Olomouc – Vítkovice 1:2 (kon.) | Chomutov – Slavia 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Letňany 5:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (1:0, 3:2, 1:1)
HC Letci Letňany
Čtvrtek 15.10.2015, 18:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    59:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši si již výhru v tomto utkání vzít nenechají! Buly se sice domácím nezdařilo, puk však vybojoval TOMÁŠ KYNČL a do prázdné klece pečetí výhru Lvů! Bez asistence.
     
    48:43
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci zápas nevzdávají! Naopak se znovu dostávají na dostřel, když po asistenci dnes aktivního Dominika Danova snižuje MICHAL PAŘÍK – 4:3! Asistence: Dominik Danov.
     
    39:15
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield však nebral ohledy na to, že hraje v oslabení! Puk vybojoval svou aktivitou MARTIN ŠTOHANZL a svým druhým gólem v dnešním utkání vrací Východočechům dvoubrankový náskok! Bez asistence.
     
    38:27
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci sice nemají příliš možností, efektivita se jim však upřít nedá! Z nenápadné akce snižuje znovu na rozdíl jediné branky DOMINIK ŘEPÍK. Asistence: Václav Mařík.
     
    33:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mikuláš Matouš vybruslil oblouk zpoza branky a našel před ní nekrytého MARTINA ŠTOHANZLA. Ten zvládl prostřelit gólmana hostí a Mountfield tak znovu vede o dvě branky!
     
    26:06
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letcům se daří snížit a dostat se tak znovu na dostřel! Lukáš Kučera přihrál TOMÁŠI FABIÁNKOVI a ten se nemýlil! Asistence: Lukáš Kučera.
     
    22:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí utíkají do vedení o dvě branky! Jakub Hašek našel přihrávkou od pravého mantinelu PATRIKA MAŠÍNA, který ranou z bezprostřední blízkosti překonal gólmana Letňan.
     
    15:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí využívají dvojnásobnou převahu a jdou do vedení! Martin Štohanzl našel z levého kruhu před brankou volného KRYŠTOFA PAŽOURKA, který už neměl složitou situaci. Asistence: Martin Štohanzl.

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 16. Pažourek (Štohanzl), 23. Mašín (Hašek, Pohl), 34. Štohanzl (M. Matouš), 40. Štohanzl, 60. Kynčl – 27. Fabiánek (Kučera), 39. Řepík (Mařík), 49. Pařík (Danov)


    Mountfield HK: Bartozel (Vomáčka) – Muška, Lelek, Gaspar, Pohl, Brádler, J. Moník, Kynčl "C", Jonáš – Hašek, D. Matouš, Mašín, Pažourek, M. Matouš, Jirásek, Štohanzl, F. Moník, Maršík, Hidveghy, Šimůnek. Trenér: Vladimír Kostka.
    HC Letci Letňany: Vlas (Vacula) – Pařík, Gebell, Brabec "C", Grauer, Kolenatý, Gonos, Antoš, Hanuš – Satran, Nedorost, Fabiánek, Lauko, Danov, Řepík, Rousek, Kučera, Mařík. Trenér: Jan Zlatohlávek.

    Rozhodčí: Homola – Čížek, Klouda
    bahis siteleri