Columbus – Ottawa 3:7 (kon.) | Philadelphia – Chicago 3:0 (kon.) | Colorado – Boston 2:6 (kon.)
Anaheim – Arizona 0:4 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
0:4 (0:3, 0:1, 0:0)
Arizona Coyotes
Čtvrtek 15.10.2015, 04:30 • Honda Center, Anaheim (kapacita 17174 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:57 Anthony DUCLAIR - 0:4
     
    30:57
    Arizona právě vstřelila branku!
    Máme tu hattrick! V signalizované výhodě po faulu na Martina Hanzala přihrál Tobias Rieder před branku na ANTHONY DUCLAIRA, který další povedenou střelou prostřelil Andersena a zároveň kompletuje hattrick, svůj první v kariéře v NHL! Asistence: Tobias Rieder a Martin Hanzal.
    12:53 Max DOMI - 0:3
     
    12:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další zářez hostů! Rychlou akci rozjel MAX DOMI dlouhou přihrávkou na Boedkera, který mu v útočném pásmu zadovkou přenechal kotouč a Domi pak skvělou rychlou střelou bekhendem pověsil kotouč pod břevno Chudobinovy branky! Asistence: Mikkel Boedker a Zbyněk Michálek.
    09:55 Anthony DUCLAIR - 0:2
     
    09:55
    Arizona právě vstřelila branku!
    Nakonec se Coyotes ale přesilovou hru podařilo využít! Max Domi si ve středním pásmu přebral kotouč, rychlostně se dostal přes Bieksu a před brankou puk přenechal ANTHONY DUCLAIROVI, který s notnou dávkou štěstí procedil kotouč za Chudobinova záda! Asistence: Max Domi a Martin Hanzal.
    03:16 Anthony DUCLAIR - 0:1
     
    03:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    To byla rychlost! Martin Hanzal vyhrál vhazování čistě pod sebe, kde už na ránu číhal připravený ANTHONY DUCLAIR, jenž možná i trochu překvapil Chudobina tvrdou a přesnou střelou! Asistence: Martin Hanzal.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 4. Duclair (Hanzal), 10. Duclair (Domi, Hanzal), 13. Domi (Boedker, Michálek), 31. Duclair (Rieder, Hanzal)


    Anaheim Ducks: Chudobin (od 13. Andersen) – Lindholm, Bieksa, Fowler, Despres, Manson, Vatanen – Sekáč, Getzlaf (C), Perry – Hagelin, Kesler, Silfverberg – Cogliano, Rakell, Santorelli – Maroon, Horcoff, Stewart. Trenér: Bruce Boudreau.
    Arizona Coyotes: Smith (Lindbäck) – Ekman-Larsson, Stone, Grossmann, Michálek, Dahlbeck, Murphy – Domi, Vermette, Boedker – Rieder, Hanzal, Duclair – Chipchura, Richardson, Doan (C) – Martinook, Gordon, Downie. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodčí: Walsh, Kozari – Heyer, Gawryletz

    Diváci: 15172
    bahis siteleri