Slovácko B – Kroměříž 3:1 (kon.) | Zlínsko – Uničov 0:2 (kon.)
konec
FC Zlínsko
0:2 (0:1)
SK Uničov
Neděle 13.09.2015, 10:30Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
     
    90
    Konec zápasu. (12:17:13)
     
    90
    Začala poslední minuta základní hrací doby a hosté pomalu směřují k vítězství., Nic na tom nezměnila ani další domácí střela ze střední vzdálenosti, která minula klec hostů.
    89. Krč v dobré pozici Balážika nepřekonal.
     
    89
    Hosté již útočí do zcela otevřené domácí obrany a pramení z toho další šance. Krč se po dobrém přenesení hry na levou stranu dostal k míči a se štěstím se dostal i k zakončení, míči v cestě do sítě ale zabránil dobrým zákrokem Balážik!
     
    88
    Hosté s rozehráním následného rohu nespěchali, ten navíc rozehráli nakrátko a poté dlouho drželi míč u postranní čáry.
    87. Balážik se blýskl perfektním zákrokem!
     
    87
    Naopak, na druhé straně se musel parádním zákrokem blýsknout brankář Balážik proti dalekonosné ráně jednoho z hostujících hráčů!
     
    86
    Uvízl v brance Uničova navíc nemusí řešit žádné těžké střely. Ta další v podání domácích mířila zpoza šestnáctky znovu jen do středu branky.
     
    86
    Červení hrají velice chytře v této fázi zápasu. Domácí hráče nepouští do většího tlaku a po zisku míče jej pomalu vyváží k brance soupeře.
     
    85
    Uničovští se po faulu domácích dostali k míči a následně i k autu poblíž branky Otrokovic, s rozehráním míče tak rozhodně spěchat nebudou.
     
    83
    Ofsajdové postavení je následně pískáno i na druhé straně hřiště a tak se skóre potřetí měnit nebude.
     
    82
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Jaroslav Foltýn, přichází Vojtěch Zach.
     
    81
    Domácí se dostali do dalšího zakončení zpoza šestnáctky, jenže již předtím byl pískán offside a tak je veškeré vzrušení před brankou Uničova zbytečné.
     
    80
    Domácí se ovšem ještě nevzdávají a už opět peláší s míčem na zteč hostující branky. Dohnat dvoubrankové manko pro ně bude ale velice obtížné.
    78. Aleš KRČ - 0:2
     
    78
    Uničov právě vstřelil branku!
    Tak to je tvrdý direkt pro domácí, kteří byl po celou druhou půli jasně lepším týmem, avšak inkasují z první šance hostů! Na centr z pravé strany si ve vápně naskočil nedůrazně bráněný ALEŠ KRČ a míč hlavou uklidil přesně k levé tyči domácí branky!
     
    78
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Tomáš Mlýnek, přichází Adam Jasenský.
     
    78
    Střídání v týmu SK Uničov: ze hřiště odchází Vladimír Hrubý, přichází Tomáš Komenda.
     
    77
    Otrokovičtí nadále útočí, jenže pokud budou střílet tak, jako to nyní předvedl Šuranský zpoza šestnáctky, mnoho úspěchů nesklidí. Balon o velký kus přeletěl branku.
     
    76
    Centr mířil z rohu hřiště před branku, kde stálo snad patnáct fotbalistů, i přesto se však podařilo hostům možné nebezpečí odvrátit.
     
    76
    Hrát tak mohou domácí, kteří vybojovali rohový kop.
     
    76
    Na dlouhý centr za domácí obranu si naběhl, který se v pádu dostal k zakončení, to ale skončilo vedle branky a navíc byl hráč Uničova v ofsajdu.
     
    75
    Domácí hráči to zkouší zleva i zprava, po zemi i vzduchem, míč se jim však za záda hostujícího gólmana doposud dopravit nepodařilo.
     
    Dnešní utkání sleduje 315 diváků.
     
    73
    Střídání v týmu SK Uničov: ze hřiště odchází Radek Juřátek, přichází Patrik Kasal.
     
    73
    Dlouhý aut mířící do vápna Uničova ale příliš "paseky" před brankou Uvízly nenadělal.
     
    72
    Po dlouhém nákopu do vápna se sice domácí k míči nedostali, vybojovali však alespoň možnost autového vhazování z pravé strany.
     
    71
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Lukáš Juhás, přichází Jakub Mlčák.
     
    70
    Šuranský se z následné protiakce domácích pokusil zakončit z dálky, jeho střela ale byla tuze nepřesná.
     
    70
    Balážik si však s centrem mířícím na zadní tyč bez potíží poradil a míč stáhl ze vzduchu.
     
    69
    V souboji dvou sedmiček u levé postranní čáry si počínal nedovoleně Šuranský, který poslal k zemi hostujícího Vasiljeva. Uničov tak bude zahrávat standardní situaci.
     
    68
    Uničovští fotbalisté se v posledních minutách dostali opět trochu do hry a alespoň pro tuto chvíli otupili tlak domácích hráčů.
     
    67
    Krátký tlak hostů před domácí brankou skončil pouze zblokovanou střelou Jeřábka zpoza vápna.
     
    66
    Po drahné době se dostali hosté za půlící čáru, Hrubý se odhodlal ke střele zpoza vápna, míč však po jeho ráně vystoupal až nad domácí branku.
     
    65
    Hosté už začínají pomalu "tahat" čas a tak když měli k dispozici autové vhazování, dobrou půlminutku si s ním dali načas.
     
    64
    A znovu jsou domácí v blízkosti uničovské branky. Jenže střelecký pokus z levé strany byl příliš slabý a navíc zamířil po zemi přímo doprostřed hostující svatyně, kde stál připravený Uvízl.
     
    64
    Následnou útočnou akci Otrokovic zastavuje praporek pomezního sudího, který značí ofsajd.
     
    63
    Nezahráli to domácí vůbec zle. Centr mířil na zadní tyč, kde se k hlavičce dostal jeden z fotbalistů v bílém, balon však přeci jen poslal kousek vedle pravé tyče.
     
    63
    Po dalším nedovoleném zákroku mají domácí k dobru standardní situaci napravo od vápna.
     
    62
    Průběh druhého poločasu zatím pokračuje v zaběhnutých kolejích. Domácí hráči útočí a hosté se brání, seč jim síly stačí, byť často jen za pomoci faulu.
     
    61
    Střídání v týmu SK Uničov: ze hřiště odchází Alex Řehák, přichází Pavel Jeřábek.
     
    60
    Mlýnkův centr do vápna dokázali hosté bezpečně ubránit, v pokračující akci domácích se k zakončení zprava dostal Foltýn, balon z voleje ale poslal vedle branky.
     
    60
    Další standardka pro domácí se rýsuje ze vzdálenosti třiceti metrů.
     
    59
    Hosté jsou po delší době u balonu a kombinují ve středu hřiště. V rozehrávce však jsou nepřesní a po chvíli o kulatý nesmysl přišli. Na tahu jsou domácí.
    57. Uvízl si poradil s přímým kopem.
     
    57
    Následný přímý kop zahráli domácí hráči technicky, jenže nepříliš prudká střela, jenž mířila k pravé tyči, skončila v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    56
    Silný se dostal za hostující obranu a kousek před vápnem byl sražen k zemi. Je z toho žlutá karta pro Alexe Řeháka a nebezpečná standardní situace pro domácí.
     
    55
    Domácí to nyní zkusili středem a míč po ose Foltýn – Mazouch už už směřoval do vápna na dalšího domácího hráče v náběhu, těsně před ním však hosté stačili míč zastavit.
     
    54
    Foltýn dostal míč na levou stranu vápna a měl dost času na zakončení, vhodný okamžik však prováhal. Povedlo se mu však ještě najít volného Elšíka na hranici vápna, ten byl však na hranici pravidel zastaven.
     
    53
    Domácí se po opatrnějším úvodu druhé půle už opět mocně tlačí vpřed a za svou aktivitu by si vyrovnávací branku rozhodně zasloužili.
     
    51
    Zleva to zkusili i domácí hráči a nyní bylo tuze nebezpečno před hostující svatyní. Nepříjemný centr ale jen proletěl malým vápnem bez povšimnutí, to bylo velké štěstí pro hosty.
     
    51
    Další akce hostí byla vedena rovněž zleva, tentokrát si však na následný centr ve vápně nikdo nenaskočil.
     
    50
    Hosté kontrovali útokem po levé straně, po následném centru do vápna se k hlavičce dostal jen z hráčů Uničova, míč však do branky poslat nedokázal.
     
    49
    Domácí však zůstali u míče a znovu to byl Foltýn, který operoval napravo od vápna. V těžké pozici se ještě dostal ke střele, ta však z ostrého úhlu zamířila jen do středu branky, kde jí pohlídal brankář Uvízl.
     
    48
    Foltýn se pokusil prosadit s míčem po pravé straně, proti třem protihráčům ale neměl příliš šancí na úspěch-
     
    47
    Druhá pětačtyřicetiminutovka začala pěkně zostra a hlavní sudí musel již několikrát přerušit hru kvůli nedovolenému zákroku. Zatím se to obešlo bez karet.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Fotbalisté obou týmů se již pomalu vrací na hrací plochu,což znamená jediné, druhý poločas začne již za několik málo okamžiků.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Vladimír Hrubý (SK Uničov).
     
    45
    Nedaří se, nedaří, domácím hráčům v zakončení. Mlýnek se na levé straně šestnáctky pokusil vystřelit na bližší tyč, rána mu však příliš nesedla a skončila jen vedle branky.
    43. Binar jen o kousek minul domácí klec.
     
    43
    O co méně se dostávají hosté k zakončení, o to více jsou při něm nebezpeční. K odraženému míči ve vápně se dostal Binar a povedenou střelou jen o kousek přestřelil domácí branku!
     
    42
    Uničovští se po delší době vydali na útočný výlet, avšak ve dvou hráčích proti dvojnásobné přesile neměli mnoho šancí. Hrubý se však přesto pokusil kolmicí do vápna vysunout Nuce, jenže balon v pohodě sebrali domácí fotbalisté.
     
    41
    Rozehrávka proběhla nakrátko, avšak nepříliš dobře. Přihrávku po zemi do vápna totiž hosté zachytili a poté již rychle odehráli míč do bezpečí.
     
    40
    Nuc poslal k zemi Silného a domácí budou zahrávat standardní situaci.
     
    40
    Hosté se po krátkém útočném intermezzu opět stáhli do obranné ulity a jen čekají na to, co vymyslí jejich protihráči v bílých dresech.
     
    38
    Domácí tak dlouho dotírali na defenzivu hostů, až si dokázali vybojovat rohový kop.
     
    37
    Nedařilo se však ani domácím během postupného útoku, kdy se po nepřesné přihrávce po levé straně míč dostal až mimo hřiště.
     
    36
    Z rohu však nic dobrého pro hosty nepřineslo, jejich útočná aktivita po chvíli končí po šlapáku jednoho z hráčů v červeném.
     
    35
    Až nyní se zčistajasna dostal do šance Aleš Krč na pravé straně pokutového území, jeho střelu bez přípravy ale stačili domácí hráči na poslední chvíli srazit na rohový kop!
     
    34
    Nene, Uničovu se v této fázi zápasu nedaří držet míč a velice často ztrácí.
     
    33
    Oba týmy se v tuto chvíli rovnoměrně střídají v držení míče, na vině jsou nepřesnosti na obou koncích hrací plochy. Domácí však mají v posledních minutách přeci jen více ze hry a hosty prakticky k ničemu nepouští.
     
    32
    Žlutou kartu dostává Aleš Krč (SK Uničov).
     
    31
    Dlouhý aut do vápna poslal z levé strany hřiště Netopil, žádný z jeho spoluhráčů se k odraženému míči ale nedostal.
     
    31
    Otrokovičtí fotbalisté nyní s míčem obléhají pokutové území soupeře, zatím však bez úspěchu.
     
    30
    Balážik si připsal na své konto snadný zákrok, když v pohodě zachytil nevýraznou střelu jednoho z hostujících hráčů, jenž střílel zpoza domácí šestnáctky.
     
    29
    Domácí sice po autu získali míč a hnali se k rychlému protiútoku, ale ani oni nebyli úspěšní ve finální fázi.
     
    28
    Hosté následně reagují rychlou akcí, po které vybojovali autové vhazování napravo od vápna soupeře.
     
    27
    Mlýnek si poradil ve sprinterském souboji s Heinzem a ještě stihl vypálit, jeho ránu z ostrého úhlu mířící po zemi ale lapil gólman hostů.
     
    26
    Mazouch byl opět v akci, kdy dobrým obranným zákrokem na zemi zastavil autora doposud jediné branky zápasu Hrubého.
     
    25
    Mazouch poslal centr doprostřed šestnáctky, kde si na něj nabíhal jeden z domácích hráčů, balon však netrefil a ten tak zapadl přesně do připravených rukavic brankáře Uvízla.
     
    24
    Heinz poslal k zemi domácího Mlýnka a domácí budou mít k dispozici přímý volný kop.
     
    23
    Utěšenou ránu zpoza vápna vypálil na hostující branku Elšík, míč však o kousek minul levou tyč Uvízlovy svatyně.
     
    22
    Žlutou kartu dostává Jan Silný (FC Viktoria Otrokovice).
     
    21
    Silný se pokusil protáhnout s míčem podél levé postranní čáry, perfektní obranný zákrok však předvedl Heinz, který ve skluzu ještě dokázal otřít míč o domácího hráče.
     
    19
    Domácím se zatím ve finální fázi příliš nedaří a gólman Uvízl si tak dnes ještě v podstatě nesáhl na míč. K němu se tak dostává jen při rozehrávce po nepřesných akcích otrokovických fotbalistů.
     
    18
    Útočí tak znovu hosté, kteří se dostali k další střele ze střední vzdálenosti, ta však o notný kus minula domácí klec.
     
    17
    Domácí se snažili ihned rychle odpovědět, jenže balon skončil u brankáře Uvízla bez výraznějšího zakončení.
    16. Vladimír HRUBÝ - 0:1
     
    16
    Uničov právě vstřelil branku!
    Obrovskou chybu při rozehrávce vymyslel jeden z domácích beků, kterého o míč obral VLADIMÍR HRUBÝ a střelou po zemi k pravé tyči otevřel skóre dnešního utkání!
     
    15
    První zákrok si připsal na své konto domácí brankář Balážik, rána z velké vzdálenosti, navíc nepříliš razantní, však mířila přímo doprostřed branky.
     
    14
    Domácí neuspěli ani s dalším útokem a tak míč od své branky uvede zpět do hry gólman Uvízl.
     
    13
    Po autu z levé strany se do míče z voleje opřel Mazouch, jenže rána mu příliš nesedla a balon se snesl za autovou čáru na opačné straně hřiště.
     
    12
    Po rohovém kopu se k hlavičce domácí dostali, jenže balon proletěl jen rovnoběžně s brankou Uničova a skončil až za autovou čarou.
     
    11
    Na druhé straně hřiště pálil z prostoru vápna Rajnoha, jeho tvrdý pokus ale srazil jeden z bránících hráčů na rohový kop.
     
    10
    První střelu dnešního utkání registrujeme v podání Uničova, Juřátek ale zpoza vápna minul domácí klec.
     
    9
    Šuranského centr do vápna z pravé strany hosté odvrátili, domácí borec si vzápětí pomohl faulem a Otrokovice tak o míč přijdou.
     
    8
    Znovu to zkusili hosté kolmou přihrávkou do šestnáctky soupeře, ta z nohy Hrubého ale rovněž svého adresáta nenašla.
     
    7
    Nuc se po pokusil kolmicí do vápna vysunout jednoho ze svých spoluhráčů, jeho úmysl ale vystihla pozorná obrana Otrokovic.
     
    6
    Hrubý se pokusil o centr z pravé strany do vápna domácích, v cestě mu však stál Netopil, který míč srazil do autu.
     
    6
    Foltýn se pokusil hrát balon po pravé straně, na dlouhou přihrávku ze středu hřiště ale nedosáhl a tak balon putuje až za koncovou čáru.
     
    5
    Hra je v úvodních minutách hodně rozháraná a nepřesnosti se objevují na obou stranách. U míče jsou však častěji fotbalisté domácích Otrokovic.
     
    4
    Roh zahraný na bližší tyč uničovští ubránili, následný opakovaný centr z levé strany sebral ze vzduchu brankář Uvízl.
     
    3
    Řehák zastavil perfektním skluzem míč před nabíhajícím Silným, domácí však zůstanou u míče, neboť mají k dispozici rohový kop.
     
    2
    Dlouhý nákop Juháse z obranné poloviny hosté ubránili, domácí se poté navíc provinili útočným faulem a o míč po hvizdu hlavního sudího přišli.
     
    2
    Hosté se hned od úvodu zápasu tlačí před domácí branku a vytváří nepříjemný závar. Obrana Otrokovic si ale zatím dokázala poradit s centrovanými míči.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou týmů právě nastupují na hrací plochu a zdraví přítomné diváky.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Otrokovice: Balážik – Rajnoha, Juráň, Juhás, Šuranský, Elšík, Silný, Netopil, Foltýn, Mazouch "C", Mlýnek.
    Náhradníci: Juřík – Jasenský, Němec, Mlčák, Zach.

    SK Uničov: Uvízl – Řehák, Vejvoda "C", Heinz, Koutek – Vasiljev, Binar, Nuc, Juřátek – Hrubý, Krč.
    Náhradníci: Jeřábek, Kasal, Komenda, Můčka.

    Rozhodčí: Drozdy – Ondráš, Ogrodník.
     
    Nováček soutěže ze Zlínska překvapil, za pět zápasů totiž ještě nepoznal porážku. S jedenácti body a se skórem 15:4 se drží na třetí pozici.

    Hosté jsou na tom jen o trochu hůř, mají deset bodů a to stačí na pátou pozici. Může však rozhodnout jeden faktor – domácí jsou zvyklí hrát ofenzivně, Uničov zase defenzivně. Komu lépe vyjde jeho zvyk, ten se může radovat.
     
    Dobrý den milí čtenáři, vítám vás u on-line přenosu z 6.kola Moravskoslezké fotbalové ligy. Domácí Otrokovice přivítají Uničov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Daniel Kubelka

    Branky: 16. Hrubý, 78. Krč

    Karty:   22. Silný (OTR) – 32. Krč (UNI), 45. Hrubý (UNI), 56. Řehák (UNI)


    FC Zlínsko: Balážik – Rajnoha, Juráň, Juhás (71. Mlčák), Šuranský, Elšík, Silný, Netopil, Foltýn (82. Zach), Mazouch "C", Mlýnek (78. Jasenský).
    Náhradníci: Juřík – Jasenský, Němec, Mlčák, Zach.

    SK Uničov: Uvízl – Řehák (61. Jeřábek), Vejvoda "C", Heinz, Koutek – Vasiljev, Binar, Nuc, Juřátek (73. Kasal) – Hrubý (78. Komenda), Krč.
    Náhradníci: Jeřábek, Kasal, Komenda, Můčka.

    Rozhodčí: Drozdy – Ondráš, Ogrodník

    Diváci: 315
    bahis siteleri