Michalovce – Humenné 7:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 6:1 (kon.) | Trnava – Prešov 4:2 (kon.)
Bardejov – Spišská N. Ves 8:3 (kon.) | Pov. Bystrica – Topoľčany 3:4 (kon.) | Senica – Nové Zámky 4:5 (0:2 po s.n.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
7:2 (1:0, 3:0, 3:2)
HC 19 Humenné
sk Středa 14.10.2015, 17:001. liga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Dukla Michalovce dala gól!
    Hráči Dukly Michalovce síce nevyužili presilovú hru, no mrzieť ich to nemusí. Niekoľko desiatok sekúnd po tom, čo oba tímy hrali v plnom počte sa presadzuje Matej Hinďoš po prihrávke Ivana Fedorka. Tento gól je azda posledných klincom v rakvi Humenného.
     
    52:10
    Dukla Michalovce dala gól!
    A dlho sme na využite početnej výhody čakať nemuseli. Po 59 sekundách Michalovce potvrdzujú svoju ohromnú ofenzívu silu. Druhý gól v zápase strieľa Peter Klouda. Asistencie si do štatistík pripisujú Daniel Hančák a najproduktívnejší muž Dukly Juraj Faith.
     
    44:38
    Humenné dáva gól! Už ale ani to neplatí! Humennému sa zapáčilo strieľať góly. Svojho spoluhráča Pavla Segľu teraz napodobnil Filip Podsedlý, ktorý znižuje na 5:2. Perfektný vstup hostí do záverečnej tretiny!
     
    44:18
    Humenné dáva gól! A Humenné napokon dobýja prvýkrát bránu Michaloviec. Najväčšiu zásluhu na góle mali exPrešovčania Pavol Segľa a Jakub Mihalič. Asistenciu pri prvom presnom zásahu hostí v zápase si pripisuje aj Lukáš Vartovník.
     
    43:55
    Dukla Michalovce dala gól!
    A Michalovce strieľajú piaty gól v zápase. Svoj šiesty gól v sezóne si do štatistík pripisuje Patrik Huňady, ktorý za streleckú príležitosť najviac vďačí spoluhráčom Martinovi Schnellymu a Matejovi Hinďošovi.
     
    37:49
    Dukla Michalovce dala gól!
    Tak predsa domáci strieľajú v prostrednom dejstve ešte jeden gól. Tentoraz k tomu nepotrebovali ani presilovú hru. 25-ročný Rus Lučnikov "nabil" spoluhráčovi Andrevovi SALNIKOVOVI, ktorý sa z podobných príležitostí nemýli a v závere druhej tretiny Michalovce odskakujú svojmu súperovi na rozdiel štyroch gólov.
     
    32:19
    Dukla Michalovce dala gól!
    Michalovčania prakticky okamžite rozkrútili presilovkový kolotoč. Prvá presilová formácia sa presadzuje tretíkrát v zápase. Tentokrát sa úspešným zakončovateľom stal Tomáš Banovský, asistenciu si na svoje konto pripisuje skúsený harcovník Juraj Faith.
     
    28:57
    Dukla Michalovce dala gól!
    A po 51 sekundách príležitosť početnej výhody o dvoch mužov hráči Dukly využívajú. Strelecky sa presadil razantnou strelou od modrej obranca Daniel HANČÁK. Gólu predchádzala akcia ofenzívnych stálic Michaloviec Tomáša Banovského a Petra Kloudu, ktorí sa pričinili taktiež o prvý gól domácich v zápase.
     
    14:03
    Dukla Michalovce dala gól!
    A tentoraz to vyšlo. Presadiť sa dokázal jeden z najskúsenejších hráčov michalovského kádra, bývalý extraligista Peter KLOUDA, ktorý stál na konci kombinácie s najlepším strelcom Dukly Tomášom Banovským a Glebom Lučnikovom.

    Dávid Lech

    Branky a nahrávky: 15. Klouda (Lučnikov, Banovský), 29. Hančák (Banovský, Klouda), 33. Banovský (Faith), 38. Salnikov (Lučnikov, Boboš), 44. Huňady (Schnelly, Hinďoš), 53. Klouda (Hančák, Faith), 58. Hinďoš (Fedorko) – 45. P.Segľa (Mihalič, Vartovník), 45. Podsedlý


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Okoličány – Šangin, Hančák, Urban, Voronov, Boboš, Buraľ, Dolgoš – Banovský, Klouda, Faith – Salnikov, Drotár, Lučnikov – Hinďoš, Huňady, Schnelly – Čížek, Fedorko, Gavura. Tréner: Štefan Tóth
    HC 19 Humenné: Volentier – Varga, Hopkovič, Grega, Roháčik, Šeliga, Janči, Kramár, Horváth – P. Segľa, Vartovník, Renčok – Podsedlý, Roháč, M. Segľa – Ihnaťo, Nagy, Šugár – Mihalič. Tréner: Peter Křemen

    Rozhodčí: Korba – Riš, Janiga

    Diváci: 900
    bahis siteleri