Omsk – Vladivostok 6:5 (2:0 po s.n.) | Barys – Chabarovsk 2:3 (kon.) | Jaroslavl – Čeljabinsk 3:0 (kon.)
Jokerit – Magnitogorsk 4:2 (kon.) | Riga – Ufa 3:5 (kon.) | Soči – Nižněkamsk 2:1 (2:0 po s.n.)
Spartak Moskva – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
2:3 (1:2, 1:0, 0:1)
Amur Chabarovsk
Středa 14.10.2015, 15:30 • Sport Complex • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Arťjom ZUB - 2:3
     
    53:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou z ničeho nic do vedení! Od modré čáry vystřelil ARTJOM ZUB, jehož projektil zapadl přesně za záda Laca. Velký podíl na brance měl také Zohorna, který skvěle clonil před bránou. Asistence: Vitalij Šulakov, Vladimir Pervušin.
    Konstantin PUŠKARJOV - 2:2
     
    34:35
    Astana právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Domácí se dotahují na svého soupeře zásluhou KONSTANTINA PUŠKARJOVA, který v přečíslení 2 na 1 dostal přihrávku od Romanova, naznačil střelu, obešel padajícího obránce a následně puk zavěsil přímo do rohu brány. Asistence: Konstantin Romanov.
    Vjačeslav UŠENIN - 1:2
     
    14:40
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Velký tlak hostí je přetaven v branku. VJAČESLA UŠENIN dostal přihrávku do mezikruží a přesnou střelou zápěstím vymetl pravý růžek domácí brány. Asistence: Vladislav Ušenin.
    Nigel DAWES - 1:1
     
    07:05
    Astana právě vstřelila branku!
    Domácí z přesilové hry vyrovnávají. Bochenski přihrál zpoza branky přímo na hůl NIGELA DAWESE, který z bezprostřední blízkosti pohotově prostřelil Metsolu. Asistence: Brandon Bochenski, Dustin Boyd.
    Oleg LI - 0:1
     
    04:56
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svoji aktivitu odměněni první brankou! OLEG LI zkusil od pravého mantinelu překvapit Laca, což se mu povedlo. Nahození hostujícího útočníka prošlo slovenskému brankáři mezi betony. Asistence: Vitalij Šulakov, Vjačeslav Ušenin.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 8. Dawes (Bochenski, Boyd), 35. Puškarjov (Romanov) – 5. Li (Šulakov), 15. Vy. Ušenin (Vl. Ušenin), 54. Zub (Šulakov, Pervušin)


    Barys Nur-Sultan: Laco (Ivanov) – Lundin, Dallman, Savčenko, Ellerby, Semjonov, Lobanov, Ryspajev, Litviněnko – Bochenski, Boyd, Dawes, Rymarev, St. Pierre, Žajlauov, Puškarjov, Kajgorodov, Romanov, Rachmanov, Grents, Jevdokimov
    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Kolář, Čerepanov, Šulakov, Zub, Aťušov, Cerenok, Verjovkin, Tarasov – Tolpeko, Wandell, Železnov, Pervušin, Zohorna, Litovčenko, Li, Vy. Ušenin, Vl. Ušenin, Gračjov, Fajzullin
    bahis siteleri