NY Islanders – Nashville 4:3 (kon.) | Washington – Chicago 4:1 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:0 (kon.)
Montreal – NY Rangers 3:0 (kon.) | Tampa – Dallas 3:5 (kon.) | Florida – Buffalo 3:2 (kon.)
Edmonton – St. Louis 2:4 (kon.) | Arizona – Minnesota 3:4 (kon.)
konec
New York Islanders
4:3 (0:1, 2:1, 2:1)
Nashville Predators
Pátek 16.10.2015, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:36 Filip FORSBERG - 4:3
     
    54:36
    Nashville právě vstřelil branku!
    A narodilo se drama, protože FILIP FORSBERG se trefil přesně od modré čáry mezi betony domácího brankáře. O žádné teči nemůže být ani řeč. Celý moment se konzultuje s videorozhdočím, zda nedošlo k nedovolenému bránění brankáře. Kdepak, všechno v pořádku, branka platí. Bez asistence.
    51:49 John TAVARES - 4:2
     
    51:49
    Islanders právě vstřelili branku!
    Opakovanou střelou se prosazuje JOHN TAVARES, který posílá domácí do vedení o dvě branky. Gólman Pekka Rinne neměl nárok V Barclays Center je veselo. Asistence: Anders Lee, Travis Hamonic.
    46:42 Nikolaj KULJOMIN - 3:2
     
    46:42
    Islanders právě vstřelili branku!
    NIKOLAY KULEMIN si počkal na odražený kotouč od zadního mantinelu a dorazil ho za brankovou čáru. Pekka Rinne si na puk sáhl, ale nedokázal ho zastavit. Domácí jdou do vedení a Barclays Center exploduje nadšením. Asistence: Brock Nelson, Michail Grabovskij.
    31:56 Kyle OKPOSO - 2:2
     
    31:56
    Islanders právě vstřelili branku!
    Góól! KYLE OKPOSO to udělal báječně. Ve svém obranném pásmu získal kotouč a ujížděl na branku soupeře. Na zádech měl soupeře, ale i tak se dostal ke střele, která zapadla přesně do horní části branky. První vážnější šance ve hře čtyři na čtyři znamená vyrovnání. Bez asistence.
    25:03 Anders LEE - 1:2
     
    25:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    ANDERS LEE po skvělé přihrávce Johna Tavarese překonává Pekku Rinneho a snižuje na rozdíl jediné branky. Skvěle sehraná kombinace domácích slaví úspěch. Asistence: John Tavares, Ryan Strome.
    24:22 Filip FORSBERG - 0:2
     
    24:22
    Nashville právě vstřelil branku!
    Druhou branku v letošní sezóně přidává FILIP FORSBERG a já musím říct, že naprosto snadno se dostal k této brance. Gólman Greiss předvedl další nejistý zákrok. Puk zůstal ležet na brankovišti a Forsberg mohl dorážet. Asistence: James Neal.
    02:14 Austin WATSON - 0:1
     
    02:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Velmi rychle po začátku zápasu jdou hosté do vedení. AUSTIN WATSON takřka z nulového úhlu prostřelil Greisse. Puk zůstal volný na brankovišti. Jako první se k němu dostal domácí Marek Židlický, který kotouč chtěl odehrát do bezpečí. Místo toho však trefil tyčku, od níž se puk odrazil za brankovou čárů. Bez asistence.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 26. Lee (Tavares, Strome), 32. Okposo, 47. Kulemin (Nelson, Grabovskij), 52. Tavares (Lee, Hamonic) – 3. Watson (Hodgson, Ellis), 25. Forsberg (Neal), 55. Forsberg


    New York Islanders: Greiss (Berube) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Židlický, Strait – Strome, Tavares, Lee – Okposo, Nielsen, Bailey – Nelson, Grabovski, Kulemin – Clutterbuck, Cizikas, Martin
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Weber, Josi, Jones, Jackman, Ellis, Ekholm – Neal, Fisher, Forsberg – Smith, Ribeiro, Wilson – Jarnkrok, Hodgson, Bourque – Watson, Gaustad, Nystrom

    Rozhodčí: Jackson, L'Ecuyer – Murphy, Berg

    Diváci: 10 542
    bahis siteleri