Trenčín – Žilina 1:4 (kon.) | Michalovce – Slovan Bratislava 1:2 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
1:2 (0:1)
ŠK Slovan Bratislava
sk Středa 23.09.2015, 20:00 • Mestský futbalový štadión Michalovce • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Slovan dal gól!
    Vlastný gól si strelil MILAN ŠIMČÁK.
    Veľmi smolný moment pre domácich! Hostia mali k dispozícii voľný kop z polovice ihriska, na loptu si najvyššie v šestnástke vyskočil Gorosito, predĺžil ju na Peltiera a ten hlavičkou namieril loptu na Kelemena, brankár domácich predviedol ďalší výborný zákrok, loptu vyrazil, tá sa však následne odrazila od MILANA ŠIMČÁKA za bránkovú čiaru.
     
    89
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil VERNON DE MARCO MORLACCHI.
    Neuveriteľné! Domáci vyrovnávajú v závere stretnutia a to po tom čo mali hráči MFK Zemplín k dispozícii autové vhadzovanie z ľavej strany ihriska ktoré zahral Milan Šimčák, ktorý našiel v šestnástke španielskeho legionára VERNONA DE MARCA MORLACCHIHO a ten vyskočil zo všetkých najvyššie a hlavou prekonal Martina Krnáča!
     
    86
    Dnešné stretnutie sleduje 4 575 divákov.
     
    84
    Ďalšia veľká šanca hosťujúcich futbalistov a ďalší skvelý zákrok Mariána Kelemena na čiare! Center z pravej strany teraz poslal do šestnástky Sekulič a následne sa k hlavičke z bezprostrednej blízkosti brány dostal Vittek, toho však neuveriteľným zákrokom vychytal brankár domácich Kelemen!
     
    80
    Žltú kartu dostáva Samuel Štefánik (ŠK Slovan Bratislava).
     
    75
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Stanislav Danko, prichádza Andrej Kerić.
     
    73
    Ďalšia veľká šanca hostí! Na pravej strane sa teraz presadil Sekulič, ktorého nepokryl Danko a následne centrom našiel v šestnástke na hranici malého vápna Vitteka, jeho hlavička smeruje tesne vedľa ľavej tyče Mariána Kelemena!
     
    67
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dominik Kunca, prichádza Emmanuel Mensah.
     
    67
    Rohový kop zahral Milinkovič, loptu predĺžil na prednej tyči Saláta a tá sa následne dostala na zadnú tyč kde sa k nej dostával Gorosito, zakončiť sa mu však nepodarilo.
     
    66
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Adam Zreľák, prichádza Lester Peltier.
     
    59
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jakub Grič, prichádza Samuel Garcia Bayón.
     
    57
    Veľká chyba domácej defenzívy! Hráči Chubutija s Perezom si teraz v defenzíve nerozumeli a k lopte sa dostal Milinkovič, ten mal pred sebou prázdnu bránu, Kelemen ho však skvelým zákrokom vychytal!
     
    56
    Róbert Vittek sa teraz dokázal zbaviť Griča aj Pereza a následne vyzval do úniku Milinkoviča, ten z uhla Kelemena neprekvapil a brankár hostí ho skvelým zákrokom vychytal.
     
    51
    Domáci mali k dispozícii rohový kop, Danko ho rozohral nakrátko na Sedláka, ten následne našiel na hranici veľkého vápna Kuncu, ktorý sa šikovne zbavil hneď dvoch brániacich hráčov Slovana a následne dokázal aj vystreliť, Krnáč však jeho strelu dokázal zachytiť.
     
    49
    Veľká šanca hostí! Milinkovič to teraz spravil ozaj ukážkovo, zbavil sa Šimčáka a následne postupoval sám na bránu, kolmou prihrávkou vyzval do zakončenia Zreľáka, ten však nedokázal trafiť odkrytú bránu domácich a lopta následne smeruje nad bránu Kelemena!
     
    46
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Mauro Ezequiel González, prichádza Samuel Štefánik.
     
    38
    Domáci mali k dispozícii autové vhadzovanie, to zahral Šimčák, v šestnástke sa lopty dotkli Nworah aj Chubutija, ani jeden z hráčov domáceho mužstva však nedokázal ideálne spracovať loptu, pričom druhý menovaný mohol zakončovať z azda troch metrov od hosťujúcej brány.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Marcos Perez Calero (MFK Zemplín Michalovce).
     
    34
    Slovan dal gól!
    Gól strelil MARKO MILINKOVIČ.
    Hostia sa dostávajú do vedenia a to po tom čo rukou v šestnástke zahral domáci stopér Vernon de Marco Morlacchi, aj keď sa zdalo že hráč domácich spracoval loptu hruďou. Rozhodca Vlk následne nariadil pokutový kop a ten bez väčších problémov premenil MARKO MILINKOVIČ, ktorý napálil loptu po pravej strane, pričom Kelemen si vybral tú druhú.
     
    33
    Bola nariadená penalta pre tím ŠK Slovan Bratislava!
     
    32
    Žltú kartu dostáva Martin Koscelník (MFK Zemplín Michalovce).
     
    30
    Nebezpečná situácia pred bránou hostí! Na hranici veľkého vápna sa teraz odhodlával ku strele Stanislav Danko, so strelou však dlho váhal a následne ho od lopty odzbrojil Gorosito.
     
    29
    Žltú kartu dostáva Kornel Saláta (ŠK Slovan Bratislava).
     
    20
    Róbert Vittek sa teraz dostal k lopte po malej domov od jedného z domácich hráčov a následne prešiel aj cez Kelemena, nachádzal sa však v postavení mimo hru a tak z tejto šance hostí nič nie je.
     
    6
    Žltú kartu dostáva Mauro Ezequiel González (ŠK Slovan Bratislava).

    Jakub Bobovič

    Branky: 89. Morlacchi – 34. Milinković (pen.), 90+1. Šimčák (vla.)

    Karty:   32. Koscelník (MIC), 37. Calero (MIC) – 6. M. E. González (SBA), 29. Saláta (SBA), 80. Štefánik (SBA)


    MFK Zemplín Michalovce: Kelemen – Šimčák, Calero, Chubutija, Morlacchi – Grič (59. Bayón), Danko (75. Kerić), Sedlák, Kunca (67. E. Mensah) – Koscelník, Nworah.
    Náhradníci: Kira – Bayón, E. Mensah, Podhorin, Hamuľák, Barroso Sánchez, Kerić.

    ŠK Slovan Bratislava: Krnáč – Sekulić, Savičevič, Gorosito, Saláta – M. E. González (46. Štefánik), Zreľák (66. Peltier), Milinković, Podaný – Priskin, Vittek.
    Náhradníci: Greif – Hudák, Kubík, Záhumenský, Oršula, Štefánik, Peltier.

    Rozhodčí: Vlk – Vorel, Hrdlička (Balko)

    Diváci: 4 575
    bahis siteleri