Žilina B – Nové Mesto n/V 1:1 (kon.) | Slovan Bratislava U21 – Sereď 1:1 (kon.) | Borčice – Senec 3:0 (kon.)
FC Košice – MFK Zvolen 4:0 (kon.) | Dolný Kubín – Prešov 1:0 (kon.)
konec
FC Košice
4:0 (3:0)
MFK Zvolen
sk Neděle 13.09.2015, 16:00 • Štadión Lokomotívy v Košiciach. • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Príjemné popoludnie pri sledovaní on-line prenosu z košického Čermeľa. V stretnutí 7.kola Doxxbet ligy – Skupiny Východ na seba narazia FC VSS Košice a MFK Lokomotíva Zvolen. Výkop stretnutia je stanovený na 16:00 hod.

    FC VSS Košice

    Domáci futbalisti sa po minulotýždňovej prehre v Prešove dostali na aktuálnu 3.pozíciu v tabuľke, kde majú na svojom konte 12 bodov a skóre 8:4. Prehra v Prešove však vzhľadom na doterajší počet získaných bodov a dôležitú zmenu ktorá nastala v regulách súťaže futbalistov VSS nemusí až tak mrzieť. Zmena oproti minulému ročníku Doxxbet ligy nastala v tom, že získané body sa po základnej časti súťaže nebudú prepočítavať a mužstvá postupujúce do skupiny, ktorá bude súperiť o postupovú pozíciu do Fortuna ligy si prenesú aj body, ktoré získali so súpermi, ktorí budú na jar bojovať o záchranu. Futbalisti VSS stratili prvú pozíciu len vďaka skóre, ktoré má prvý Liptovský Mikuláš a zároveň aj druhý Prešov lepšie. Zverenci trénera Mareka Fabuľu sa v minulom týždni predstavili aj v Slovnaft Cup-e, na ihrisku štvrtoligového Medzeva dokázali triumfovať po výsledku 0:4. Niekoľko zmien nastalo aj v hráčskom kádri, po dohode s vedením ho opustil Stijakovič, do Žiliny prestúpil Haskič a do poľského Piastu Gliwice má namierené Martin Bukata. Naopak na skúške v Čermeli je francúzsky útočník Ibrahim Keita, ktorý naposledy pôsobil v akadémii anglického Wolverhamptonu Wanderers. Košiciam stále chýba niekoľko hráčov, zranení sú Šinglár a Žebík.

    MFK Lokomotíva Zvolen

    Zverenci trénera Antona Jánoša cestujú na východ republiky v pozícii aktuálne 6.mužstva druholigovej tabuľky. Zvolen má na svojom konte 10 bodov a skóre 10:6. Minulý týždeň hostia stratili body na domácom štadióne a to po prehre s Partizánom Bardejov (1:2). Hostia podobne ako domáci zvládli v minulom týždni zápas 3.kola Slovnaft Cup-u. Na ihrisku MFK Snina triumfovali najtesnejším rozdielom 0:1. V kádri hosťujúceho mužstva pôsobí aj dvojica futbalistov, ktorá ešte nedávno obliekala dres FC VSS a to konkrétne Radoslav Kamenec a Jozef Skvašík. Trénerovi Jánošovi bude v stretnutí proti VSS chýbať Michal Kamenčík, ktorý si privodil zranenie v zápase proti Bardejovu.
     
    Úvodné zostavy:

    FC VSS Košice: Pernecký – Jonec, Dimun, Dordevič, Kuzma, Viazanko(C), Pavúk, Tóth, Hirjak, Jano, Horodník.
    Náhradníci: Ružinský – Karaš, Hovančík, Gáll, Trebuňák, T.Kubík, Vancák.

    MFK Lokomotíva Zvolen: Jenčo – Daško, Javorina, Očenáš, Kamenec, Špilár,Fuják, Kovalčík, Skvašík, Menich, Kožička(C).
    Náhradníci: Gábriš – Balko, Kamendy, Kačala, Števček.

    Rozhodca: Pavlík – Roszbeck, Borsányi (Ziemba).
     
    Na návštevu kola to dnes v košickom Čermeli nevyzerá. Tribúny sú pár minút pred úvodným hvizdom prázdne a to aj napriek peknému počasiu.
     
    Hráči nám už nastupujú na hraciu plochu, hostia zo Zvolena v svetlo oranžových dresoch, domáci v tradičných žltých.
     
    V drese FC VSS prvýkrát v základnej zostave v lige dvojica nových hráčov a to brankár Andrej Pernecký z Dunajskej Stredy a Kamil Kuzma, ktorý v lete posilnil mužstvo zo Spartaku Trnava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    V prvom polčase rozohrávali domáci, konkrétne Róbert Jano a Michal Horodník. Hráči VSS začínajú na vlastnej polovici ihriska, kde kombinujú prihrávkami.
     
    2
    Skvašík sa teraz snažil nájsť prihrávkou za obranu jedného zo svojich spoluhráčov, skvelým obranným zákrokom však túto akciu zastavil Pavúk.
     
    3
    Dimun teraz vybojoval loptu v strede ihriska, šikovne sa zbavil jedného z hráčov Zvolena a následne bol faulovaný, Priamy voľný kop pre domácich.
     
    3
    Priamy kop zahrali domáci nakrátko a lopta následne poskakovala v šestnástke Zvolena, ani jeden z hráčov domáceho mužstva ju však nedokázal upratať do siete.
     
    Od začiatku sú častejšie pri lopte domáci a obraz hry sa oproti ostatným domácim stretnutiam košického VSS nemení.
     
    5
    Zahral si aj brankár Pernecký, musel však riešiť len malú domov od jedného zo svojich spoluhráčov.
     
    5
    Tóth teraz síce zachytil loptu v hre, tá mu však odskočila a následne ju stratil.
     
    6
    Domáci začínajú z vlastnej polovice ihriska, hráči Zvolena sú naopak stiahnutí hlboko na v defenzíve.
     
    7
    Viazanko stráca loptu a tá následne smeruje mimo hraciu plochu, vhadzovať budú hostia zo Zvolena.
     
    8
    Viazanko teraz stratil rýchlosť a následne aj loptu a to po tom čo ju prihral Horodníkovi, ktorý si ju chcel so svojim spoluhráčom naraziť, to však kapitán domácich nepochopil.
     
    8
    Hirjak teraz prihrávkou našiel Jana, ten z prvej hľadal Dordeviča, pred ním stál jeden z obrancov Zvolena, ten však spravil veľkú chybu a lopta mu odskočila, dostal sa k nej práve Dordevič, tiesnený však nedokázal zakončiť zoči-voči Jenčovi ideálne.
     
    10
    Viazanko teraz skvele čítal hru, zachytil priamy kop hostí a domáci idú následne dopredu.
     
    11
    Hra sa teraz odohráva v strede ihriska, loptu majú častejšie na kopačkách domáci hráči.
     
    12
    Pavúk teraz akrobatickým zákrokom zachytil výkop Jenča a pri lopte sú opäť hráči v žltom.
     
    12
    Akcia Zvolena zastavená a to po nepresnej prihrávke hráčov v oranžovom, vhadzovanie VSS obstará Tóth.
     
    13
    Kuzma teraz našiel prihrávkou na pravej strane Viazanka, ten mu loptu vrátil a stredopoliar domácich následne prešiel cez jedného z brániacich hráčov hostí, centrom však v šestnástke žiadneho zo svojich spoluhráčov nenašiel.
     
    14
    Domáci mali k dispozícii rohový kop, zahral ho Kuzma, hlavou však z hranice malého vápna loptu odvracia brániaci hráč hostí.
     
    15
    Domáci si teraz nevedia poradiť s prehustenou obranou Zvolena a len ťažko sa dostávajú do šestnástky.
     
    15
    Viazanko teraz prízemným centrom v šestnástke hľadal Horodníka, tesne pred ním však loptu do bezpečia odpratal jeden z hostí.
     
    16
    S loptou na kopačkách opäť hráči domáceho mužstva, ich prechod do útoku však stroskotáva na pozornej defenzíve Zvolena.
     
    16
    Skvašík teraz akrobaticky zasiahol loptu vo vzduchu a tá následne smeruje len mimo hraciu plochu.
     
    17
    Sľubne sa vyzerajúcu akciu Zvolena teraz zastavil verdikt rozhodcu na čiare, ktorý signalizoval hlavnému postavenie mimo hru.
     
    18
    Kamenec sa teraz len veľmi ťažko zdvíhal z trávnika a to práve po predchádzajúcej akcii, zdá sa však, že bude v poriadku.
     
    19
    Lopta je teraz v strede ihriska, hráči Zvolena budú mať k dispozícii priamy kop a to po faule Jana na Kovalčíka.
     
    20
    Stále čakáme na prvú vážnejšiu príležitosť. Azda najväčšiu mal domáci Dordevič, tiesnený však nedokázal ideálne zakončiť.
     
    20
    Dordevič si teraz vybojoval loptu, následne však zrejme rukou fauloval Kamenca a rozhodca na čiare signalizoval hlavnému faul. Priamy kop pre Zvolen.
     
    21
    Priamy kop zahral z pravej strany Fuják, hlavou odvracia Horodník a hostia majú po ich následnej strele k dispozícii rohový kop.
     
    22
    Aj rohový kop zahral Vladimír Fujak a to presne na hlavu Olivera Špilára, jeho pokus však smeruje mimo tri tyče Andreja Perneckého.
     
    23
    Hostia sa po chvíli strávenej v ofenzíve opäť stiahli do obrany a musia čeliť útokom hráčov v žltom.
     
    23
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Gól strelil VIAZANKO.
    Domáci idú do vedenia! MIROSLAV VIAZANKO si teraz počkal na hranici postavenia mimo hru na skvelú loptu od jedného zo svojich spoluhráčov, prebral si ju, počkal si na pohyb brankára a následne ho strelou krásne obhodil!
     
    25
    Domáci idú zhruba v polovici prvého polčasu do vedenia. Presadil sa najstarší hráč v drese VSS a zároveň kapitán mužstva, Miroslav Viazanko.
     
    26
    V defenzíve teraz skvele dvojica Kuzma – Tóth, obaja hráči dokázali vyhrať osobné súboje a druhý menovaný si vybojoval aj faul.
     
    26
    Žltú kartu dostáva Skvašík (MFK Lokomotíva Zvolen).
     
    27
    Jozef Skvašík inkasuje žltú kartu a to za zbytočne slová, ktorá adresoval hlavnému rozhodcovi Pavlíkovi.
     
    27
    Hostia mali k dispozícii rohový kop, zahral ho Fuják, z hranice malého vápna následne hlavičkoval jeden z jeho spoluhráčov, jeho pokus bol však veľmi nepresný.
     
    28
    Hostia faulujú v ofenzíve a následne majú hráči VSS k dispozícii voľný kop z vlastnej polovice ihriska.
     
    29
    Viazanko si teraz od rozhodcu pýtal faul a to právom, k zemi bol totižto poslaný odzadu, píšťalka rozhodcu Pavlíka však ostala ticho.
     
    29
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Gól strelil DORDEVIČ.
    Veľká chyba hostí v defenzíve posiela VSS už do dvojgólového vedenia! Presadil sa legionár v domácom drese, LAZAR DORDEVIČ, ktorý skvele čítal hru, vystihol chybu hosťujúceho obrancu a bol pri lopte o krok skôr ako brankár hostí Jenčo, ktorého hráč domáceho mužstva obišiel a zakončil po zemi do prázdnej brány!
     
    31
    Skvelý úsek hry v podaní domácich. Dva góly určite pridajú na kopačky hráčov VSS potrebný kľud.
     
    32
    Pernecký teraz z prehľadom kontroluje loptu po prízemnom centri jedného z hostí a následne začínajú hráči VSS s rozohrávkou na vlastnej polovici ihriska.
     
    33
    Veľká šanca domácich! Mikuláš Tóth si teraz spravil z hráčov hostí prekážkové kužele, narazil si loptu s Róbertom Janom a Kamilom Kuzmom a strelou zvnútra šestnástky tesne minul bránu Tomáša Jenča!
     
    34
    Kuzma teraz skvelý pasom zo stredu ihriska našiel na ľavej strane Dordeviča, ten bol pri lopte opäť skôr ako brankár Jenčo, bol však aj v postavení mimo hru, ktoré neušlo rozhodcovi na čiare.
     
    34
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Gól strelil VIAZANKO.
    Skvelá akcia domácich futbalistov! Lazar Dordevič teraz dostal prihrávku na ľavú stranu ihriska, pohral sa s hráčom hostí a milimetrovou prihrávkou našiel v šestnástke nabiehajúceho MIROSLAVA VIAZANKA, ktorý strelou po zemi prekonal Jenča aj po tretíkrát.
     
    35
    Dovolím si povedať že dvojica Viazanko – Dordevič vybavila toto stretnutie v priebehu 11 minút.
     
    36
    Lazar Dordevič je dnes pri chuti, ani tentoraz ho hostia nevedeli zbaviť lopty.
     
    37
    Hra je teraz v strede ihriska, vhadzujú hostia, konkrétne Miroslav Daško.
     
    37
    Domáci hrajú dnes ozaj ukážkovo, čakajú na svoje šance a hostí doposiaľ nepustili k ničomu.
     
    38
    Po loptu si teraz zbehol Kuzma, ktorý vystihol vhadzovanie hráčov Zvolena, následne však lopta opäť opúšťa hraciu plochu.
     
    39
    Telom sa teraz v ofenzíve snažil presadiť Jano, to mu však nevyšlo a loptu následne stratil.
     
    39
    Hráči VSS teraz kontrolujú loptu na vlastnej polovici ihriska. Košičania sa ozaj nemajú kam ponáhľať, k dispozícii majú sľubný náskok.
     
    40
    Faulom sa teraz previnil Hirjak a hostia zo Zvolena budú mať následne k dispozícii priamy voľný kop.
     
    41
    Priamy kop priniesol prvú vážnejšiu príležitosť Zvolena v dnešnom stretnutí! Loptu skvele zakrútil z ľavej strany Peter Kovalčík, ktorý vyprášil rukavice Andreja Perneckého. Brankár VSS si pripisuje dôležitý zákrok, loptu spod brvna vytesnil na rohový kop.
     
    42
    Opäť milimetrová prihrávka Dordeviča za obranu, tentoraz však adresáta nenašla, keďže pred Tóthom upratal loptu do bezpečia jeden z hostí.
     
    43
    Hostia teraz začínajú z vlastnej polovice ihriska, polčasový výsledok je pre nich až mimoriadne krutý.
     
    43
    Kovalčík teraz našiel v šestnástke nadýchaným centrom Fujáka, ten pristavil loptu Kožičkovi a jeho strela z prvej tesne minula ľavú tyč domácej brány!
     
    44
    Hostia zvýšili svoju aktivitu smerom dopredu, teraz budú mať k dispozícii rohový kop, zahráva Kovalčík.
     
    45
    Kovalčík zahral rohový kop na zadnú tyč, tam však bol len Kamil Kuzma a ten posiela loptu ďaleko od šestnástky.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Rozhodca Pavlík nenadstavil v prvom polčase ani minútu a hráči už opúšťajú za potlesku domácich tribún trávnik. Domáci boli mimoriadne efektívny a zaznamenali v priebehu 11 minút tri góly, keď sa postupne dvakrát presadil kapitán Viazanko a raz Dordevič. Hostia ku koncu prvého polčasu zvýšili aktivitu smerom dopredu, gól do siete VSS to však neprinieslo. Druhý polčas sa začne približne o 17:00 hod.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Začal sa druhý polčas a to rozohrávkou hostí. Ani jeden tréner nesiahol po striedaní.
     
    47
    Tóth teraz posiela loptu hlavou do bezpečia a to všetko po centri jedného z hostí z pravej strany ihriska.
     
    48
    Strela od Skvašíka spred šestnástky teraz poriadne natiahla Perneckého, lopta však napokon smeruje mimo bránu.
     
    49
    Do lopty sa pred šestnástkou opäť oprel Skvašík, tentoraz však jeho pokus zblokoval Pavúk.
     
    50
    Pernecký prekonaný, rozhodca na čiare však signalizuje offside a gól tak neplatí.
     
    51
    Hirjak si teraz počkal na ľavej strane na dlhý pas a následne hľadal v šestnástke prízemným centrom Jana, pred ním však loptu do bezpečia posielajú hostia.
     
    53
    Hra sa teraz odohráva v strede ihriska, hostia pridali na aktivite, doposiaľ si však v druhom polčase väčšiu šancu nevypracovali.
     
    55
    Viazanko teraz zachytil dlhú prihrávku za obranu od Dimuna a následne vybojoval rohový kop.
     
    56
    Rohový kop zahrali domáci nakrátko a to veľmi zle, Kuzma pokazil spätnú prihrávku a dopredu idú hostia.
     
    58
    Hráči VSS mali k dispozícii priamy kop, zahrali ho nacvičeným signálom, pričom lopta sa v šestnástke odrazila ku Kuzmovi, ten však z dobrej pozície nenamieril presne.
     
    59
    Lopta je teraz mimo hracej plochy a od brány bude rozohrávať Jenčo.
     
    61
    Hráči VSS teraz kombinujú prihrávkami na vlastnej polovici ihriska.
     
    62
    Dimun teraz vysunul do úniku Hirjaka, ten bol však v postavení mimo hru a akcia VSS je tak na konci.
     
    64
    Tím FC VSS Košice dal gól!
    Vlastný gól strelil DAŠKO.
    Krásna súhra hráčov VSS, ktorá sa začala u Pavúka, ktorý milimetrovou prihrávkou našiel na pravej strane Viazanka a ten hľadal prízemným centrom v šestnástke Dordeviča, pred ktorým zasiahol loptu hráč hostí MIROSLAV DAŠKO, ktorý si ju nešťastne zrazil do vlastnej siete.
     
    65
    Zdá sa že o víťazovi tohto stretnutia je rozhodnuté. Domáci sú lepším mužstvom a čo je dôležité, vedú už o štyri góly.
     
    67
    Hra sa po góle odohráva prevažne v strede ihriska, pri lopte sú častejšie domáci
     
    69
    Hostia mali k dispozícii priamy kop z ľavej strany a bola z toho nebezpečná situácia, jeden z nich však z bezprostrednej blízkosti hlavičkuje mimo.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Dimun (FC VSS Košice).
     
    73
    Dimun so zbytočným faulom v strede ihriska, hostia však následne z priameho kopu nevyťažil nič a lopta končí u Perneckého.
     
    74
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Dordevič, prichádza Karaš.
     
    75
    Z ihriska odišiel dnes dvojólový strelec Lazar Dordevič a to za mohutného potlesku domácich tribún.
     
    77
    Striedanie v tíme MFK Lokomotíva Zvolen: z ihriska odchádza Kožička, prichádza Kamendy.
     
    77
    Hru teraz narušili striedania a taktiež ošetrovanie jedného z hostí, vzápätí však pokračujeme ďalej.
     
    78
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Jano, prichádza Gáll.
     
    79
    VSS mali teraz k dispozícii priamy kop, zahral ho Kuzma a brankár hostí Jenčo musel loptu vytesniť spod brvna na rohový kop!
     
    80
    Rohový kop zahral Horodník, v šestnástke našiel Dimuna a ten z bezprostrednej blízkosti vyprášl rukavice Tomáša Jenča.
     
    80
    Žltú kartu dostáva Fuják (MFK Lokomotíva Zvolen).
     
    82
    Dnešné stretnutie sleduje 652 divákov.
     
    83
    Domáci mali k diispozícii rohový kop, zahral ho Kuzma, lopta sa odrazila pred veľké vápno, kde bol dobre postavený Viazanko, jeho strela však nebola presná.
     
    85
    Tóth teraz dostal loptou z blízka do oblasti brucha a jeden z jeho spoluhráčov odkopuje loptu mimo hraciu plochu.
     
    86
    Zápas sa už len dohráva, pri lopte je domáci brankár ktorý bude vykopávať.
     
    87
    Na ihrisku je aktuálne len jedno mužstvo a to to domáce. Hráči VSS nespúšťajú loptu z kopačiek.
     
    89
    Striedanie v tíme FC VSS Košice: z ihriska odchádza Viazanko, prichádza T.Kubík.
     
    90
    Kuzma teraz skvelou prihrávkou vysunul práve striedajúceho Kubíka, ten však prehral bežecký súboj s jedným z hostí.
     
    90
    Nadstavený čas – 2 minúty.
     
    90+1
    Hostia mali k dispozícii rohový kop, loptu zachytil Skvašík, centrom našiel na zadnej tyči Špilára, jeho akrobatické zakončenie však smeruje mimo.
     
    90+2
    Koniec zápasu. (17:45:49)

    Jakub Bobovič

    Branky: 23. Viazanko, 29. Dordevič, 34. Viazanko, 64. Daško (vla.)

    Karty:   72. Dimun (VSS) – 26. Skvašík (ZVO), 80. Fuják (ZVO)


    FC Košice: Pernecký – Jonec, Dimun, Dordevič, Kuzma, Viazanko(C), Pavúk, Tóth, Hirjak, Jano, Horodník.
    Náhradníci: Ružinský – Karaš, Hovančík, Gáll, Trebuňák, T.Kubík, Vancák.

    MFK Zvolen: Jenčo – Daško, Javorina, Očenáš, Kamenec, Špilár,Fuják, Kovalčík, Skvašík, Menich, Kožička(C).
    Náhradníci: Gábriš – Balko, Kamendy, Kačala, Števček.

    Rozhodčí: Pavlík – Roszbeck, Borsányi (Ziemba)

    Diváci: 652
    bahis siteleri