Atlético – Getafe 2:0 (kon.) | Espanyol – Valencia 1:0 (kon.) | Granada – Real Sociedad 0:3 (kon.)
konec
Granada CF
0:3 (0:2)
Real Sociedad San Sebastian
Úterý 22.09.2015, 22:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada • Španělská LaLiga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Granada nezvládla domácí utkání s Realem Sociedad San Sebastian a prohrála 0:3!

    První poločas na Estadio Nuevo Los Cármenes nabídl velmi vyrovnaný fotbal, nicméně hostující fotbalisté šli štěstí naproti! Již v sedmé minutě totiž poslal před branku centr Zurutuza, který propadl až k Imanolu Agirretxemu, ten míč tečoval, a mohl se radovat z první branky v utkání! Následně vyrobil ve 32. minutě obrovskou chybu stoper Doria, který nabídl míč opět Imanolu Agirretxemu, který nabídnutou šancí nepohrdl, a poslal Real do dvoubrankového vedení!

    V 62. minutě měl obrovskou šanci hostující Agirretxe, který mohl dovršit hattrick, mířil však těsně mimo! V 79. minutě se však Imanola Agiretxe dočkal, když dostal od Parda přihrávku za obranu, a dokázal dostat míč do sítě! Hostující celek se v závěru snažil hrát ze zajištěné obrany, což vycházelo, a skóre se již nezměnilo.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic. (23:53:09)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    V samotném závěru ještě dostává žlutou kartu Rúben Pardo, který zastavil taktickým faulem domácího Successe.
     
    90+2
    Exekuce standardní situace se ujal Máruqez, který však trefil pouze postavenou zeď! Následně se domácí středopolař pokoušel ještě dostat do zakončení, to však obrana San Sebastianu nedovolila.
     
    90+2
    V samotném závěru bude mít Granada k dispozici hodně zajímavou standardní situaci, neboť před vápnem poslal Íňigo Martínez k zemi Successe!
     
    90+1
    Hostující Zurutuza se pokoušel ušetřit čas na útočné polovině, nicméně proti dvojici protihráčů míč ztratil, a dopředu míří Granada!
     
    90
    V závěru to zkusil ještě hostující Márguez, který brankář Olazábala pořádně vystrašil, nicméně jeho ostrá rána nakonec skončila mimo!
     
    88
    Z následného rohového kopu San Sebastian neudřeil, a na druhé straně šla do protiútoku Granada. El Arabi hledal lobem ve vápně Bifoumu, ten si však nabíhal do špatného prostoru.
     
    87
    Do rychlého protiútoku se dostal portugalský útočník Bruma, který postupoval po pravé straně zcela osamocený. Jeho následná přihrávka hledala Agirretxeho, před ním však odpálil míč na rohový kop stoper Babin.
     
    86
    Granada se ještě v závěru utkání sympaticky pokouší alespoň o snižující branku, nicméně kombinace na útočné polovině se ji příliš nedaří.
     
    85
    Exekuce rohového kopu se ujal střídající López, kterému se však rohový kop příliš nepovedl, a jeho centr dokázala obrana San Sebastianu odvrátit.
     
    84
    Ze střední vzdálenosti to zkusil domácí Máraquez, ke kterému se dostal odražený míč. Jeho střela však byla tečovaná, a bude z toho rohový kop pro domácí celek.
     
    83
    Střídání v týmu Real Sociedad San Sebastian: ze hřiště odchází Carlos Vela, přichází Bruma.
     
    82
    Rozehrávky rohového kopu se ujal Rúben Pardo, jehož centr se snášel na hranici malého vápna. Ven z branky šel André Fernández, který si pro míč došel, a lapil jej do svých rukavic.
     
    81
    Miguel Lopes si počínal nedovoleně v souboji s Illarramendim, a dostává žlutou kartu! Hra však pokračovala, a aktivní Rúben Pardo vybojoval pro svůj tým rohový kop!
    79. Imanol AGIRRETXE - 0:3
     
    79
    Real Sociedad právě vstřelil branku!
    Hattrick! San Sebastian se dostává již do tříbrankového vedení, a troufám si říci, že o vítězi dnešního zápasu je rozhodnuto. Rúben Pardo poslal krásnou přihrávku za obranu pro IMANOLA AGIRRETXEHO, který si opět věděl rady s Andrésem Fernándzeme, a vstřelil svou třetí branku v tomto utkání!

    Jan Havlovic

    Branky: 7. Agirretxe (Zurutuza), 32. Agirretxe, 79. Agirretxe (Pardo)

    Karty:   40. M. Dória (GRN), 63. Andrés Fernández (GRN), 81. Miguel Lopes (GRN) – 37. Granero (RSC), 60. de la Bella (RSC), 66. Vela (RSC), 90+3. Pardo (RSC)


    Střely na branku: 7:6. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:3.
    Granada CF: Andrés Fernández – Miguel Lopes, Babin, M. Dória (74. R. Ibáñez), Biraghi – Krhin, J. Márquez – Success, Rochina (55. N. F. López), Méndez (54. Bifouma) – El Arabi.
    Náhradníci: Kelava – Lombán, F. Rico, R. Ibáñez, S. Ruiz, N. F. López, Bifouma.

    Real Sociedad San Sebastian: Olazábal – A. Elustondo, D. Reyes, I. Martínez, de la Bella – Granero (53. Pardo), Illarramendi – Canales (69. Prieto), Zurutuza, Vela (83. Bruma) – Agirretxe.
    Náhradníci: Bardají – Jonathas, Yuri, Pardo, Prieto, Bruma, Mikel González.
    bahis siteleri