Chabarovsk – Vladivostok 2:4 (kon.) | Magnitogorsk – Omsk 3:2 (1:0 po s.n.)
konec
Amur Chabarovsk
2:4 (2:1, 0:2, 0:1)
Admiral Vladivostok
Sobota 05.09.2015, 09:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Amur Chabarovsk měl bleskový vstup do utkání, nicméně Admiral Vladivostok utkání otočil a zvítězil 4:2!

    Do první třetiny doslova vlétl domácí celek! Již ve druhé minutě vedl Amura 2:0 po brankách Konstantina Sokolova a Danila Fajzulina! Domácí celek i nadále hrozit z ryclých protiútoku, nicméně své velké šance neproměnil! V závěru třetiny se zničehonic prosadil Dmitrij Lugin, který snižil na 1:2!

    Druhá třetina vyšla daleko lépe hostujícímu Admiralu! Již ve 26. minutě se podařilo hostům srovnat, když od modré poslal puk Mnacjan, a jeho střelu tečoval Dmitrij Sajustov! O dvě minuty později Vladivostok již vedl! Bergofs našel před brankou Dmitije Lugina, který překonal Metsolu! V závěru třetiny měl velkou příležitost Tarasov, nicméně v rozhodující moment netrefil kotouč ideálně!

    Ve třetí třetině se Amur marně pokoušel o vyrovnání! Hostující tým musí poděkovat zejména výbornému Nalimovi, který odchytal parádní utkání, a neinkasoval! V závěru se ještě trefil do opuštěné branky Arťjom Podšendjalov, který rozhodl o vítězství hostů!

    STATISTIKY ZÁPASU
    Střely na branku – 25 – 26
    Zablokované střely – 5 – 7
    Vyhraná vhazování – 28/56 – 28/56
    Trestné minuty – 6 – 12
    Hity – 12 – 12

    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA
    Jan Kolář (CHA) – 0+0, 2 střely, TOI – 19:04
    Tomáš Zohorna (CHA) – 0+0, 3 střely, TOI – 18:35
    Michel Miklík (CHA) – 0+1, 2 střely, TOI – 17:32

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (11:34:22)
     
    Konec zápasu.
     
    59:54
    Domácí Grančev ještě neudržel v závěru nervy a odchází na poslední sekundy na trestnou lavici!
    Arťjom PODŠENDJALOV - 2:4
     
    59:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Až půl minuty před koncem šel Metsola ven z branky, nicméně Vladivostok se velmi rychle dostal k puku, a potvrzuje dnešní výhru! Po výborné práci Sajustova se k puku dostal ARŤJOM PODŠENDJALOV, který bekhendovým obloučkem trefil přesně! Bez asistence.
     
    59:09
    Chabarovsk vyhrál vhazování, nicméně na modré čáře zaváhal obránce Arťjom Zub, který si puk špatně zpracoval, a ten se doklouzal za modrou čáru. Následně čárový odpískal ofsajd! Metsola se vrací do branky!
     
    59:04
    Juha Metsola je již na střídačce a Amur to zkoušel v šesti! Do zakončení se před brankou dostal osamocený Grančev, nicméně Nalimov dokázal kotouč včas chytit!
     
    58:48
    Další velkou příležitost měl Vladislav Ušenin, kterého našel Litovčenko. Jeho rána zprvní však Nalimova nepřekonala! Ruský brankář kotouč lapil! Náslduje oddechový čas domácího celku!
     
    58:18
    Vladislav Ušenin poslal kotouč na Litovčenka, o kterého se však postaral obánce Blum! Amur je však i nadále u kotouče.
     
    58:06
    Hostující celek se navíc dostal do kobminace v útočném pásmu, a od modré čáry pálil Bartulis. Jeho rána byla sražena před Metsolu, a do zakončení se málem dostal Kuzněcov. Obrana Amuru však dokázala zareagovat.
     
    57:36
    Nikita Filatov s Sajustovem podnikl zajímavý útočný výpad, který však k zakončení nevedl. Hostující hráči alespoň ušetřili cenné vteřinky!
     
    57:08
    Do slibné šance se dostal po přihrávce Sokolova Michel Miklík, avšak zakončení slovenského hráče tečoval obránce, a puk skončil mimo!
     
    56:28
    Amur již v závěru třetiny točí pouze tři formace, a na led chodí hlavně první formace s Tomášem Zohornou.
     
    55:22
    Na modré čáře vybojoval kotouč Gorškov, který jej přistrčil do jízdy Podšendjalovovi, jehož rána z mezikruží letěla nad branku!
     
    54:42
    Admiral se dokázal osvobodit z tlaku domácího týmu, a vyjel zaútočit. Obrana Amuru se však velmi rychle vrátila a kotouč si vzala zpět!
     
    54:06
    Velkou šanci teď měl domácí Litovčenko, který dostal skvělou přihrávku o Vladislava Ušenina, nicméně domácí hráč opuštěnou branku netrefil! Následně Litovčenko nahrávala Vjačeslavu Ušeninovi, který se však před brankou také nedokázal prosadit!
     
    53:39
    Amur se v posledních minutách hodně snaží o vyrovnání, nicméně zatím se to nedaří. Čas navíc velmi rychle ubíhá!
     
    52:59
    Grančev dostal na levé straně opravdu hodně prostoru, a tak si vybruslil na před branku. Jeho následné zakončení však nebylo příliš přesné.
     
    52:34
    Po kombinaci domácího celku v útočném pásmu se na modré čáře dostal k tvrdé střele Jan Kolář, nicméně jeho ránu chytil do lapačky Nalimov!

    Jan Havlovic

    Branky a nahrávky: 1. Sokolov (Miklík), 2. Fajzullin (Gračjov) – 19. Lugin (Trivino), 26. Sajustov (Mnacjan, Podšendjalov), 28. Lugin (Bergfors, Trivino), 60. Podšendjalov


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Zub, Šulakov, Kolář (A), Čerepanov, Aťušov, Verjovkin, Terjajev – Sokolov, Zohorna, Miklík – Fajzullin, Wandell, Grančev (A) – Litovčenko, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin -Tarasov (C), Bjavalcev, Achmetov
    Admiral Vladivostok: Bobkov (2.Nalimov) – Bartulis (C), Blum, Osipov (A), Kosmačev, Mnacjan, Lisov, Lysenko, Glazkov – Bergfors, Trivino, Lugin – Podšendjalov, Sajustov, Gorškov – Filatov, Kuzněcov, Makarov – Voronin, Mamin (C), Jakovlev

    Rozhodčí: Anisimov, Kulakov – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 7100
    bahis siteleri