Rapid – Salzburg 1:2 (kon.)
konec
SK Rapid Vídeň
1:2 (1:1)
FC Red Bull Salzburg
Neděle 04.10.2015, 16:30 • Ernst-Happel-Stadion, Wiedeń • Rakouská Bundesliga • 11. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává ještě střídající Reyna, který se pokoušel podržet rozehrávku. Salzburg však kombinuje na útočné polovině, a závěr utkání by již měl zvládnout!
     
    90
    Za nedovolený zákrok v souboji s Keitou dostal žlutou kartu domácí Auer. Chorvatský útočník Jelić následně kopl míč do ležícího Keity, a dostává rovněž žlutou kartu!
     
    89
    Na pravé straně měl vhazovat aut Christian Schwegler, který však hodně váhal, čímž natahoval čas. Od hlavního rozhodčího uviděl žlutou kartu!
     
    84
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Minamino, přichází Laimer.
     
    82
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Steffen Hofmann, přichází Alar.
     
    71
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Florian Kainz, přichází Huspek.
     
    70
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Prosenik, přichází Jelić.
    64. Christian SCHWEGLER - 1:2
     
    64
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg otáčí vývoj utkání, a necelých 25 minut před koncem jde do vedení! Na levé straně neuspěl v kombinaci Reyna s Ulmerem, a odražený míč se dostal do středu hřiště, kde se nacházel CHRISTIAN SCHWEGLER. Střelu zkušeného obránce tečoval Dibon, a míč doskákal do sítě!
     
    62
    Rozehrávka rohového kopu se však Kainzovi nepovedla, a do rychlého protiútoku vyrazil střídající Reyna. Jeho postup však zastavil nedovoleným zákrokem Hofmann, který dostává první žlutou kartu dnešního utkání.
     
    60
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Damari, přichází Reyna.
    43. Takumi MINAMINO - 1:1
     
    43
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Salzburg v závěru poločasu srovnává na 1:1! Lví podíl má na této brance středopolař Keita, který na vlastní polovině vybojoval míč, a následně jej udržel proti trojici protihráčů. Následně roztáhl hru na Minamina, který našel lépe postaveného Soriana. Španělský kanonýr vrátil míč TAKUMI MINAMINOVI, který poslal míč na bližší tyč, a Novota nestihl zareagovat!
    33. Bohužel pro Salzburg, Keita i Ćaleta-Car se nacházeli v ofsajdu
     
    33
    Exekuce standardní situace se zhostil středopolař Schmitz, který poslal povedený centr za obranu Rapidu. V ofsajdu se však nacházel jak Keita, tak i Ćaleta-Car, čehož si všiml pozorný pomezní rozhodčí!
     
    27
    Steffen Hoffman hodně rychle rozehrál volný přímý kop, kterým našel ve vápně zcela volného Stefana Strangla. Střelec úvodní branky se pokoušel přelobovat brankáře Walkeho, ten však míč konečky prstů zachytil!
     
    20
    Na druhé straně dostal přihrávku do levé části vápna Keita, který se nerozpakoval, a vystřelil. Jeho střelu krásně vyrazil Ján Novota na rohový kop. Rozehrávky se opět ujal Schmitz, jehož centr však odvrátila obrana Rapidu!
    17. Stefan STRANGL - 1:0
     
    17
    Rapid právě vstřelil branku!
    A máme tu úvodní branku utkání! Exekuce rohového kopu se ujal Florian Kainz, který svým cetrem našel ve vápně STEFANA STRANGLA, jehož hlavička nebyla nikterak razantní, avšak přes Walkem proběhl Hofmnann, a německý brankář nestihl zasáhnout!
    11. Ránu Soriana vyrazil Ján Novota
     
    11
    Na hranici vápna se dostal k míči Jonathan Soriano, jehož pohotová rána byla zablokovaná! Následně se k míči dostal znovu Soriano, který již mířil na branku, avšak jeho pokus vyrazil slovenský brankář Novota!

    Jan Havlovic

    Branky: 17. Strangl – 43. Minamino, 64. Schwegler

    Karty:   62. Hofmann (RVI), 90. Jelić (RVI), 90. Auer (RVI) – 89. Schwegler (SLZ), 90+3. Reyna (SLZ)


    SK Rapid Vídeň: Novota – Grahovac, Dibon, Auer, Stangl – Sonnleitner, Schwab – Schobesberger, Hofmann, Kaintz – Prosenik
    Náhradníci: Jelić, Huspek, Nutz, Hofmann, Pavelic, Streibinger, Alar

    FC Red Bull Salzburg: Walke – Schwegler, Paulo Miranda, Ćaleta-Car, Ulmer – Keita, Schmitz – Minamino, Valon Berisha, Damari, Soriano
    Náhradníci: Stankovic, Reyna, Lainer, Mukhtar, Laimer, Sorensen, Prevljak

    Rozhodčí: Ouschan – Winsauer, Kühr (vš. Rakousko)
    bahis siteleri