Skellefteå – Liberec 5:2 (kon.) | Sparta – Ženeva 5:2 (kon.) | Třinec – Kuopio 6:0 (kon.)
Kärpät – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Mannheim – Vítkovice 2:1 (3:1 po s.n.) | Salzburg – HV71 1:3 (kon.)
Bern – Linköping 1:7 (kon.) | Davos – Pardubice 5:3 (kon.) | Sheffield – Frölunda 1:4 (kon.)
Braehead – Ingolstadt 6:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:0 (1:0, 4:0, 1:0)
KalPa Kuopio
Sobota 05.09.2015, 18:00 • WERK ARENA • Hokejová Liga mistrů • Skupina 12
Předzápasové kurzy
Partner:
    Erik HRŇA - 6:0
     
    47:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady hattrick, který v přečíslení po přesné přihrávce Hrabala zkompletoval střelou z první ERIK HRŇA. Asistence: Josef Hrabal.
    Erik HRŇA - 5:0
     
    39:38
    Třinec právě vstřelil branku!
    A je tady pátý gól v síti Kilpelainena. Po ose Klepiš – Irgl zamířil kotouč k ERIKU HRŃOVI, který propálil z pravého kruhu vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Zbyněk Irgl, Jakub Klepiš.
    Jakub ORSAVA - 4:0
     
    28:57
    Třinec právě vstřelil branku!
    JAKUB ORSAVA napoprvé trefil ve vyložené pozici pouze Kilpelainena, kotouč se k němu ale vrátil a tentokrát už třinecký útočník nezaváhal. Asistence: Tomáš Linhart, Erik Hrňa.
    Erik HRŇA - 3:0
     
    26:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kreps zavezl kotouč do útočného pásma, kde jej přenechal Milanu Douderovi, který puk přihrál ERIKU HRŇOVI a ten propálil finského gólmana střelou z levého kruhu. Asistence: Milan Doudera, Kamil Kreps.
    Zbyněk IRGL - 2:0
     
    24:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krásnou souhru celého útoku zakončil ZBYNĚK IRGl, který neměl po Draveckého přihrávce problém trefit odkrytou klec. Asistence: Vladimír Dravecký, Jakub Klepiš.
    David NOSEK - 1:0
     
    15:21
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kilpelainen vyjel z branky, aby odrazil kotouč před dojíždějícím Klepišem, to se mu nepovedlo, navíc kotouč ani nezastavil a ten tak doklouzal až do jeho sítě. Autorem tohoto gólu je DAVID NOSEK. Bez asistence.

    Martina Sikorová

    Branky a nahrávky: 16. Nosek, 25. Irgl (Dravecký, Klepiš), 27. Hrňa (M. Doudera, Kreps), 29. Orsava (Linart, Hrňa), 40. Hrňa (Irgl, Klepiš), 48. Hrňa (Hrabal)


    HC Oceláři Třinec: Hamerlík (Hrubec) – Nosek, Klesla, M. Doudera, Hrabal, Linhart, Foltýn, L. Doudera – Kreps, Orsava, Hrňa – Klepiš, Dravecký, Polanský – Irgl, Matuš, Rákos – Jašek, Plíhal, Cienciala
    KalPa Kuopio: Kilpelainen (Perhonen) – Riikola, Lyytinen, Mikkola, Timonen (C), Lukka, Halonen – Nikko, Sebok, Davis – Ruohomaa, Mankinen, Keranen (A) – Bengtsson, Harjama, Pitkanen – Piipponen, Kinnunen, Katosalmi – Hamalainen

    Rozhodčí: Hradil, Konc – Gebauer, Lederer
    bahis siteleri