Kladno – Kometa Brno 4:0 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Chomutov – Zlín 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Vítkovice 0:5 (kon.) | HC Plzeň – K. Vary 7:3 (kon.) | HC Litvínov – Olomouc 5:1 (kon.)
Sparta – Třinec 5:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 3:7 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:1 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
7:3 (2:1, 2:0, 3:2)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 10.10.2015, 13:30 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů • 12. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:30
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využila přesilovou hru a je to 3:7 z jejího pohledu! ONDŘEJ BERÁNEK dostal nabito do mezikruží a pěknou ranou do šibenice prostřelil Štekra! Asistence: Milan Davídek a Jakub Vrána.
     
    49:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Nešťastná branka pro domácí celek. Šmíd si srazil puk do vlastní branky, když ho přihrávkou z pravé strany evidentně zaskočil ONDŘEJ BERÁNEK! Bez asistence.
     
    47:57
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla krásná branka indiánů a je to už 7:1! Hosté jsou zralí na ručník. Po nádherném pasu od Martina Beneše se prosadil ŠIMON PETRÁŠ. V extralize by tato branka kandidovala na Zlatou helmu. Asistence: Martin Beneš a Jakub Vavřička.
     
    44:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Vrátí dnes indiáni Karlovým Varům výsledek z posledního vzájemného utkání, kdy prohráli 1:8? Mají k tomu blízko. FILIP KOKOŠKA se vedle Frčka dostal k puku, počkal si, až hostující brankář vyjede z branky a posléze ho překonal! Asistence: Václav Krliš a David Kvasnička.
     
    41:29
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól v oslabení, dnes podruhé v režii Plzeňských! Hosté chybovali v rozehrávce za brankou a FILIP KOKOŠKA to potrestal nejlépe, jako mohl – brankou! Bez asistence.
     
    31:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla nádherná rána VÁCLAVA KRLIŠE! Ten si z pravé strany vybruslil do střelecké pozice a nekompromisní bombou pod víko upravil skóre na 4:1! Asistence: Jan Walter a Filip Suchý.
     
    24:47
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je z toho třetí gól v síti Jakuba Frčka! Šimon Petráš krásným pasem z pravé strany ke skórování vybídl JAKUBA VAVŘIČKU, který do dráhy kotouče jen vložil svou hůl a usměrnil ho do brány! Asistence: Martin Beneš a Šimon Petráš.
     
    19:24
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Při začátku ponechané výhody se Karlovy Vary dostávají na rozdíl jediné branky! JAKUB VRÁNA se dostal k volnému puku před brankou a nekompromisně ho dopravil za záda Jonáše Štekra! Asistence: Ondřej Beránek.
     
    13:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gól v oslabení! Plzeňský kapitán VÁCLAV KRLIŠ se po perfektní přihrávce od Pavla Rajala dostal do samostatného úniku a kličkou do forhendu překonal Jakuba Frčka! Asistence: Pavel Rajal a Filip Suchý.
     
    06:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to byla ukázková akce po vyhraném vhazování! Filip Kokoška vyhrál buly před sebe, dojel si pro kotouč a před brankou našel FILIPA SUCHÉHO, jehož střelu z voleje neměl Frček šanci zastavit! Krásná akce, oba aktéři prokázali, že mají pořádného "filipa". Asistence: Filip Kokoška.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 7. Suchý (Kokoška), 14. Krliš (Rajal, Suchý), 25. Vavřička (Beneš, Petráš), 32. Krliš (Walter, Suchý), 42. Kokoška, 45. Kokoška (Krliš, Kvasnička), 48. Petráš (Beneš, Vavřička) – 20. Vrána (Beránek), 50. Beránek, 54. Beránek (Davídek, Vrána)


    HC Plzeň 1929: Štekr (Zeman) – Kvasnička, Šmíd, Kaňák, Walter "A", Pokorný, Rajal – Petráš, Beneš "A", Švarc, Vlček, Vavřička, Krliš "C", Hajšman, Kokoška, Vracovský, Suchý, Stráský
    HC Energie Karlovy Vary: Frček (od 45. Kuchař) – Michálek, Beer, Pajk, Prachař, Dudek, Vodička – Osmík "C", Beránek "A", Svoboda, Čejka, Vrána, Tamáš, Davídek, Hauzr, Hendrych, Procházka, Babka

    Rozhodčí: Mertl – Jindra, Zíka
    bahis siteleri