Domácí se ale také nevzdávají, už to vypadalo nadějně. Hector s balonem prošel přes polovinu hřiště, obehrál asi tři protihráče, nakonec ale vše selhalo na finální přihrávce.
     
    85
    Hosté jsou nyní doslova nabuzení vyrovnávací brankou a se současným stavem určitě nebudou stále spokojeni, dle posledních minut totiž mají výkonnostně docela navrch, tudíž se mohou pokusit strhnout utkání na svou stranu, čas ještě mají.
    84. Nicklas BENDTNER - 1:1
     
    84
    Wolfsburg právě vstřelil branku!
    Opravdu je to tady, modla hostující celku, která je na hřišti dvacet minut, se stará o vyrovnávací branku! NICKLAS BENDTNER se za obranou dostal k balonu, který Horn pouze vyrazil před sebe a v pohodě ho doťukává do odkryté sítě.
     
    83
    68 ku 38 procentům, taková je statistika držení míče z pohledu Wolfsburgu.
     
    82
    Jojić je od začátku aktivní, avšak je mu hne odpískán faul, po kterém se hosté dostali velmi rychle kupředu, vše ale zachránil dobrým zákrokem Heintz.
     
    81
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Max Kruse, přichází Maximilian Arnold.
     
    81
    Střídání v týmu 1. FC Köln: ze hřiště odchází Simon Zoller, přichází Miloš Jojić.
     
    80
    Hosté v posledních minutách opravdu tlačí, ale stále se nemohou dostat do vyložené pozice, ze které by mohli s jistotou ohrozit bránu.
     
    79
    A také že šli, avšak Caligiuriho průnik zastavil tvrdým nárazem Vogt (KLN), který za to také dostává žlutou kartu.
     
    78
    Vogt krásně proklouzl mezi obránci, předložil balon Zollerovi, ten ale nedokázal zakončit přesně. Hosté mohou jít do rychlého protiútoku.
     
    76
    Hostujícímu celku se poněkud krátí čas a měl by pořádně zabrat. Nebyl sice před zápasem považován za extra favorita, ale stále se počítalo spíše s jeho výhrou.
     
    75
    Wolfsburg měl dnes dost šancí, ani jedni ale zatím nedokázal využít. To vše by ale mohl změnil nový hráč na hřišti, Nicklas Bendtner.
     
    74
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Ivan Perišič, přichází Nicklas Bendtner.
     
    72
    Pokud Lehmannovi (KLN) nevyjde kariéra ve fotbale, může se dát na rugby! Nyní totiž předvedl perfektní skládku na Gustavovi, ve fotbale ale oceněnou žlutou kartou.
     
    70
    Modeste versus Casteels ve druhém poločase – 0:2. Francouzský útočník byl opět u balonu a další střela ze vzduchu byla opět zlikvidována belgický brankářem, ten dnes předvádí skvělé zákroky.
     
    69
    Opět ten Rodriguez, tento Švýcar chytil o přestávce nějakou druhou múzu a je prakticky všude, levá strana hřiště je jen jeho a nikdo ho tam nedokáže obrat o balon.
     
    68
    Střídání v týmu 1. FC Köln: ze hřiště odchází Leonardo Bittencourt, přichází Yannik Gerhardt.
     
    66
    Střídání v týmu VfL Wolfsburg: ze hřiště odchází Aaron Hunt, přichází Daniel Caligiuri.
    65. Bas Dost (WOF)
     
    65
    Brankář se nyní ukázal na druhé straně! Dost se dostal ve ve vápně k balonu, z první vystřelil a když byla tato rána tečována, tak se dokázal Horn vyškrábat o pár centimetrů a balon vytěsnil konečky prstů.
     
    64
    Hra je nyní velmi rychlá, sice plná nepřesností, ale z těch vznikají šance, na které je krásný pohled, navíc na obou stranách.
     
    63
    Na jedné straně je vidět Modeste, na té druhá je ve druhém poločase hodně aktivní Roddriguez, který rozdává jeden centr za druhým a s každým dalším se jeh přesnost zlepšuje.
     
    61
    Domácí i nadále tlačili a balon putoval vápnem ze strany na stranu, obrana sice nevěděla kam dřív, nakonec ale balon dokázala odkopnout.
    60. Modesteho střela a perfektní zákrok Casteelse
     
    60
    Dvě obrovské šance Modesteho! Z pravé strany se k němu na hranu vápna dostal balon, francouzský útočník balon trefil krásně ve vzduchu, ale belgický brankář vytáhl perfektní zákrok, ještě lepší než předtím!
     
    58
    V akci opět Rodriguez, který se nyní jako levý bek vysunul poměrně vysoko a po přihrávce se snažil dostat balon do vápna,, to se mu ale nepodařilo.
     
    57
    Když to nešlo hostům vzduchem, tak to zkusili po zemi. Rodriguez ale svým dlouhým přízemním nákopem De Bruyna nenašel.
     
    56
    Wolfsburg se ve druhém poločase stále nemůže dostat do pořádné šance, zatím nejblíže byl Kruse se svou střelou z voleje nad branku.
     
    55
    Modeste nyní dostává od protihráčů zpět to, co jim způsoboval v prvním poločase, tedy tvrdou hru tělem. Rozhodčí píská, s úsměvem si s ním poté ještě něco vysvětluje, jako by mluvil právě o tom.
     
    54
    Domácí ještě reklamovali zásah rukou, ale rozhodčí zůstává neoblomný, ani se neradí se svými asistenty, kteří na to také dobře viděli.
     
    53
    Modeste se připravoval k hlavičce, když se k němu přiblížil Dost a ramenem ho poslal k zemi. Domácí zahrával standardní situace, avšak Hectorů centr se do vápna nedostal.
     
    52
    Pozičně mají ale stále navrch hosté, kteří jsou také individuálně silnější, technicky vyspělejší. Zatím jim to ale k dobré střele na bránu nepomáhá.
     
    50
    Kolín také nechce chybovat a hlavně nechce pouze bránit, od začátku druhé půle je mnohem aktivnější než v první pětačtyřicetimnutovce.
     
    49
    Wolfsburg zdá se změnil taktiku, již druhý centr během krátké chvíle do vápna, kde sklepnutí míče hlavou přistálo na hraně vápna přímo na kopačku Krusemu, ten ale z první vysoko přestřelil.
     
    48
    Po krátkém ošetření, zdá se někde v oblasti obličeje, se staví belgický brankář zpět na nohy a hra může pokračovat.
    47. Zákrok Casteelse proti Zollerovi.
     
    47
    Zoller se dostal s balonem za obranu, postupoval sám na Casteelse, který proti němu ale vyběhl a střelu zneškodnil. Tímto výběhem se ale s Zollerem dostal do kontaktu a chvíli zůstává otřesený na zemi.
     
    46
    Druhý poločas začal rychlo akcí hostujícího celku, když De Bruyne hledal ve vápně svého spoluhráče, avšak centr se nakonec snesl až za bránu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který přinesl překvapivé vedení domácích. Hosté sice po většinu času drží balon ve své moci, z toho všeho ale vzešly pouze dvě střely mimo bránu. Domácí mají perfektní efektivitu, hned první střela na bránu totiž v té brance opravdu skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Zřejmě poslední šanci v prvním poločase má na svědomí Perišić, jeho střela ale brankáře domácích neohrozila, byla totiž tečovaná.
     
    43
    Hosté jsou v posledních minutách stále v tlaku, ale občas se domácí dostanu kupředu. Nyní se o centr pokusil Dost, ale Horn s tímto balonem také neměl problém.
     
    42
    Risse se dostal k balonu, prošel mezi obránci a posla balon přímo do ohně, do středu vápna, tam ale hostující brankář neměl problémy balon zlikvidovat.
     
    41
    Rychlý protiútok domácí nevyužili zrovna nejlépe, po pár kontaktech skončil balon až na tribuně mezi fanoušky, tato střela byla hodně mimo.

     
    40
    První poločas se nám pomalu chýlí ke konci, hosté stále okupují polovinu Kolína, který se usilovně brání, byla by pro ně škoda kdyby nyní chybovali.
     
    38
    Modeste je doslova přemotivovaný, jeho hlad po míči je neskutečný a skoro se nedokáže ovládat, jakmile vidí balon, jde si pro něj i za cenu již několikátého zbytečného faulu.
     
    37
    Nyní měli po krátkém přerušení k dispozici standardní situaci, její rozehrávka se jim ale vůbec nepodařilo, a o balon tak velmi rychle přišli.
     
    36
    Wolfsburg se vrací zpět ke své poziční hře a rychle se bude snažit o rychlé vyrovnání, domácí jsou ale nyní v dobré rozpoložení a jen tak se nedají.
     
    34
    Hector si přiťukl balon se spoluhráčem, postupoval po levé straně a přihrával do vápna, tam se ale o jeho nebezpečnou přihrávku postarala obrana.
     
    32
    Domácí měli po vstřelené brance další dvě neskutečné šance, k zakončení do odkryté sítě, pokaždé z jiné strany, ale chyběl útočícímu hráči vždy nějaký ten metr, spíše centimetr.
    30. Simon ZOLLER - 1:0
     
    30
    Köln právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic se domácí dostávají do vedení po krásné akci! Vše začalo u Casteelse, který balon vykopl řádně daleko, MOdeste ho přiťukl SIMONU ZOLLEROVI, který si prvním dotykem přeloboval brankáře i s obráncem a zakončil do prázdní brány.
     
    30
    Posledních deset minut se domácí skoro vůbec nedostali k míči, a když už, tak ho pouze odkopli, nebo o něj přišli kvůli zbytečnému faulu.
     
    28
    Po další akci Wolfsburgu zachytil balon Naldo, který byl ale zezadu stažen k zemi, rozhodčí skoro s donucením píská faul, na žlutou kartu řeč vůbec nepřišla.
     
    27
    Hosté měli po rychlé k dispozici rohový kop, centr se snesl krásně do vápna, dopadl přímo doprostřed, tam ale nebylo zhola nikdo, obránci tedy balon odkopávají.
     
    26
    Nakonec se ale kupředu dostal Modeste, který je velmi aktivní, možná až moc, jelikož mu byl opět při napadání odpískán faul, rozhodčí mu poté navíc ještě domlouvá.
     
    25
    Nakonec se hosté rozhodli o rozehrávku po zemi, ale krapet jim nevyšel signál a zpětná přihrávka šla do země nikoho, obránci se ale stihli vrátit, tudíž domácí nemohli jít do nijak závažného brejku.
     
    24
    Obraz hry se stále nemění, až na to, že nyní bude mít Wolfsburg ke svému obléhání k dispozici standardku. Pozice dobrá na centr do vápna.
     
    23
    Wolfsburg se po rozpačitém začátkům ujímá balonu a docela často dostává domácí pod tlak, ti se dost stahují směrem ke svému brankovišti a pečlivě brání.
     
    22
    Vieirinha si z pravé strany seběhl na střed, efektivně se vyhl nepříjemnému skluzu obránce a rozhodl se z dálky vystřelit. Zdá se, že příště bude muset o dost lépe mířit, přízemní balon mířil dost daleko mimo bránu.
     
    21
    Gustavu na pravé straně hřiště zachytil nepřesnou přihrávku a rychle se vydal kupředu, nikdo ze spoluhráčů se ale nevydal s nám, a ten tak moc dlouho sám proti několika hráčům nevydržel.
     
    20
    Domácí se nyní sice dostali k balonu, avšak nic extra složitého nevymýšleli a balon raději poslali do bezpečí na druhou stranu hřiště.
     
    19
    Wolfsburg se na krátkou chvíli usadil na polovině domácího týmu, ale moc dlouho to nebylo, slibně se rozjíždějící akci opět zastavil zbytečný faul tělem.
     
    18
    Hosté se pokusili o rychlý protiútok, avšak po několik nepřesných přihrávkách a krátké hlavičkované před vápnem, se míč dostal k Hornovi, který jej v klidu rozehrál.
     
    17
    Hector dvakrát vhazoval ze stejné pozice míč do hry, v obou případech doletěl až do vápna, ale ani jednou ho nikdo z jeho spoluhráčů nedokázal zpracovat tak, aby mohl zakončit.
     
    16
    Horn si dává velmi načas s rozehrávkou od brány, což poněkud znervózňuje fotbalisty Wolfsburgu, rozhodčí ale zůstává klidný.
     
    15
    Nyní už to vypadalo na pohlednější akci hostujícího celku, ale De Bruyne si v souboji s Bittencourtem pomohl dost ostrým zákrokem, když ho takovým bodyčekem poslal k zemi.
     
    14
    A to navíc hrají domácí v tuto chvíli v deseti, jelikož má Lehmann nějaké problémy s kopačkami a za postranní čárou si je už nějakou tu minutku mění.
     
    13
    Hosté z Wolfsburgu mají stále problémy udržet se po delší dobu u míče, neustále jim balon utíká od kopaček.
     
    12
    Naldo fauloval u kraje hřiště a domácí měli dobrou pozici pro zahrání standardky, centr se ale snesl ještě dříve, než dolétl do vápna, a tak mohou postupovat opět hosté.
     
    11
    Wolfsburg se snaží dostat na polovinu soupeře pomocí kombinační hry, to jim zatím ale vůbec nevychází a domácí z toho těží rychlými protiútoky.
     
    10
    Fanoušci jsou začátkem utkání opravdu povzbuzeni a na stadionu je skvělá atmosféra, která hráče burcuje k ještě lepším výkonům.
     
    9
    Neskutečná akce od Kolína, který přebral balon a jeho hráči se rychle drali přes celé hřiště, v závěru ale jeden z nich podklouzl a nepodařilo se mu již zakončit.
     
    7
    Domácí mají chuť po gólu a derou se kupředu, hlavně Modeste a Vogt dělají obraně Wolfsburgu problémy. Opět oni dva totiž byli v šanci, když se snažili na hraně malého vápna dorazit balon do brány, k jejich smůle se jim to ale nepodařilo.
     
    6
    A zase Modeste! Vogt byl nyní velmi aktivní při napadání, podařilo se mu zachytit jednu přihrávku a poslal balon na kupředu, kde byl Modeste, ten na něj ale jen o kousek nedosáhl!
     
    5
    Modeste se rozběhl po levé straně a prodral se až skoro do vápna, před bránu poslal přihrávku, kde čekal své spoluhráče, našel ale jen brankáře Casteelse.
     
    4
    Klose na polovině hřiště diktoval rozehrávku svého týmu, ale jedna z přihrávek se mu nepodařila, a tak se musí Wolfsburg vracet až ke své bráně.
     
    3
    Hosté jsou stále u balonu, dokonce už byli jednou faulovaní, avšak do žádné zbrklé rychlé šance se nepustili.
     
    2
    HUnt se snažil prodrat s balonem až do vápna, ale naběhl si přímo mezi tři bránící hráče, kteří ho projít nenechali.
     
    1
    Vhozená míče proběhl až moc rychle, hráči se nestihli zkoncentrovat a o balon poněkud rychle přišli.
     
    1
    Utkání bylo zahájeno výkopem hostujícího celku, který ale během první akce o balon přišel, ze zámezí budou vhazovat domácí.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Na hřiště již nastupují fotbalisté obou celků, padesátitisícový stadion bouří. Vše je připraveno k začátku zápasu.
     
    Stadion v Kolíně již je naplněn, fanoušci pějí oslavné chorály, vše je připraveno k prvnímu domácímu utkání Kolína v nové sezoně.
     
    Úvodní sestavy:

    1. FC Köln: Horn – Olkowski, F. Sørensen, Heintz, Hector – Risse, Vogt, Lehmann, Bittencourt – Zoller, Modeste.
    Náhradníci: Kessler – Jojić, Hosiner, Nagasawa, Finne, Švento, Gerhardt.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Ricardo Rodríguez, Klose, Naldo, Vieirinha – Hunt, Gustavo – De Bruyne, M. Kruse, Perišič – Dost.
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Schäfer, D. Caligiuri, Träsch, Arnold, Knoche..
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Jelikož se jedná teprve o druhé kolo, tak není moc co hodnotit. Můžeme se ale ohlédnout za prvním, poměrně zajímavým kolem. Oba celky si z úvodního zápasu odnesly plný počet bodů, oba tedy vyhrály.

    Kolín vycestoval do Stuttgartu a dařilo se mu skoro výborně, diváci si ale na většinu museli počkat až do posledních dvaceti minut. Kolín šel v rozmezí dvou minut do dvoubrankového vedení, avšak domácí o minutu později snížili. V závěru sice ještě tlačili, ale Kolín potvrdil svou výhru v nastaveném čase a zápas nakonec skončil 3:1 z pohledu Kolína.

    Zápas prvního kola ve Wolfsburgu, kam zavítal Frankfurt, nabídl jinou podívanou, vše se totiž odehrálo v prvních dvaceti minutách. Domácí mezi 13. a 17. minutou vstřelili dvě branky a vypadalo to s nimi dobře, hosté ale dokázali v 19. minutě snížit. Zbytek zápasu už ale moc zajímavých momentů nenabídl, Frankfurt měl jednu zajímavou šanci pár minut před koncem, tu ale nevyužil, a tak jel domů s prázdnou po prohře 1:2.
     
    Dobré odpoledne, vítám všechny diváky u sledování online přenosu ze zápasu druhé kola německé Bundesligy mezi domácím Kolínem a Wolfsburgem. Start utkání je naplánován na 15:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:30.

    Tomáš Hála

    Branky: 30. Zoller (Modeste) – 84. Bendtner

    Karty:   72. Lehmann (KLN), 79. Vogt (KLN) – 88. Klose (WOF)


    1. FC Kolín nad Rýnem: Horn – Olkowski, F. Sørensen, Heintz, Hector – Risse, Vogt, Lehmann, Bittencourt (68. Gerhardt) – Zoller (81. Jojić), Modeste.
    Náhradníci: Kessler – Jojić, Hosiner, Nagasawa, Finne, Švento, Gerhardt.

    VfL Wolfsburg: Casteels – Ricardo Rodríguez, Klose, Naldo, Vieirinha – Hunt (66. D. Caligiuri), Gustavo – De Bruyne, M. Kruse (81. Arnold), Perišič (74. Bendtner) – Dost.
    Náhradníci: Grün – Bendtner, Schäfer, D. Caligiuri, Träsch, Arnold, Knoche.

    Diváci: 46000
    bahis siteleri