Třinec – Kometa Brno 1:2 (kon.) | Chomutov – Litvínov 1:0 (kon.) | Zlín – Vítkovice 3:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Mountfield HK 4:1 (kon.) | Pardubice – Liberec 1:4 (kon.) | Olomouc – K. Vary 2:1 (kon.)
Sparta – Plzeň 5:4 (po pr.)
po prodl.
HC Sparta Praha
5:4 (2:0, 2:1, 0:3 - 1:0)
HC Škoda Plzeň
Pátek 09.10.2015, 18:30 • O2 arena • Tipsport extraliga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:32 Daniel PŘIBYL - 5:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    60:32
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po 32 sekundách prodloužení je tu vítězná branka sparťanů! DANIEL PŘIBYL nejdříve přihrál střílejícímu Buchtelemu, ale ten netrefil branku. Nicméně kotouč se odrazil o mantinel zpět na hůl sparťanského útočníka s číslem 74 a ten jej propasíroval mezi rukou Machovského a tyčkou do plzeňské brány. Asistence: Jan Buchtele.
    57:48 Mario BLIŽŇÁK - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    57:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu to, co se rýsovalo v posledních minutách! MARIO BLIŽŇÁK napříhl na levém křídle a střelou k levé tyči srovnává na 4:4! To je zvrat a drama! Asistence: Lukáš Pulpán.
    48:59 Dominik KUBALÍK - 4:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    48:59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No vida. Sparťané nechali hráče Plzně tak dlouho rotovat v jejich obranném pásmu, až Kracík poslal krásnou přihrávku najetému DOMINIKU KUBALÍKOVI, který se z levého kruhu nemýlil a snižuje na 4:3! Zápas tak nabývá na dramatičnosti. Asistence: Jaroslav Kracík a Miroslav Indrák.
    41:27 Jakub JEŘÁBEK - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Pozor, Škodovka snižuje na 2:4!Kubalík obehrál sparťanského obránce a zpoza branky poslal kotouč před branku, kde jej do sítě jednou rukou doklepl JAKUB JEŘÁBEK. Asistence: Dominik Kubalík a Jaroslav Kracík.
    35:39 Daniel PŘIBYL - 4:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    35:39
    Sparta právě vstřelila branku!
    Čtvrtou branku domácích dává z dorážky DANIEL PŘIBYL, který si počkal na vyražený kotouč po střele Saboliče z mezikruží. Machovský to měl po prvním zákroku težké. Asistence: Robert Sabolič.
    31:30 Juraj MIKUŠ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    31:30
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané zvyšují na 3:1 zásluhou JURAJE MIKUŠE, který tečuje nahození Pecha k levé tyči plzeňského brankáře. Sparta tak potvrzuje svou sílu v přesilových hrách. Asistence: Lukáš Pech a Michal Čajkovský.
    29:44 MIchal POLETÍN - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    29:44
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Sýkora vypálil od modré čáry a puk se odrazil příhodně pro MICHALA POLETÍNA, který neměl problém puk z prostoru před brankovištěm poslat do sparťanské sítě – 2:1! Asistence: Ján Sýkora a Mario Bližňák.
    04:21 Martin RÉWAY - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    04:21
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do dvoubrankového trháku! MARTIN RÉWAY si narazil puk s Hlinkou a z pravé strany podruhé překonává Machovského. Ten pustil v krátkém intervalu střelu z poměrně velkého úhlu. Asistence: Jaroslav Hlinka.
    02:10 Andrej KUDRNA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    02:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Nádherným gólem posílá Spartu do vedení ANDREJ KUDRNA. Slovenský útočník si najel po levém křídle do útočného pásma a střelou z velkého úhlu pod víko překonal Machovského. Bez asistence.
    Marken.cz

    Tomáš Lichnovský

    Branky a nahrávky: 3. Kudrna, 5. Réway (Hlinka), 32. Mikuš (Pech, Čajkovský), 36. Přibyl (Sabolič), 61. Přibyl (Buchtele) – 30. Poletín (Sýkora, Bližňák), 42. Jeřábek (Kubalík, Kracík), 49. Kubalík (Kracík, Indrák), 58. Bližňák (Pulpán)


    HC Sparta Praha: Pöpperle (Lukáš) – Mikuš, Čajkovský, Piskáček, Polášek, Glenn, Eminger, Kalina – Kumstát (A), Pech, Sabolič – Klimek, Hlinka (C), Réway – Buchtele, Přibyl, Hamilton – Kudrna, Cingel, Forman. Trenér: Josef Jandač.
    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Sklenička, Kadlec (A), Moravčík, Jeřábek (A), Pulpán, Kubka – Schleiss, Bližňák, Kratěna (C) – Kubalík, Kracík, Indrák – Hossa, Lev, Johnson – Poletín, Preisinger, Sýkora. Trenér: Michal Straka.

    Rozhodčí: Lacina, Pešina – Zíka, Jindra

    Diváci: 7691
    bahis siteleri