Skellefteå – Liberec 5:2 (kon.) | Sparta – Ženeva 5:2 (kon.) | Třinec – Kuopio 6:0 (kon.)
Kärpät – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Mannheim – Vítkovice 2:1 (3:1 po s.n.) | Salzburg – HV71 1:3 (kon.)
Bern – Linköping 1:7 (kon.) | Davos – Pardubice 5:3 (kon.) | Sheffield – Frölunda 1:4 (kon.)
Braehead – Ingolstadt 6:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HV71
Sobota 05.09.2015, 19:40 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina 3
Předzápasové kurzy
Partner:
    Martin TÖRNBERG - 1:3
     
    59:31
    HV71 právě vstřelili branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto, MARTIN TÖRNBERG posílá kotouč do odkryté svatyně a zvyšuje na rozdíl dvou branek pro hosty ve chvíli, kdy do konce utkání zbývá necelé půl minuty. Nejdříve to vypadalo, že to domácí obrana stihne zpátky, ale nestalo se. Bez asistence.
     
    59:02
    Salzburg už riskuje v šesti hráčích a hraje s prázdnou brankou.
     
    54:39
    Rozhodčí dnes určitě nikoho nešetří. Dvě minuty teď dostane samotný brankář Weinhandl, který protihráče podrazil při výjezdu z branky. Počet hráčů na ledě se tedy srovná, trest odpykává Thomas Raffl.
     
    53:59
    Hosté jsu kompletní a trenér Salzburgu za tuhle početní výhodu své svěřence určitě chválit nebude. Nedostali se pořádně ani ke střele. Teď ale mizí za vrátky trestné lavice Erik Andersson a je tu nová šance pro Rakušany. Trest za podražení.
     
    51:58
    Salzburgu pomalu začíná utíkat čas do konce základní hrací doby. Nyní má ale šanci vyrovnat, Jere Karalahti totiž inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    49:02
    A teď první veliká příležitost Jönköpingu ve třetí třetině, jeden z útočníků hostujícího kádru se vykličkoval před branku a nakonec netrefil polovinu odkryté svatyně.
     
    45:51
    A jeden domácí hokejista navíc leží na ledě a zatím se nemůže sám zvednout.
     
    43:00
    Tohle už byla daleko lepší šance pro EC. Obránce Tratting se objevil z druhé vlny před brankovištěm a jen těsně netrefil prostor pod horní tyčkou.
     
    40:43
    Hra v roho u mantinelu přerušena, bude se totiž vylučovat z hostujících řad. Martin Thörnberg dostává dvě minuty za zcela jasné podražení.
     
    37:39
    S vyloučeními se roztrhl pytel. Další trest pro domácí mužstvo, Wesler je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    36:12
    Ale veliká chyba švédského klubu a pravděpodobně to byl Duncan, kdo se řítil úplně sám na Pettersona. Hokejista EC nakonec neskóroval.
     
    35:16
    Střela se po ráně z dálky otřela o tyčku, hned poté ale zapadla do výstroje brankáře Weinhandla.
     
    34:51
    Brian Fahey míří dnes podruhé na trestnou lavici. Dostává dvě minuty za podražení a jeho tým si zahraje nechtěné oslabení.
     
    34:24
    Campoli nabral puk na hokejku a ani nevěděl, jak dobrou akci založí. Následně dva útočníci hostů unikali v přečíslení dna na jednoho a jen těsně netrefili branku.
     
    31:36
    Probíhá samotný závěr domácí početní výhody, až teď se Salzburg dostává do většího tlaku a za Pettersonem v jednu chvíli zůstala polovina prázdné branky.
     
    29:55
    Hráč Jonköpingu Teemu Laine je hlavním rozhodčím odeslán na trestnou lavici za hrubost. Dobrá šance pro Salzburg na dorovnání skóre.
     
    28:35
    A už znovu akce HV71. Po levém kruhu se nekompromisně do brankoviště nacpal Hansson, jehož ještě odtlačovali domácí obránci.
    Bjorn MELIN - 1:2
     
    23:36
    HV71 právě vstřelili branku!
    Vše je ale rázem jinak a hokejisté ze Švédska se mohou rázem radovat naplno. Z původně hodně špatně vypadající přesilovky je nakonec gól v početní výhodě, přestože kotouč skončil za brankovou čarou hodně kostrbatě. Ve chvíli, kdy už brankář Salzburgu Weinhandl ležel na ledě, doklepl za něj touš BJORN MELIN. Rakušané mají znovu od začátku periody co dohánět. Asistence: Jere Karalahti, Kristofer Berglund.
     
    22:25
    Naopak se ale trestá na druhé straně. Za hákování dostává trest hráč Salzburgu Fahey, který bude doufat, že jeho mančaft neinkasuje.
     
    19:57
    Hokejista Berglund z HV71 se odebírá na trestnou lavici, bylo mu totiž odsouzeno nedovolené bránění.
     
    19:24
    Nakonec jeli hosté trestné střílení, jako náhradu za vyloučení Beacha. A neproměnili, jelikož exekutor nájezdu trefil Weinhandla do výstroje.
     
    16:48
    Hlavní rozhodčí ukazuje, že bude dnes podruhé vylučovat. Ven jde hokejista z řad HV71, takže je tu první domácí přesilovka. Vyloučen je za vysokou hokejku Oscar Sundh.
    Kyle BEACH - 1:1
     
    12:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Ztichlá hala začala najednou burácet, tato branka byla charakterně hodně podobná první brance Švédů. Trojice hokejistů v modrém trikotu se přemístila do útočného pásma, puk byl předán krásně na hokejku hráče jménem KYLE BEACH, ten už si se svým zakončením věděl rady. Puk totiž ukázkově pověsil pod víko svatyně brankáře Pettersona. Hra se nám začíná rozjíždět. Asistence: Alexander Pallestrang.
    Kevin STENLUND - 0:1
     
    08:29
    HV71 právě vstřelili branku!
    Dlouho nic, prakticky hokej bez šancí a najednou tu máme hodně nečekaný gól. Dává ho klub ze Švédska, jenž hodně překvapil domácího brankáře Weinhandla. Sám se mezi dva bránící hráče vměstnal autor dnešní úvodní branky KEVIN STENLUND, jenž vzal prostě puk na hokejku a poslal ho nízko po ledě mezi betony gólmana Salzburgu. Uvidíme ještě další branky v první periodě? Bez asistence.
     
    01:37
    První vyloučení tohoto utkání, domácí Rakušané jdou do čtyř. Jeden z hokejistů Salzburgu inkasuje trest za podražení, konkrétně se jedná o Connellyho.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Beach (Pallestrang) – 9. Stenlund, 24. Melin (Karalahti, Berglund), 60. Törnberg


    EC Red Bull Salzburg: Weinhandl (Gracnar) – Pallestrang, Kutlák, Heinrich, Trattnig, Connelly, Fahey, Lindner – Duncan, Hughes, Ferriero, Raffl, Latusa, Komarek, Walter, Welser, Kristler, Rauchenwald, Cijan, Beach, Brucker
    HV71: Petterson (Ersberg) – Berglund, Karalahti, Campoli, O´Byrne, Hansson, Eidstedt, Cederholm – Onerud, Tedenby, Laine, Melin, Tornberg, Brithen, Sundh, Sandberg, Bengtsson, Lestan, Ahl, Stenlund

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Smetana (AUT) – Nagy, Soos (oba HUN)

    Diváci: 1 512
    bahis siteleri