Skellefteå – Liberec 5:2 (kon.) | Sparta – Ženeva 5:2 (kon.) | Třinec – Kuopio 6:0 (kon.)
Kärpät – Vienna Capitals 4:0 (kon.) | Mannheim – Vítkovice 2:1 (3:1 po s.n.) | Salzburg – HV71 1:3 (kon.)
Bern – Linköping 1:7 (kon.) | Davos – Pardubice 5:3 (kon.) | Sheffield – Frölunda 1:4 (kon.)
Braehead – Ingolstadt 6:4 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
1:3 (1:1, 0:1, 0:1)
HV71
Sobota 05.09.2015, 19:40 • Eisarena Salzburg • Hokejová Liga mistrů • Skupina 3
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Střely na branku v zápase

    EC Red Bull Salzburg: 21

    HV 71: 38 (21:52:06)
     
    Máme za sebou další utkání hokejové Ligy Mistrů. Dlouho vyrovnaný zápas nakonec rozhodla hokejová družina ze Švédska ještě ve druhé dvacetiminutovce, na konci základní hrací doby pak HV71 přidalo pojistku do prázdné branky. Dá se říci, že si Švédové dnešní výhru zaslouží. Salzburg navíc ve třetí třetině nevyužil nabídnuté přesilové hry a odchází z domácího kluziště s prázdnou. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera.
     
    Konec zápasu.
    Martin TÖRNBERG - 1:3
     
    59:31
    HV71 právě vstřelili branku!
    Je pravděpodobně rozhodnuto, MARTIN TÖRNBERG posílá kotouč do odkryté svatyně a zvyšuje na rozdíl dvou branek pro hosty ve chvíli, kdy do konce utkání zbývá necelé půl minuty. Nejdříve to vypadalo, že to domácí obrana stihne zpátky, ale nestalo se. Bez asistence.
     
    59:13
    Domácí si pochopitelně vybírají oddechový čas, do konce základní hrací doby zbývá už jen necelá minuta.
     
    59:02
    Salzburg už riskuje v šesti hráčích a hraje s prázdnou brankou.
     
    58:44
    Halou to teď jenom zahučelo, ale Petterson neměl s nahozením z dálky takové problémy.
     
    58:03
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny, ve stejnou chvíli se domácí parta dostala do postavení mimo hru.
     
    57:35
    Nakonec rána od modré čáry v podání Heinricha, ale ta letěla až příliš vysoko.
     
    57:03
    Po delší časové odmlce se hraje v plném počtu na obou stranách, ale v útočném pásmu nyní Salzburg. Nebude to asi trvat dlouho a domácí sáhnou po odvolání brankáře.
     
    56:30
    Ale HV71 nikam nespěchá. Sice hraje zbytek přesilovky, avšak Švédové radši vystřídali a raději poslali na ledovou plochu čerstvé síly z lavičky.
     
    55:49
    Zanedlouho začne zkrácená přesilovka Jönköpingu. Ta ale nebude mít ani minutu, takže si hosté musejí s akcí vepředu hodně pospíšit.
     
    55:08
    Salzburgu se při hře ve čtyřech podařilo snadno dostat do útočného pásma, avšak tolik potřebná střela pořád nikde.
     
    54:39
    Rozhodčí dnes určitě nikoho nešetří. Dvě minuty teď dostane samotný brankář Weinhandl, který protihráče podrazil při výjezdu z branky. Počet hráčů na ledě se tedy srovná, trest odpykává Thomas Raffl.
     
    54:18
    Jenže tato přesilovka má zatím úplně stejný průběh jako ty předchozí. Sotva se dostane puk hostům na hokejku, hned jej vyhazují daleko o branky a Salzburg má po šancích.
     
    53:59
    Hosté jsu kompletní a trenér Salzburgu za tuhle početní výhodu své svěřence určitě chválit nebude. Nedostali se pořádně ani ke střele. Teď ale mizí za vrátky trestné lavice Erik Andersson a je tu nová šance pro Rakušany. Trest za podražení.
     
    53:05
    Daleko důraznější byl v souboji u mantinelu nyní Hansson, což se jeho týmu vyplatilo. HV71 opět vyhazuje, to už z jeho trestu zbývá necelá minutka.
     
    52:20
    Švédové se okamžitě po dalším vhazování dokázali dvakrát osvobodit a svého dnešního soupeře ještě vůbec nepustili do pásma.
     
    51:58
    Salzburgu pomalu začíná utíkat čas do konce základní hrací doby. Nyní má ale šanci vyrovnat, Jere Karalahti totiž inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    51:36
    Rána z dálky je pro domácího ochránce svatyně lahůdkou, střela obránce Berglunda skončila přerušením hry a novým vhazováním.
     
    51:05
    Dvojice domácích forvardů Hughes a Latusa se dostali až blízko k brance soupeře, v klíčové situaci ale nedokázali vymyslet kombinaci, ze které by mohli zakončovat.
     
    50:26
    Už jen deset minut do konce základní hrací doby a hostující družina vede stále rozdílem jediné branky. Následně zákrok pro brankáře Weinhandla.
     
    49:50
    Již znovu EC, Cijan se natáhl po puku ve středním pásmu, aby mohl dopředu, ale brzy celá jeho akce skončila.
     
    49:02
    A teď první veliká příležitost Jönköpingu ve třetí třetině, jeden z útočníků hostujícího kádru se vykličkoval před branku a nakonec netrefil polovinu odkryté svatyně.
     
    48:10
    Dobrá práce obrany, konkrétně se jednomu ze švédských útočníků postavil tvrdě do cesta Heinrich. Ale HV71 se ani moc nesnaží tlačit kupředu.
     
    47:08
    HV71 opět vyhazuje puk jen do středního pásma. Tam se sice kotouč náhle ujal Onerud, jenže také jemu bylo odpískáno postavení mimo hru.
     
    46:47
    Po podobné situaci následně hra přerušena ve středním pásmu a následuje krátká komerční přestávka.
     
    46:13
    Komarek měl úmysl přejít sám modrou čáru, ale nakonec potřeboval pomoc od Kristlera, který ve stejnou chvíli přejížděl modrou čáru.
     
    45:51
    Nakonec nosítka nebyla potřeba a dotyčný odjel jen za pomocí spoluhráčů na střídačku. Snad to nebude nic vážného.
     
    45:51
    A jeden domácí hokejista navíc leží na ledě a zatím se nemůže sám zvednout.
     
    45:51
    Werinhandl m puk pod rukavicí, rozhodčí zároveň přerušuje, protože právě domácí brankáře je bez masky.
     
    45:10
    Pžehazování kotouče ze strany na stranu, takhle se pravděpodobně dalších branek nedočkáme. Nyní nahodil přes půl hrací plochy jednoduchým způsobem Karalahti.
     
    44:20
    Poprvé ve třetině se hosté drželi na delší dobu v útočném pásmu, následně ale snadno přišli o puk a hraje znovu Salzburg.
     
    43:52
    Evidentní ofsajd na modré čáře, postavení mimo hru pro EC Red Bull Salzburg.
     
    43:28
    V porovnání s předchozí třetinou sledujeme nyní daleko pomalejší hokej. HV71 se nikam tolik hnát nemusí, ale domácí zůstávají zbytečně zatažení.
     
    43:00
    Tohle už byla daleko lepší šance pro EC. Obránce Tratting se objevil z druhé vlny před brankovištěm a jen těsně netrefil prostor pod horní tyčkou.
     
    42:29
    Poslední vteřinky a HV71 se pomalu dostane do plného počtu. Pokud chtějí rakouští hokejisté dospět k vyrovnanému stavu, budou muset směrem dopředu trochu přidat.
     
    41:40
    Dobře dostal na pravý kruh od jednoho ze spoluhráčů nabito Ferriero, ale v rozhodujícím momentě minul. Další přesilová hra Salzburgu už je skoro ve své polovině.
     
    41:03
    Hosté se ale osvobozují a prozatím vůbec nepřipouštějí nějaké akce před vlastní brankou. Domácí by se měli co nejdříve přemístit do pásma.
     
    40:43
    Hra v roho u mantinelu přerušena, bude se totiž vylučovat z hostujících řad. Martin Thörnberg dostává dvě minuty za zcela jasné podražení.
     
    40:08
    Na začátku třetí třetiny se puku jako první zmocňuje domácí celek, aby se co nejdříve mohl pokusit o vyrovnání. Salzburg ale začíná s klidem zezadu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Obě mužstva zpátky v aréně, co nevidět vypukne třetí třetina, která přinese nové hokejové zážitky.
     
    Střely na branku po dvou třetinách:

    EC Red Bull Salzburg: 14

    HV71: 26
     
    Více už se toho v rámci druhé třetiny nestane. Jediný gól mohli fanoušci v Rakousku vidět během prostřední dvacetiminutovky. Postarali se o něj hosté, ti tak vedou před závěrečnou periodou rozdílem jedné branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:03
    Začala poslední minuta druhé třetiny a zároveň zbývá už jen něco málo přes půl minuty do konce další přesilovky hostující party.
     
    38:18
    Ale zatím se švédská početní výhoda nese v podobném duchu jako ta předchozí. Když už HV71 vystřelí, většinou najde přesně výstroj domácího brankáře.
     
    37:39
    S vyloučeními se roztrhl pytel. Další trest pro domácí mužstvo, Wesler je potrestán dvěma minutami za krosček.
     
    37:37
    Skoro se zdá, že Jonköping hraje daleko lépe při vyrovnaném počtu hráčů na ledě. Teď dvakrát trefil Weinhandla do výstroje.
     
    36:56
    Domácí v plném počtu, v tomto vlastním oslabení měli daleko větší šanci než jejich soupeř, který ale ale naopak přesilovou hru.
     
    36:12
    Ale veliká chyba švédského klubu a pravděpodobně to byl Duncan, kdo se řítil úplně sám na Pettersona. Hokejista EC nakonec neskóroval.
     
    35:36
    Salzburgu se konečně podařilo vyhodit, dokonce přes celé kluziště. HV71 zatím v početní výhodě nasbíralo jednu dobrou střelu.
     
    35:16
    Střela se po ráně z dálky otřela o tyčku, hned poté ale zapadla do výstroje brankáře Weinhandla.
     
    34:51
    Brian Fahey míří dnes podruhé na trestnou lavici. Dostává dvě minuty za podražení a jeho tým si zahraje nechtěné oslabení.
     
    34:24
    Campoli nabral puk na hokejku a ani nevěděl, jak dobrou akci založí. Následně dva útočníci hostů unikali v přečíslení dna na jednoho a jen těsně netrefili branku.
     
    33:38
    Hughes se krásně a vlatně především nečekaně obtáhl kolem jedno z bránících hráčů soupeře. Švédové jej stihl zachytit až na poslední chvíli, kdy hrozilo výrazné nebezpečí.
     
    33:07
    V klidu si s kotouče za vlastní branou pohrál hokejista švédského klubu a obránce Berglund. Jenže ten pokazil rozehrávku a k Weinhandlově kleci musel pokračovat sám Tornberg.
     
    32:15
    HV71 v plném počtu a hned po doplnění sestavy se snaží o útočné kombinace. Lestan viděl, že má u pravého mantinelu prostor. Ale už nestačil vypálit puk.
     
    31:36
    Probíhá samotný závěr domácí početní výhody, až teď se Salzburg dostává do většího tlaku a za Pettersonem v jednu chvíli zůstala polovina prázdné branky.
     
    31:02
    Rozhodčí jednoznačně odpískal rakouské postavení mimo hru, podívaná se tak přesune do středního pásma.
     
    30:32
    Hokejistém v modrém převleku rozestavěli přesilovkou pětku napříč celým útočným pásmem, ale zatím čekají na lepší zakončení. Nahození od modré čáry Pettersona vystrašit nemohlo.
     
    30:12
    Mírně dusno před brankovištěm Pettersona, ale vše končí jen malou strkanicí. Za chvilku se bude vhazovat v útočné třetině domácích.
     
    29:55
    Hráč Jonköpingu Teemu Laine je hlavním rozhodčím odeslán na trestnou lavici za hrubost. Dobrá šance pro Salzburg na dorovnání skóre.
     
    29:35
    Jsme skoro v polovině základní hrací doby, ve stejném momentě zkusil zakončit z dálky Melin, ale neviděl dostatečně na branku přes klubko hráčů.
     
    29:08
    Karalahti ještě udržel útočné pásmo pro hráče ve světlé variantě dresů. Následně už je odpískáno stejnému klubu postavení mimo hru.
     
    28:40
    Hned po buly domácí Salzburg vyrazil dopředu. Ale podobně jako ve většine dnešních případů, také nyní skončila celá akce ještě v prostřední části pole.
     
    28:35
    A už znovu akce HV71. Po levém kruhu se nekompromisně do brankoviště nacpal Hansson, jehož ještě odtlačovali domácí obránci.
     
    27:40
    Až nyní Salzburg s kotoučem před brankou soupeře začal více kombinovat. Na střelu za kruhy měl dobře napřaženo Kristler, ale kus černé pryže mu na poslední chvíli sjel z hole.
     
    26:51
    Trošku klidnější část tohoto zápasu, převážně se hraje ve středním pásmu. Puk zkusil dopředu dostat domácí Komarek, jenže bez úspěchu.
     
    25:18
    Hra se trošku uklidnila, nejvíce by toho měl využít Salzburg, který se potřebuje oklepat z inkasované branky.
    Bjorn MELIN - 1:2
     
    23:36
    HV71 právě vstřelili branku!
    Vše je ale rázem jinak a hokejisté ze Švédska se mohou rázem radovat naplno. Z původně hodně špatně vypadající přesilovky je nakonec gól v početní výhodě, přestože kotouč skončil za brankovou čarou hodně kostrbatě. Ve chvíli, kdy už brankář Salzburgu Weinhandl ležel na ledě, doklepl za něj touš BJORN MELIN. Rakušané mají znovu od začátku periody co dohánět. Asistence: Jere Karalahti, Kristofer Berglund.
     
    23:08
    Jonköping se sice drží v útočné třetině, ale jen obránci dvakrát nahodili na branku, jinak tato početno výhoda příliš možností nepřináší.
     
    22:25
    Naopak se ale trestá na druhé straně. Za hákování dostává trest hráč Salzburgu Fahey, který bude doufat, že jeho mančaft neinkasuje.
     
    22:16
    Hosté jsou v plném počtu a už znovu útočí, domácím fanouškům se následně vůbec nelíbil zákrok na Duncana. Ale rozhodčí zůstávají na rozdíl od publika úplně v klidu.
     
    21:28
    Vhazování následně proběhne ve středním pásmu, protože hokejisté Red Bullu zůstali při přechodu přes modrou čáru v postavení mimo hru.
     
    20:50
    Vyhození Salzburgu přes všechny čáry, to už se hosté znovu formují v obraně a dělají vše pro to, aby utěsnili prostor před brankou.
     
    20:10
    Na buly ve druhé třetině se jako první kotouče ujali hráči Jonköpingu. Ale s útočením ještě počkají, protože se na ně tlačí Salzburg.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Týmy se vracejí na ledovou plochu, za chvíli budeme moci započnout druhou třetinu dnešního utkání.
     
    Střely na branku v první třetině

    EC Red Bull Salzburg: 5

    HV71: 13
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut na ledě rakouského klubu. Šancí bylo i přes pomalý začátek třetiny dost, na každé straně padlo po jedné brance. Hokej se zdá být útočně laděný, takže se i dále máme určitě na co těšit.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:57
    Hokejista Berglund z HV71 se odebírá na trestnou lavici, bylo mu totiž odsouzeno nedovolené bránění.
     
    19:24
    Nakonec jeli hosté trestné střílení, jako náhradu za vyloučení Beacha. A neproměnili, jelikož exekutor nájezdu trefil Weinhandla do výstroje.
     
    19:03
    Běží poslední minuta první třetiny, začíná za brankou rakouské organizace. Oscar Sundh zpátky na ledě a hraje se tedy opět v plném počtu.
     
    18:25
    Už jen pár vteřin do konce prvního hostujícího oslabení, ale největší šanci paradoxně měli Švédové, když ohrozili branku Salzburgu.
     
    17:28
    Salzburg se vrací do útočného pásma, aby mohl konečně střílet. Od modré čáry se už už pomalu začal napřahovat s přípravou Kutlák, ale nakonec ještě počkal.
     
    16:48
    Hlavní rozhodčí ukazuje, že bude dnes podruhé vylučovat. Ven jde hokejista z řad HV71, takže je tu první domácí přesilovka. Vyloučen je za vysokou hokejku Oscar Sundh.
     
    16:29
    Po dalším buly u své branky domácí vyhodili alespoň do středního pásma, aby se zbavili největších starostí. Soupeř se ale rychle vrací k brance.
     
    16:14
    Zakázané uvolnění Red Bull Salzburg, domácím se to sice nelíbí, ale čárový rozhodčí jednoznačně ukazuje, jaký má nacelou situaci názor.
     
    15:19
    Salzburg v klidu rozehrává za vlastní brankou, jeho rozehru však brzy naboural rychlík Melin, jenž se přiřítil zničeho nic až do pásma soupeře.
     
    14:58
    Dobrá rána z pravé strany v podání salzburského Kristlera. Jenže brankář Petterson před sebou ve výhledu neměl vůbec nikoho, a tak proti kotouči pohotově zaklekl.
     
    14:43
    Už se zase jeden z útočníků v bílém trikotu zkoušel prodrat až před domácího gólmana úplně sám. Ale na rozdíl od situace při prvním dnešním gólu nebyl tolik úspěšný.
     
    14:17
    Sotva se rozehrálo, hra je opět přerušena. Weinhandl totiž zachytil kotouč do lapačky a rozhodčí nařizuje nové vhazování.
     
    13:52
    Už zase hraje Jonkoping a velice důrazně se hosté snaží hrát u mantinelu. To se jim sice vyplácí, ale další střela z toho prozatím nepramení.
    Kyle BEACH - 1:1
     
    12:50
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Ztichlá hala začala najednou burácet, tato branka byla charakterně hodně podobná první brance Švédů. Trojice hokejistů v modrém trikotu se přemístila do útočného pásma, puk byl předán krásně na hokejku hráče jménem KYLE BEACH, ten už si se svým zakončením věděl rady. Puk totiž ukázkově pověsil pod víko svatyně brankáře Pettersona. Hra se nám začíná rozjíždět. Asistence: Alexander Pallestrang.
     
    11:47
    Zpátky v útočné třetině HV71, Onerud si dělal zálusk na střelu, nakonec ještě přihrál na svého spoluhráče. Ten vzápětí ztrácí výhodu útočného pásma.
     
    11:13
    Je to nyní domácí celek, kdo jeví na kluzišti aktivnější známky pohybu. Ale zakončení je přesně to, co zatím činí Salzburgu největší trable.
     
    10:13
    Také rakouští bojovníci se zkoušejí dostat k nějakému zakončení, které by soupeřova ochránce svatyně zaskočilo. Ale zatím se jim to tak úplně nedaří.
    Kevin STENLUND - 0:1
     
    08:29
    HV71 právě vstřelili branku!
    Dlouho nic, prakticky hokej bez šancí a najednou tu máme hodně nečekaný gól. Dává ho klub ze Švédska, jenž hodně překvapil domácího brankáře Weinhandla. Sám se mezi dva bránící hráče vměstnal autor dnešní úvodní branky KEVIN STENLUND, jenž vzal prostě puk na hokejku a poslal ho nízko po ledě mezi betony gólmana Salzburgu. Uvidíme ještě další branky v první periodě? Bez asistence.
     
    07:49
    Nahození domácího beka Heinricha dobře viděl Petterson, takže jen v klidu rozehrál hokejkou z branky na své spoluhráče.
     
    07:07
    Dosavdní hokej připomíná vyčkávací taktiku. Když už se konečně někdo odhodlá vypálit, jeho pecka míří těsně mimo branku, a nebo ji gólmani v klidu pokryjí.
     
    06:18
    HV71 vyhrálo vhazování po pravé ruce brankáře Weinhandla, ale ten se nakonec vůbec nemusel po kotouči natahovat, protože hosté ještě neposlali střelu na branku.
     
    05:53
    Nyní se zkusil v prostoru na pravém kruhu krásně uvolnit domácí muž Kristler. Ale když už se chystal vystřelit, do rány se mu postavil obránce.
     
    05:28
    Moc se nepřerušuje, ale zatím ani nekombnuje. Pomalu se blížíme polovině první periody a prakticky ani jeden z brankářů ještě neměl pořádnou práci.
     
    04:49
    Po delší časové odmlce Rakušané v útočné třetině. Raffl zkoušel vypálit z pravé strany, hned po jeho pokusu hokejisté v bílém převleku vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    04:01
    Salzburg již v plném počtu a může se konečně také zapojit do útoku. Zatím ale kotouč za vlastní brankou drží švédský obránce Berglund.
     
    02:56
    Ale první přesilovka HV71 podle všeho vůbec nesedí. Hostující parta se ještě nedostala ke střele a pravděpodobně už to do konce početní výhody ani nemusí stihnout.
     
    01:37
    První vyloučení tohoto utkání, domácí Rakušané jdou do čtyř. Jeden z hokejistů Salzburgu inkasuje trest za podražení, konkrétně se jedná o Connellyho.
     
    01:01
    Po švédském ofsajdu se dostávají také hosté k první konfrontaci před brankářem Weinhandlem. Ale ten ještě zasahovat nemusel, jen pozorně sleduje hru před sebou.
     
    00:39
    Už první útočná formace Salzburgu v útočné třetině a v pravém rohu bojoval o kotouč snaživě Duncan. Avšak jeho pokus skončil jen na hokejce soupeře.
     
    00:13
    Zápas začal, jako první se kotouče na buly zmocinili domácí hokejisté. Obránce Kutlák ale pouze zavezl puk za vlastní branku a tam počkal na najíždějící spoluhráče.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči se navzájem pozdravili a zanedlouho padne na ledovou plochu první kotouč, zbývj ne počastovat brankáře na obou stranách.
     
    Hokejisté konečně nastupují na ledovou plochu, zápas tedy co nevidět začne. Aktuálně jsou hlasatelem postupně představováni domácí hokejisté za velkých ovací.
     
    Pravděpodobné úvodní vhazování se jeví v 19:45, snad ale uvidíme příjezd hokejistů na ledovou plochu co nejdříve.
     
    Zápas nakonec začne asi o pět až deset minut později, právě kvůli opožděné přípravě ledu. Hned jak rolba dodělá poslední úpravy, budeme moci začít.
     
    Týmy se za chvilku začnou sjíždět na ledovou plochu. Nebude trvat dlouho a budeme moci začít sledovat klání Ligy Mistrů mezi celky z Rakouska a Švédska. Teď ještě kluziště brázdí rolba.
     
    Úvodní sestavy:

    EC Red Bull Salzburg: Weinhandl (Gracnar) – Pallestrang, Kutlák, Heinrich, Trattnig, Connelly, Fahey, Lindner – Duncan, Hughes, Ferriero, Raffl, Latusa, Komarek, Walter, Welser, Kristler, Rauchenwald, Cijan, Beach, Brucker

    HV71: Petterson (Ersberg) – Berglund, Karalahti, Campoli, O´Byrne, Hansson, Eidstedt, Cederholm – Onerud, Tedenby, Laine, Melin, Tornberg, Brithen, Sundh, Sandberg, Bengtsson, Lestan, Ahl, Stenlund

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Smetana (AUT) – Nagy, Soos (oba HUN).
     
    Vítejte u dnešního utkání Champions Hockey League. Budeme sledovat poslední střetnutí základní skupiny C, ve kterém na sebe narazí kádry EC Red Bull Salzburg a švédský mančaft HV71.
     
    EC RED BULL SALZBURG

    Tři body získané v základní skupině by Rakušané rádi rozšířili na malinko větší sbírku, přeci jen se jim na záda tlačí v tabulkovém pořadí dánský Vojens. Právě proti Dánům získal Salzburg své jediné dosavadní vítězství, když soupeře ze severu Evropy předčil v odvetě jasným poměrem 7:2. Vojensu tak Red Bull splatil porážku 4:1 z prvního vzájemného střetnutí této sezóny Ligy Mistrů. Stejným výsledkem skončilo také úvodní klání mezi Salzburgem a HV71, takže rakouský celek má znovu co napravovat. Pro oba týmy jde o poslední zápas ve skupině, daleko důležitější je ale pro EC Red Bull Salzburg.
     
    HV71

    Švédské kluby se na mezinárodní scéně umí představit v tom nejlepším světle, to ostatně ukázaly už v předchozím ročníku Champions Hockey League. A ani HV71 nechtějí dělat národní vlajce ostudu. Doposud mohli být muži Jokopingu spokojeni, vždyť nasbírali už devět bodů do tabulky základní skupiny C a dělají si zálusk na další části Ligy Mistrů. Naposledy HV71 zvítězilo na kluzišti Vojensu těsným a zároveň spíše fotbalovým výsledkem 2:1, také dnes jej čeká přesun do haly jednoho ze soupeřů, nyní mírně na jih do Rakouska. Ovládnou Švédové skupinu C suverénním způsobem?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 13. Beach (Pallestrang) – 9. Stenlund, 24. Melin (Karalahti, Berglund), 60. Törnberg


    EC Red Bull Salzburg: Weinhandl (Gracnar) – Pallestrang, Kutlák, Heinrich, Trattnig, Connelly, Fahey, Lindner – Duncan, Hughes, Ferriero, Raffl, Latusa, Komarek, Walter, Welser, Kristler, Rauchenwald, Cijan, Beach, Brucker
    HV71: Petterson (Ersberg) – Berglund, Karalahti, Campoli, O´Byrne, Hansson, Eidstedt, Cederholm – Onerud, Tedenby, Laine, Melin, Tornberg, Brithen, Sundh, Sandberg, Bengtsson, Lestan, Ahl, Stenlund

    Rozhodčí: Hribik (CZE), Smetana (AUT) – Nagy, Soos (oba HUN)

    Diváci: 1 512
    bahis siteleri