Rapid – Admira 2:0 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
2:0 (1:0)
FC Admira Wacker Mödling
Neděle 20.09.2015, 16:30 • Ernst-Happel-Stadion, Wiedeń • Rakouská Bundesliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    79
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Steffen Hofmann, přichází Louis Schaub.
     
    71
    Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Maximilian Sax, přichází Peter Zulj.
     
    69
    Steffen Hofmann našel krásným křížným centrem ve vápně Floriana Kainz, který chytře přeloboval brankář Seibenhandla, avšak před brankovou čárou zasáhl Zwierschitz, který míč odhlavičkoval!
    66. Christopher DIBON - 2:0
     
    66
    Rapid právě vstřelil branku!
    A je to 2:0! Rozehrávky rohového kopu se ujal Florian Kainz, jehož centr našel ve vápně CHRISTOPHERA DIBONA, ten svou hlavičku nasměroval spíše do středu, avšak Sibenhandl nedokázal míč vyrazit! Rapid se tak po tomto kole pravděpodobně stane novým lídrem!
     
    63
    Florian Kainz si naběhl na levou stranu, kam dostal přihrávku od Hofmanna. Jeho následný centr našel Mario Pavelice, který vystřelil. Jeho ránu tečoval Wessely mimo branku!
     
    60
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Matej Jelić, přichází Phillip Prosenik.
     
    57
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Philipp Huspek, přichází Florian Kainz.
    53. Velká šance Sonnleitnera a střela Starkla
     
    53
    O pár okamžiků později to udělal skvěle domácí Phillip Schoebesberger, který se dostal až do středu vápna, odkud vystřelil. Jeho nepovedenou střelu tečoval Sonnleitner těsně vedle levé tyče!
     
    52
    To jsou věci! Rohový kop se Admiře vůbec nepovedl, a do rychlého protiútoku se dostal Phillip Huspek. Bývalý hráč Grödigu však uviděl nabíhajícího Jeliće, a tak chtěl udělat kličku do středu, při té však uklouzl, a o míč přišel!
     
    51
    Admira do druhého poločasu doslova vlétla! Další přihrávku dostal Dominik Strakl, který dokázal vystřelit, ikdyž byl tísněný obránce. Jeho ránu však zneškodnil Ján Novota!
    50. Obrovský závar před brankou Rapidu
     
    50
    Obrovský závar před brankou Rapidu! Rozehrávky vůbec prvního rohového kopu Admiry se ujal Daniel Toth, který našel ve vápně Dominika Starkla, který udělal kličku do středu, a vystřelil. Ján Novota však dokázal dostat střelu na tyč! Následná dorážka Wostryho nic neznamenala, neboť se rakouský hráč nacházel v ofsajdu!
     
    46
    Střídání v týmu FC Admira Wacker Mödling: ze hřiště odchází Spiridonović, přichází Plattensteiner.
    43. Schwabova povedená rána
     
    43
    Tak poslední minuty patří jednoznačně Stefanu Schwabovi. Mladý rakouský středopolař obral ve středu hřiště o míč Lacknera, a postupoval vpřed. Následně vyslal hodně jedovatou ránu, kterou Sibenhandl vyrazil na rohový kop!
    42. Stefan SCHWAB - 1:0
     
    42
    Rapid právě vstřelil branku!
    Rapid jde v závěru poločas zaslouženě do vedení! Exekuce standardní situace se ujal Steffen Hofmann, který polsal do vápna krásný centr, ten našel hlavu STEFANA SCHWABA, který odrazem o břevno dostal míč do sítě! Siebenhandl se snažil, nicméně míč před brankovou čárou nezachytil!
     
    41
    Velmi pěkně to udělal na pravé straně Stefan Schwab, kterého poslal k zemi Blutsch, který dostává žlutou kartu!
     
    36
    Tentokrát Steffen Hofmann hodně tvrdě zajel do Daniela Totha, a dostává žlutou kartu. Německý záložník s tímto rozhodnutím rozhodně nesouhlasí, nicméně své emoce dokázal uklidnit.
    23. Nedovolený zákrok Stefana Schwaba
     
    23
    První žlutou kartu dostává domácí Stepfan Schwab, který dle názoru rozhodčího fauloval Lacknera. Domácí záložník si to však nemyslel, což také dal najevo. Žlutá karta byla v tomto případě zasloužená.
    9. Jelić se do míče nedokázal trefit
     
    9
    Z levé strany poslal do vápna centr Stephan Schwab, který našel ve vápně Mateje Jeliće. Chorvatský útočník se však do míče netrefil, a míč skončil u stopera Zwierschitze!

    Jan Havlovic

    Branky: 42. Schwab, 66. Dibon

    Karty:   23. Schwab (RVI), 36. Hofmann (RVI) – 41. Blutsch (TRK)


    SK Rapid Vídeň: Novota – Pavelic, Sonnleitner, Dibon, Stangl – Grahovac, Schwab – Schobesberger, Hofmann (C), Huspek – Jelić
    Náhradníci: Auer, Schaub, Kainz, Nutz, Hofmann, Prosenik, Strebinger

    FC Admira Wacker Mödling: Siebenhandl – Ebner, Zwierschitz, Wostry, Wessely – Lackner, Toth (C) – Sax, Blutsch, Spiridonović – Starkl
    Náhradníci: Zulj, Malicsek, Schicker, Maier, Bajrami, Kuttin, Grozurek, Plattensteiner

    Rozhodčí: Schörgenhofer, Winsauer, Gutschi (vš. Rakousko)
    bahis siteleri